Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestil ikke herfra! Jeg bestilte en tyngdedyne til en julegave, og selvom jeg modtog en ordrebekræftelse, skete der absolut ingenting. Da jeg ugen efter skrev for at høre hvad der skete, blev jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God købs-oplevelse og support ved køb. Havde en række spørgsmål i forbindelse med købet og fik hurtigt svar fra kundeservice. Hurtig levering efter et par dage, så alt forløb uden nogen problemer... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En dejlig oplevelse, at gå en veludhvilet søn igen. Dynen med tilhørende dybenetræk, er en af de bedste investeringer jeg længe har gjort. En dyne, der regulere kroppens varme. Dejligt, i de varme som... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er enormt glad for min dyne. Jeg er søvnnørd og bruger søvntracker og siden jeg har fået min tyngdedyne ligger jeg MEGET mere roligt om natten. Dette giver færre opvågninger i løbet af natten, hvi... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Mobiliteitsmiddelen leverancier

Geschreven door het bedrijf

God søvn har aldrig været vigtigere med nutidens lange arbejdsdage, mange projekter i luften, børn, familie, venner, socialt liv m.f. Vores mission er derfor simpel. Vi leverer god og effektiv søvn og sikrer roligere nætter og bedre dage. SooSleep består af et team på 6 mand, der alle ved at en god dag starter aftenen før. Friske hilsner og highfives fra SooSleep Teamet - Marc, Marcus, Michelle, Jeppe, Niklas og Rasmus.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

3,8

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Både katten og jeg er begejstret

Først og fremmest har soosleep en meget brugervenlig hjemmeside, som det er nemt at finde rundt på, og nemt at købe hos. Min nye dyne (9 kg) dukkede op efter blot to dage, og jeg var meget spændt på at prøve den. Det første indtryk er nærmest som at ligge i en livmoder - omgivet af et mildt tryk og varme. Jeg sov bedre end længe - desværre ikke helt så længe som jeg gerne ville, da min store norske skovkat også synes kugledynen er et hit, og lagde sig godt til rette så han optog en tredjedel.

10 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lynhurtig levering og skønne dyner!

Super hurtig levering af vores første ordre. Vi var så spændte på at afprøve dynen på vores yngste søn, og effekten var til at tage og føle på. Så få dage efter bestilte vi også en dyne til hans storebror, hans reaktion efter første nat med dynen var "Jeg har sovet så dejligt at det ikke kan forklares". Den ordre blev i øvrigt også ekspederet hurtigt og effektivt. Så vi har kun gode oplevelser med både service og dynerne ♡

8 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hurtig service og…

Rigtig god og hurtig service og levering. Lydløs dyne, som bare er rigtig rar at sove med. Temperaturregulerende og dejligt blødt betræk. Den har ikke løst søvnproblemerne, men den giver alligevel lidt mere ro og en dejlig fornemmelse i kroppen.

13 februari 2023

Efter ca 2 uger

Efter ca. 2 uger oplever jeg endnu ingen forandring overhovedet.

12 februari 2023
Logo soosleep

Antwoord van soosleep

Hej Sisse,

Det er selvfølgelig enorm irriterende at dynen ikke har haft den ønskede effekt på dig!

Husk dog at du kan benytte dig af vores 30 dages returret, og returnere dynen og få alle pengene tilbage,

Send mig en mail på info@soosleep.dk, så får vi det fixet hurtigst muligt!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte tidligere returneret dyne i…

Jeg købte tidligere returneret dyne i kategori 1. Dynen så slet ikke brugt ud og jeg er godt tilfreds med den.
Jeg bestilte i weekenden og havde dynen tirsdag, så hurtig levering.
Det eneste negative var papkassen som bunden var ved at falde ud på, men indholdet var uskadt.

5 februari 2023

Manglende produkter

Jeg har ikke modtaget alle produkterne på min ordre. Efter jeg henvendte mig fik jeg at vide resterende produkter kom den følgende dag. Det var heller ikke tilfældet...

9 februari 2023

Bedre søvn med kugledyne

Jeg sover uroligt og vågner af og til om natten. Derfor besluttede jeg mig for at prøve en kugledyne. Nu hvor jeg har haft den i en uges tid må jeg sige, at den gør en positiv forskel. Jeg vågner stadig i løbet af natten, men jeg har betydeligt lettere ved at falde i søvn igen og oplever også, at jeg sover dybere og er mere udhvilet. I øvrigt valgte jeg at købe en brugt model, da den er væsentligt billigere. Den var pæn og ren og fuldstændigt som ny.

5 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Slet ikke noget at sætte en finger på!

Jeg fik en kugledyne fra Soosleep i julegave, og jeg elsker den! Jeg sover dybt og vågner ikke om natten længere.
Dynen er åndbar og det medfølgende betræk er sååå lækkert.
Og så er der jo lige prikken og i’et: den er 100% oeko-tex!!🥰

25 januari 2023

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Jeg valgte soosleep`s dyne, da den ser ud til at være den mest rene ang øko certificeringer. Den kan også vaskes, selvom det er i koldt vand. Savnede måske lidt vedlagt info om dynen, da den skulle videre som gave.

12 januari 2023

Godt produkt

Hurtig levering, god kvalitet. Rigtig god effekt på 8 årig med uro før sengetid.

3 januari 2023

Virkelig god tyngde dyne

Vildt hurtig levering, og utrolig let hjemmeside.
Jeg har aldrig sovet så godt og tungt, som nu, så den lever 100% op til forventningerne.
Alt i alt rigtig god service og produkt.

2 januari 2023