Koop hier niet!!! Bestelling ruim op tijd geannuleerd, en bevestigd door de winkel zelf. Maar geen geld terug. Als ik de andere reviews had gelezen over dat dit ook nog eens dropshipping is... Toon meer
Paar van die ribbelglazen en rvs bordjes besteld. Kwaliteit is top, prijs nog beter, en daarbovenop heb ik ook weer een blij vrouwtje thuis. Ik bestel zeker weer!
Welcome to Soos Atelier, where we celebrate the art of socializing. Founded in the heart of Amsterdam, our vision is to create a world where our tableware fosters a sense of togetherness. We believe in the magic of shared meals, where people gather and strangers become friends. Where the table becomes a timeless stage for life's most precious stories. If you have any inquiries or require further assistance, feel free to reach out to us at hello@soosatelier.com. We are here to provide you with an exceptional shopping experience.
Nederland
Heeft 67% van zijn negatieve reviews beantwoord
Erg tevreden over mijn bestelling bij Soos Atelier. De glazen werden snel geleverd en de kwaliteit is precies zoals op de website werd beloofd. Alles was netjes verpakt en ziet er prachtig uit. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Antwoord van SOOS Atelier
Snelle levering en mooie en fijne mokken/glazen! Een goede aankoop dus zeker aan te raden.

Antwoord van SOOS Atelier
Zo zo zo blij met m’n nieuwe servies!!! Kwaliteit goed en was snel binnen :))

Antwoord van SOOS Atelier
Top bestelling, blij mee!
Inmiddels meerdere sets in huis.

Antwoord van SOOS Atelier
Fantastische kwaliteit, is het geld dubbel en dwars waard! Alle gasten zijn onder de indruk. Ik ga zeker meer bestellen!

Antwoord van SOOS Atelier
Mega mooi spul binnen gekregen, mijn vriendin is helemaal blij!

Antwoord van SOOS Atelier
m’n vriendje blij gemaakt met jullie prachtige producten ;)

Antwoord van SOOS Atelier
Koop hier niet! Ze hebben mij een vervangende cupjes gestuurd zeggen ze maar kunnen al 10 dagen geen track en trace sturen. Ze houden je aan het lijntje. Koop hier niet. Vertrouw ze niet!!!

Antwoord van SOOS Atelier
Het product dat ik hat gekocht is geweldig de service was een fijne ervaring

Antwoord van SOOS Atelier
Ziet er mooi uit en ook een goede kwaliteit glazen!

Antwoord van SOOS Atelier
Leuk bestek en goede snelle service. Wat wil je nog meer vandaag de dag.

Antwoord van SOOS Atelier
Soos Atelier is een echte parel. Alles ziet er stijlvol en met oog voor detail uit. De creaties zijn elegant, uniek en met veel zorg gemaakt. De bezorging was snel en het pakketje was mooi én goed verpakt. Je voelt de passie achter het merk. Absoluut een aanrader.

Antwoord van SOOS Atelier
Het zijn Temu of Shein producten die aan 10 keer de prijs worden verkocht. Toen ik dit doorhad liet ik mijn pakket automatisch terugkeren (zonder het op te halen). Ik wacht al 2 maanden op mijn refund maar volgens hun “klantendienst” hebben ze mijn pakket nog steeds niet ontvangen in het depot.. zonder me iets van tracking info te bezorgen. Al 2 maanden zijn er geen updates meer in de tracking.