Flot udvalg af King Louie tøj, hurtigt leveret, let retur til den farve, der alligevel ikke rigtigt var noget for mig. Klar anbefaling 👍

Det er umuligt for mig at være utilfreds med Sophies tøjhus. Hyggelig beliggenhed, Spændende tøj og altid imødekommende og hjælpsomt personale. Hjemmesiden kan også anbefales. Vellignende fotos og... Toon meer

Den bedste oplevelse Helt anderledes at handle her. Lige fra mailen med humoristisk besked til modtagelse af pakke med personligt skrevet kort og pakket i fin pose. Hold da da op.... Absolut anbefal... Toon meer

Super dejlige bukser ...bestilte et par mere... og nogle fine handsker. Leveret efter 1 døgn begge gange. Lille fint kort... håndskrevet. Pakket i lilla papir med love mærke. Go oplevelse at åbne... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Webshoppen er en del af den fysiske butik, Sophies Tøjhus. Butikken ligger på Pustervig i Aarhus, lige midt i Latinerkvarterets bankende hjerte. Her har butikken ligget i over 50 år. Den myldrende og muntre modebutik er til alle tider et skatkammer for kjoleelskere. Her hænger de vilde kreationer fra kendte modehuse side om side med enkle kjoler, basic T-shirts og jeans. Det samme udvalg finder du også på Sophies.dk. "Kunderne skal stråle uanset om de er på SU eller godt ved muffen", lyder mottoet hos Sophie.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Hurtig levering og venlig service

Hurtig levering og venlig service

5 november 2024

Hej Ute,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du har været tilfreds med vores levering og service.
Dejlig dag til dig😊✨
Frederikke fra Sophies.dk

Fin vare og hurtig levering.

Fin vare og hurtig levering.

3 oktober 2024

Hej Linda,
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner🤩 Det betyder rigtig meget for os!

Hej Maja,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du kunne lide både vores service og produkter.
Dejlig dag til dig☀️

God service

Hurtig levring, sødt kort og gode produkter

7 juni 2024

Hej,
Tak fordi du ville give os 5 stjerner! Dejligt, at du kunne lide vores produkter.
God sommer☀️

Hurtig og god service

Virkelig god service :)

7 juni 2024

Hej Marianne,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør os super glade at høre, at vores service er både hurtig og god.
God sommer☀️

Hurtigt levering

Hurtigt levering

6 juni 2024

Hej Heidi,
Mange tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os!
God sommer til dig☀️
Frederikke fra Sophies.dk

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt

3 juni 2024

Hej Nina,
Tusind tak for din anmeldelse og de fem stjerner!
God sommer til dig☀️

Hej Anna,
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er vi bare glade for, at du kunne lide vores personlige betjening.
God weekend😊