1. #21 van de 70 beste bedrijven in Winkel in modeaccessoires

Soopl designs extraordinary products and accessories for the fashion industry. Unique products that are produced to the highest standards. We believe that fashion workers don’t have to go all that far to discover a world where transporting clothes is carefree.

4,7

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ondanks dat er iets misging tijdens de…

Ondanks dat er iets misging tijdens de levering door DHL en mijn pakket helaas kwijt raakte, wil ik toch een positieve recensie achterlaten. SOOPL heeft dit namelijk uitstekend opgelost.
Zodra het probleem duidelijk was, hebben zij zonder gedoe direct een nieuw product naar mij toegestuurd. Daarnaast namen ze zelf het initiatief om de kwestie met DHL verder af te handelen, waardoor ik daar geen omkijken meer naar had.
De klantenservice was snel, vriendelijk en oplossingsgericht. Fouten kunnen altijd gebeuren bij bezorgdiensten, maar de manier waarop SOOPL dit heeft opgepakt, geeft veel vertrouwen. Zeker een aanrader!

30 maart 2026

Ik wordt er zo blij van!

Eindelijk na heel lang wachten kan het herstellen na waterschade beginnen. Eerst twee timmermannen die ons huis weer leefbaar maakte en nu is de schilder bezig om alles weer mooi te maken. Tot aan nu is alles echt perfect. Allemaal echt vakmannen. Ik kijk gewoon uit hun weer te zien. Wat op hun op bus staat is echt waar, ik wordt er zooooo blij van!!

11 juli 2025

Prima meegedacht en opgelost!

Prima meegedacht voor de oplossing voor een nieuwe garagedeur. Keurig geregeld met een bedrijf dat de deur heeft opgemeten en geplaatst en nadien bij mij nagevraagd of ik helemaal tevreden ben. Dat is zeker het geval. Kortom: uitstekend afgehandeld allemaal, zonder gedoe.

28 maart 2025

Het bedrijf Soople is bij mij geweest

Het bedrijf Soople is bij mij geweest. Ik had lekkage in de badkamervloer. Er is netjes gewerkt en ze zijn hun afspraken nagekomen. Ben erg tevreden over het bedrijf. Vooral over R die bij mij gewerkt heeft. Zelfs het afval hebben ze meegenomen. Heel erg bedankt hiervoor.

2 oktober 2024
Reviews in alle talen tonen. (73 reviews)