Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestil ikke herfra! Jeg bestilte en tyngdedyne til en julegave, og selvom jeg modtog en ordrebekræftelse, skete der absolut ingenting. Da jeg ugen efter skrev for at høre hvad der skete, blev jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God købs-oplevelse og support ved køb. Havde en række spørgsmål i forbindelse med købet og fik hurtigt svar fra kundeservice. Hurtig levering efter et par dage, så alt forløb uden nogen problemer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dejlig oplevelse, at gå en veludhvilet søn igen. Dynen med tilhørende dybenetræk, er en af de bedste investeringer jeg længe har gjort. En dyne, der regulere kroppens varme. Dejligt, i de varme som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er enormt glad for min dyne. Jeg er søvnnørd og bruger søvntracker og siden jeg har fået min tyngdedyne ligger jeg MEGET mere roligt om natten. Dette giver færre opvågninger i løbet af natten, hvi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Geschreven door het bedrijf

God søvn har aldrig været vigtigere med nutidens lange arbejdsdage, mange projekter i luften, børn, familie, venner, socialt liv m.f. Vores mission er derfor simpel. Vi leverer god og effektiv søvn og sikrer roligere nætter og bedre dage. SooSleep består af et team på 6 mand, der alle ved at en god dag starter aftenen før. Friske hilsner og highfives fra SooSleep Teamet - Marc, Marcus, Michelle, Jeppe, Niklas og Rasmus.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

3,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og dejligt med etuier…

Hurtig levering og dejligt med etuier til betrækkene.

6 november 2023

Hej Anja,

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering, og at du værdsætter tilføjelsen af etuier til betrækkene.

Din tilfredshed er vigtig for os, og vi sætter pris på din positive feedback.

Hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ønsker dig en fantastisk dag! 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende svar i flere måneder.

Jeg har i flere måneder forsøgt at komme i kontakt med jer, med flere beskeder på to forskellige mailadresser, jeres kontaktformular og flere beskeder på Messenger, som jeg kan se at i læser.

Jeg har simpelthen brug for at få et svar fra jer nu, da i på ingen måde lever op til jeres 30 dages søvngaranti og fuld returret. Det er jo nemt nok at skrive, når man ikke svarer i 3-4 måneder.

28 juli 2023

Hej med dig,

Vi er meget kede af at læse din trustpilot anmeldelse. Vi har hermed kontaktet dig privat!

Vi må erkende, at vi netop lige har overtaget virksomheden og der har beklageligt været nogle opsætningsfejl med kundeservice emailen.. det hele er ændret nu.. og det er selvfølgelig en stor fejl - som vi undskylder meget for.

Man kan nu få fat på os via email: kundeservice@soosleep.dk, kontaktformular eller ringe os op på: +45 71 99 16 01

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lad for guds være med at shoppe her

Lad for guds være med at shoppe her!
Jeg skulle læst anmeldelserne bedre. Jeg vil returnere min dyne da vægten ikke passer og lige som de andre anmeldere, det er umuligt at komme i kontakt med kundeservice. Jeg er på fjerde besøg over to uger og har intet hørt tilbage. Det er under al kritik.

30 oktober 2023

Hej Anne,

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forfærdelig dårlig kundeservice!

Forfærdelig dårlig kundeservice! De er slet ikke til at komme i kontakt med. Jeg har for nogle måneder siden købt en tyngdedyne, som jeg egentlig er rigtig glad for. Dertil købte jeg et betræk til dynen, som ikke passer på dynen, og derfor har jeg forsøgt at kontakte dem fir at finde en løsning, men fuldstændig uden held. Hverken mail, formular eller andet reagere de på. Så hvis du overvejer at købe en tyngde, vil jeg anbefale et andet firma, hvor deres kundeservice rent faktisk findes. For det gør den sørme ikke her.

22 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sendt retur men kan ikke få kontakt til Soosleep.

Jeg har returneret dynen da jeg ville have byttet den til en anden størrelse. Nu er der gået 20 dage siden de har modtaget den og intet hørt fra dem. Har forsøgt at dem via telefon, mail og kontakt formular men uden held. Syntes virkelig det er dårlig kundeservice. Da jeg har betalt omkring 1200,- og nu ikke kan få byttet den. Har købt en før og har været glad for den ellers.

29 september 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Top tjekket og uden problemer

Top tjekket og leveret uden problemer. Min søn er glad for dynen!

4 september 2023

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det fantastisk at læse, at din søn er glad for sin tyngdedyne - det gør os vældig glade!💜

Elendig kundeservice

Har sendt en dyne tilbage da den ikke virkede som vi havde håbet. Har intet hørt om de har modtaget den og svarer heller ikke på mails.
Så nu har vi 700 kr som nok bare er tabt.

14 september 2023

Hej med dig,

Du skriver beklageligt fra en anonym profil, så vi har anmodet om dine oplysninger, da vi gerne vil i kontakt med dig.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Alt for varm

Det er virkelig en lækker dyne men den er alt for varm den reguler overhovedet ikke temperaturen.

12 oktober 2023
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Elendig service

Laaangsom service. Har ventet 2 måneder på svar på om min returnerede dyne er modtaget.

Jeg skrev til e-mailen info@soo… og der kom svar.

Jeg vil sige oplevelsen omkring bestilling er helt super. Returprocessen bær forbedres

8 augustus 2023

Umulige at kontakte

Hvis jeg kunne give minus stjerner, gjorde jeg det.
Umuligt at komme i kontakt med Soosleep. De hverken besvarer email, kontaktformular på hjemmesiden, telefonen eller ringer tilbage, når man ligge en besked. Dybt uprofessionelt.

29 september 2023

Pas på!

God service lige indtil man skal have penge retur… Ingen besvarelse på mails i flere mdr. Nu må jeg lave en indsigelse. IKKE køb dyne derfra!

20 juli 2023

Kundeservice er IKKE eksisterende

Kundeservice er IKKE eksisterende. Har skrevet i alt 6 mails, både til deres formular på hjemmeside, til kundeservicemailen, Info-mailen samt til Jeppe-mailen. INGEN reaktion. De første 5 mails var da jeg opdagede at jeg havde fået bestilt forkert dyne. Jeg skrev og bad om at ændre til en tungere dyne, INDEN de fik sendt den. De svarede ikke. Men et par dage efter fik jeg besked at min dyne var på vej. Nu vil jeg så returnere og bede om en tungere dyne, men de besvarer heller ikke den mail. Så kryds fingre for at I ikke skal returnere dynen, for det er umuligt.

7 september 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt produkt men for varm på sommerdage

Det gik super hurtigt fra bestilling til jeg havde kugledynen. Umiddelbart virker dynen til at være af god kvalitet. Det eneste minus er, at den er for varm at sove med på sommerdage (men sådan er det nok bare med tyngdedyner). Nu hvor det er blevet koldere, er den ganske behagelig.

14 september 2023

Ingen kundeservice ved retur

Hurtig levering og fin produkt, samt hurtig respons på mail indtil man skal have penge tilbage ved retur. Det er en meget ærgelig oplevelse, og så skal de ikke reklamere at man kan sende den tilbage hvis det skal være så en øv oplevelse.

30 augustus 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fint produkt, dårlig kundeservice

Super fint produkt, men når man så vil returnere og gøre brug af søvngaratien, så er de pludselig ikke til at få fat i. Hverken på mail, telefon, gennem kundeservice eller noget. Det er ærligt talt ret øv, når man specifikt har købt hos dem, for at være sikret…

1 september 2023