Bestil ikke herfra! Jeg bestilte en tyngdedyne til en julegave, og selvom jeg modtog en ordrebekræftelse, skete der absolut ingenting. Da jeg ugen efter skrev for at høre hvad der skete, blev jeg... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
God købs-oplevelse og support ved køb. Havde en række spørgsmål i forbindelse med købet og fik hurtigt svar fra kundeservice. Hurtig levering efter et par dage, så alt forløb uden nogen problemer... Toon meer
En dejlig oplevelse, at gå en veludhvilet søn igen. Dynen med tilhørende dybenetræk, er en af de bedste investeringer jeg længe har gjort. En dyne, der regulere kroppens varme. Dejligt, i de varme som... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
God søvn har aldrig været vigtigere med nutidens lange arbejdsdage, mange projekter i luften, børn, familie, venner, socialt liv m.f. Vores mission er derfor simpel. Vi leverer god og effektiv søvn og sikrer roligere nætter og bedre dage. SooSleep består af et team på 6 mand, der alle ved at en god dag starter aftenen før. Friske hilsner og highfives fra SooSleep Teamet - Marc, Marcus, Michelle, Jeppe, Niklas og Rasmus.
Contactgegevens
Pladehals Allé 6, 2450, København SV, Denemarken
- info@soosleep.dk
- soosleep.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Rigtig god dyne
God vejledning, hurtig levering og en datter der elsker sin nye dyne.
Dynen virker tynd, men hun holder fint varmen.
Den bedste dyne EVER
Den bedste dyne, jeg nogensinde har sovet med. Købte én til mig selv og må indrømme, jeg var noget usikker på hvordan det ville føles at sove med den. Jeg var i himlen. Straks bestilte jeg én til min søn, så han sover godt, når han besøger mig. Dynebetrækket er det mest silkebløde og behagelige ever. Soosleep var så søde og sendte dynen hurtigt. Jeg er ovenud imponeret over firmaets produkter og service. 1000 tak Soosleep.
Jeg er enormt glad for min dyne
Jeg er enormt glad for min dyne. Jeg er søvnnørd og bruger søvntracker og siden jeg har fået min tyngdedyne ligger jeg MEGET mere roligt om natten. Dette giver færre opvågninger i løbet af natten, hvilket har resulteret i at jeg får mellem 0,5-1 times mere søvn om natten, med samme antal timer brugt i sengen. Jeg kan klart anbefale alle der er interesserede, at bruge de penge. De er godt givet ud. Købsoplevelsen var super og jeg har fået meget hurtig respons fra kundeservice. 5/5 stjerner.
Super søvn - dejlige drømme
Sover meget bedre og min søvn kvalitet er klart forbedret.
Sjovt nok drømmer jeg mere ( gode drømme)
Var lidt i tvivl om, hvor jeg skulle bestille dynen, men valgte til sidst Soosleep.
Syntes først det var lidt underligt at kuglerne gled rundt i lommen og de så vejede mere i den ene side af lommen, men efter nogle dage gav det rigtig god mening. Netop fordi de glider rundt kan det mærkes tungere forskellige steder på kroppen, men det giver en rigtig god følelse og føles mere dyneagtigt end andre tyngdedyner jeg har prøvet.
Jeg er super glad for min dyne og kan varmt anbefalde den😁
Tyngdedyne
Har købt en dyne på 7 kg og det er det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Har haft den i knap 14 dage, men den har allerede forbedret min søvn utrolig meget. Jeg vågner ikke længere ved 3-4 tiden om natten hvor jeg ikke kunne falde i søvn igen, men lå vågen til jeg stod op. Nu sover jeg til lige før vækkeuret ringer.
En fantastisk dyne der får mine varmeste anbefalinger.
Jeg er rigtig glad for min tyngdedyne
Jeg er rigtig glad for min tyngdedyne, som jeg har haft i et par måneder. Det er mange år siden, at jeg har sovet så godt. God service og orientering om forsinket levering.
Hurtig betjening og fantastisk produkt
Hurtig betjening og fantastisk produkt. Jeg har sovet fantastisk.
Godnat
Bedre og roligere søvn
Jeg sover klart bedre med min tyngdedyne, end jeg gjorde før. Jeg vender og drejer mig mindre i løbet af natten, hvilket giver en mere sammenhængende søvn.
Lækker kugledyne
Har købt en virkelig lækker 9kg 140*220 kugledyne, den er temperaturregulerende og åndbar, sover virkelig godt i forhold til hvad jeg har gjort i mange år. Super tilfreds. Levering præcis som lovet.
Skal man sige noget som kunne være bedre ved dynen, så kunne jeg godt tænke mig at kuglerne lå fast inde i lommerne, de ligger og ruller rundt inde i dynen, har man den oppe ved øret lyder det som om det giver et regnskyl.
Tyngdedyne er rigtig god til vores…
Tyngdedyne er rigtig god til vores datter, der er efter en uge en mærkbar ændring i hendes krop, når hun skal sove om aftenen.
En oplevelse i topklasse
Hurtig levering. Venlig og oplysende vejledning. Kvalitativt produkt.
God oplevelse, der kan anbefales
God oplevelse, da vægten er med til at berolige nervesystemet på en måde så søvnen bliver bedre. Dog har det lige taget lidt tid for mig at vænne mig helt til vægten
Meget nemt køb og lynhurtig levering…
Meget nemt køb og lynhurtig levering selvom det var midt i black fridaytravlheden.
Roligere nætter med min SOOSLEEP
Jeg har nu i et halvt år sovet med min SOOSLEEP dyne:) Jeg sover kun med den om sommeren, og om vinteren bruger jeg min alm. dyne først og så SOOSLEEP ovenpå. Jeg ligger roligere om natten, og det giver en utrolig dejlig fornemmelse, at man er så godt "pakket ind" - En dejlig rolig fornemmelse. Jeg savner den når jeg sover ude:) Jeg fik rigtig god vejledning i hvad der var bedst for mig, da jeg skulle købe den, og den ankom lynhurtigt efter bestillingen:)
Hurtig levering og lækkert produkt
Hurtig levering og lækkert produkt, som allerede har givet mig langt roligere nætter.
Hurtig levering. Nem og overskuelig hjemmeside med god vejledning til hvad man skal vælge. Vigtigst af alt (!!!) LÆKRE produkter, god kvalitet og til en fair pris
Det var supernemt at finde den rigtige…
Det var supernemt at finde den rigtige dyne via hjemmesiden fra soosleep.
Dynen var afsendt dagen efter - så en god oplevelse at handle hos dem.
Hurtig levering, super produkt
Hurtig levering, ekstra lang fortrydelsesret.
Produktet er fantastisk og du bliver hurtigt nærmest afhængig af følelsen som dynen giver dig. Helt klart et nyttigt produkt for alle tror jeg ikke kun nogen som ligger uroligt mv.
Hurtig levering og min datter er rigtig…
Hurtig levering og min datter er rigtig glad for den.
Lækker dybe i super kvalitet
Lækker dyne i super kvalitet
Fin service og hurtig levering