Jeg giver min varmeste anbefaling til både køreskolen og især kørelæreren Bekim. Han er rolig, tålmodig og utrolig dygtig til at forklare tingene, så man føler sig tryg hele vejen igennem. Bekim sk... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde en enormt god oplevelse hos Søndersø kørerskole. Jeg kan varmt anbefale det. Alt er fuldstændig styr på og der bliver virkelig taget hensyn til ens behov. Fx Kørerlektioner som bliver udsk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan varmt anbefales! Forløbet hos Søndersø Køreskole har virkelig været en god oplevelse. Det skyldes den flinke kørelærer Bekim, som hjælper dig med at komme godt i gennem forløbet. Han hjælper en... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vores køreskole er placeret i Værløse. Jeg åbnede egen køreskole i marts 2025. Jeg blev uddannet som kørelære i november 2022 under nyeste og strengeste krav. Sidenhen har jeg fået over 100 elever gennem deres teori-og køreprøve, efter jeg gik på fuldtid som kørelære i april 2023.
Contactgegevens
Kirke Værløsevej 16, 3500, Værløse, Denemarken
- info@sondersokøreskole.dk
- sondersokoreskole.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Kæmpe anbefaling til Søndersø Køreskole!
Jeg kan virkelig varmt anbefale Søndersø Køreskole! Jeg har haft en mega god oplevelse gennem hele mit forløb, og især min kørelærer Bekim har været virkelig god.
Han er mega tålmodig, god til at lære fra sig og altid god til at hjælpe, hvis der er noget, man har brug for. Han er virkelig god til at tro på en og få en til selv at tro på, at man godt kan. Det har virkelig haft en positiv betydning for mig gennem hele mit forløb.
Jeg synes, vi kom godt rundt om det hele, og hele forløbet gik bare mega smooth. Jeg fik mit kørekort på under tre måneder, og man kan virkelig mærke, at Bekim er god til det, han laver.
Jeg har allerede fortalt om ham og Søndersø Køreskole til alle mine bekendte, og jeg kan 100% anbefale dem til alle, der skal tage kørekort. 🫶🏽🚗
Tusind tak for et virkelig godt forløb, Bekim!
Det er virkelig en god køreskole
Det er virkelig en god køreskole! Der er en god blanding af sjov og hygge, samtidig med at man lærer alt det, man skal vide for at blive en god og sikker bilist. Jeg har været rigtig glad for min tid her og vil 100% anbefale denne køreskole! 🚗😊
Varmeste anbefaling fra mig
Varmeste anbefaling fra mig. Fantastisk køreskole og kørelærer, rolig og enormt dygtig og i trygge hænder.
Varmt anbefaling
Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Søndersø Køreskole med Bekim som kørelærer. Fra start til slut har det været en tryg og positiv oplevelse.
Bekim er tålmodig, rolig og god til at forklare tingene på en måde, så man faktisk forstår det. Han er samtidig fleksibel og gør meget for, at tider og undervisning passer ind i ens hverdag.
Jeg kan varmt anbefale Søndersø Køreskole 🚗
Jeg kan helt klart anbefale Søndersø…
Jeg kan helt klart anbefale Søndersø køreskole😁. Uanset hvor overvældende processen af kørekort kan være, var Bekim altid fleksibel og klar til at hjælpe. Udover det, var køreskolen et godt og trygt miljø, der sørgede for, at man altid var forberedt på det næste skridt. Jeg fortryder på ingen måde at jeg valgte køreskolen, og jeg kan varmt anbefale den til andre😊🛻
Jeg kan varmt anbefale Søndersø…
Jeg kan varmt anbefale Søndersø køreskole. Forløbet har været overskueligt og trygt. Bekim er en rar og imødekommende kørerlærer der lytter til sine elever, hvilket får dig let og smertefrit igennem forløbet. Af den grund vil jeg varmt anbefale Søndersø køreskole.
Bedste køreskole
Jeg kan helt klart anbefale Søndersø Køreskole. Bekim er en rigtig god kørelærer. Han er tålmodig, lytter til sine elever og er rigtig god til at forklare, så man føler sig tryg bag rattet. Han gør altid, hvad der er bedst for sine elever, og jeg har kun haft en positiv oplevelse.
Fantastisk køreskole
Bekim er fleksibel, grundig, holder altid sine aftaler og vil gøre alt for at hans elever består. Jeg bestod teoriprøven og den praktiske prøve første gang og afsluttede forløbet på lidt over 2 måneder. Jeg kan kun anbefale Søndersø Køreskole og har intet negativt at fortælle.
Jeg vil råde enhver til af tage…
Jeg vil råde enhver til af tage kørekort hos Søndersø køreskole bedste kørelærer
Bedste køreskole i DK
Jeg kan varmt anbefale Bekim og Søndersø Køreskole. Han er tålmodig, sød og sjov. Hvis du overhovedet skulle være i tvivl om, hvor du skal tage dit kørekort, håber jeg ikke, du er det efter denne anmeldelse. Bedste køreskole og kørelærer i DK!

Antwoord van Søndersø Køreskole
Virkelig god køreskole den fortjener…
Virkelig god køreskole den fortjener alle fem stjerne bestod både terio og køreprøven første forsøg virkelig virkelig undervurderet køreskole jeg anbefaler jer stærkt den her køreskole gode terio timer og gode køretimer hvor køreskolen bruger alle minutterne fornuftigt 👍 👍

Antwoord van Søndersø Køreskole
Jeg har været virkelig glad for mit…
Jeg har været virkelig glad for mit forløb. Det gik hurtigt og Bekim er en meget tålmodig kørelærer.
Jeg har lige fået mit kørekort og…
Jeg har lige fået mit kørekort og bestod begge mine prøver første gang. Jeg havde Bekim som kørelærer som var virkelig god og hjælper virkelig meget hvis man er i tvivl om noget eller bare vil snakke. Det var et super godt forløb og anbefaler det rigtig meget til alle.
god køreskole
Kæmpe anbefaling af Søndersø Køreskole v/Bekim. Bekim er super god til at lære fra sig, tålmodig og fleksibel når det kommer til køretider, og jeg fik mit kørekort på under 3 måneder 👌🏼Jeg kan 110% anbefale at tage kørekort hos Bekim🤩
Har haft en super dejligt forløb med…
Har haft en super dejligt forløb med Bekim og Søndersø køreskole kan varmt anbefales. Bekim er venlig og rar og god til at gøre det bedste for dig og med at tingene passer godt.
Kæmpe stor anbefaling at vælge Søndersø kørerskole
Super dygtig og tålmodig underviser
Super dygtig og tålmodig underviser, klar anbefaling.
VERDENS bedste køreskole
Jeg kan varmt anbefale Søndersø Køreskole. Med Bekim som kørelærer får man en engageret og professionel underviser, der skaber klare rammer gennem hele forløbet. Han er tydelig i sin undervisning og sørger altid for, at man ved, hvad man kan forvente.
Samtidig møder man en rolig, imødekommende og behagelig person, som skaber en tryg og positiv atmosfære under køretimerne. Det gør undervisningen både lærerig, motiverende og til en rigtig god oplevelse fra start til slut. Og der gratis sodavand og vand;)
Bekim er alt, hvad man har brug for i en kørelærer, og er super til at lære fra sig.
Jeg vil klart anbefale at man tager…
Jeg vil klart anbefale at man tager kørerkort hos bekim, han gør det til en så god oplevelse, og forklare tingene så man forstår det, jeg bestod både teori prøven og kørerprøven i første forsøg, og det havde jeg ikke kunne gøre uden ham.
💪😊
Mega god oplevelse!
Kan varmt anbefales!
Forløbet hos Søndersø Køreskole har virkelig været en god oplevelse. Det skyldes den flinke kørelærer Bekim, som hjælper dig med at komme godt i gennem forløbet. Han hjælper en så meget han kan og han er sindssygt engageret og professionel, han vil dit køreforløb lige som meget som du selv vil og han prøver også at få det til at passe så godt ind i din kalender, så godt som muligt.
Fem fede stjerne fra min side af!