1,7

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Een ster is al teveel

Wat een verschrikkelijke organisatie, de beloofde en aangeboden hulpen waren zwaar onder de maat en maakten alles behalve een betrouwbare indruk. Wij vonden een hulp buiten sopje om en dan kom je niet meer van het contract af, kortom elke maand 15 euro betalen voor helemaal niets.
Klantenservice is geen service maar doet er alles aan om alleen incasso binnen te krijgen.
Ik adviseer nooit deze club in te schakelen

26 november 2025

malafide organisatie

malafide organisatie. Je hoort maanden niets, dan zoek je op een andere manier hulp. En opeens stellen ze iemand voor en moet je een jaar betalen

5 september 2024

Ga hier niet voor werken ze nemen de…

Ga hier niet voor werken ze nemen de klanten serieuzer als haar eigen werksters.
Jaar abonnement nemen. En je betaald heel het jaar voor niks belachelijk bedrijf onder 3 namen op een adres wat wen financieel kantoor is.. sopje.nl
Witte werkster.nl
En nog een paar kan ik op noemen
Geld verdienen om de rug van ouderen en medewerkers sluit deze illegale praktijk brutale trut achter de telefoon.

16 januari 2025

Weggegooid geld

Je wordt verplicht een jaarabonnement aan te gaan en betaalt maandelijks ongeacht de omstandigheden. Bij navraag van tevoren, kreeg ik van Sopje te horen dat zij meerdere mensen bij mij in de buurt aan het werk hadden. Dat gaf me hoop. Dus begon ik eraan. Maar niks hoor. En service, ho maar. Je vraagt je af wat ze doen voor het bedrag dat je iedere maand moet betalen. Een vacature op hun website plaatsen, meer niet voor zover ik het kan beoordelen. Sporadisch wordt iemand "voorgesteld". Je hebt contact via het berichtenservice van Sopje. Voorts stoppen mensen met reageren of komen ze gewoon niet opdagen als een afspraak is gemaakt. Als je Sopje vraagt om na te gaan wat er is gebeurd dan krijg je nul op het rekest - 'we hebben geen contact met de mensen die we voorstellen o.i.d.' krijg je dan te horen.
Mijn advies is begin er niet aan, je hebt er echt niets aan en gooit alleen je geld weg. Heel naar dat dit is gebeurd. Ik heb echt hulp nodig - ben dit aangegaan omdat ik als mantelzorger voor mijn moeder geen tijd en energie heb om iemand te zoeken om mij te ontlasten. De situatie is al moeilijk genoeg zonder dat ik én niet geholpen word én moet betalen om niet geholpen te worden.

27 november 2024

Slechte service en slecht gevoel!

Slechte ervaring.
Ik lees hieronder vrijwel dezelfde verhalen als het mijne: niet veel duidelijkheid over een jaarabonnement waar je aan vast zit bij het zoeken naar een schoonmaker. Vervolgens in een jaar tijd slechts 2 schoonmaaksters gevonden die zelf door omstandigheden niet zijn op komen dagen. Vervolgens zelf iemand gevonden, maar ik heb met pijn en moeite op kunnen zeggen door 25% van het totale jaarabonnement te betalen. Heel slechte service, reageren slecht op je probleem, bieden geen juiste oplossingen en maken je geld afhandig waar je verder helemaal niets voor terug krijgt. Niet aan beginnen dus!

1 augustus 2024

Oplichters

Oplichters! de website is super onduidelijk. je vult een klein beetje informatie in en klikt een knop en dat is genoeg voor hun om je vast te zetten aan een 1 jaar abonnement dat bijna 150 euro kost!
Rechtsbijstand erop gezet die het er mee eens zijn dat het niet goed is aangegeven en slechte service is maar helaas heeft de website zich wel legaal ingedekt.
Engiste manier om er onderuit te komen is als hun jou niet iemand kunnen toesturen die aan jou eisen verdoen.
Naa flink ertegen in gaan "75%" korting gekregen om vervroegt het abonnement te stopen wat dus alsnog 40 euro kosten.
Daarnaast geven ze je 14 dagen bedenktijd maar sturen nog niet eens een naam binnen die 14 dagen!

Als je dit leest, begin er niet aan!

13 maart 2024

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het. Ze proberen je te binden aan een abbonement zonder 14 dagen bedenktijd op basis van het feit dat ze een 'product op maat' aanbieden. Dit is uiteraard complete onzin aangezien een werkster geen maat producten is. Ik zou geen zaken doen met dit bedrijf.

19 mei 2023

Dit bedrijf is een oplichters bende

Dit bedrijf is een oplichter die je gewoon 2 jaar laat betalen zonder dat er iets voor is gedaan
Deze boeven blijven maar doorgaan met maandelijks geld te innen
Trap er niet in dit is echt een waardeloze puinhoop
Zelfs nu 2 jaar later blijft deze dievenbende geld van mijn rekening stelen

3 januari 2023

Gewoon oplichterij!

Gewoon oplichterij!! 1 kandidaat aangeboden gekregen, die nooit gekomen is!! Moet nu voor 1 jaar het abonnement betalen! Baal ervan. Probeer nog aangifte te doen

17 december 2022

Voelt als oplichterij

Enkele weken geleden ingeschreven bij sopje.nl. In al die tijd werd slechts 1 persoon aangeboden die nergens op reageerde. Het leek een fake account. Maar sopje wil wel dat je betaald voor he abonnement terwijl ze niets leveren. Lijkt op oplichterij.

9 oktober 2022

Pas op voor deze organisatie

Pas op voor deze organisatie. Zonder dat je het weet schrijf je je in en zit je vast aan een betaling. Het aanbod van personeel is fictief. Er wordt nooit gereageerd. Dit is pure oplichting. Ik ga hier aangifte van doen

28 september 2022

Een aanvulling op mijn vorige review

Een aanvulling op mijn vorige review. Ik betaal net de afkoopsom om van mijn jaarcontract af te komen. Ik zie dat Sopje onderdeel is van Hulp-in-huis, dat heeeeel slecht bekend staat. Met hetzelfde afkoop-verdienmodel. Hoe je bij zo'n bedrijf kan en wilt werken!

18 maart 2022

Van wegblijven

Van wegblijven, niet doen. Pure oplichterij. Op het moment dat je je gegevens invult, zit je direct aan een abonnement vast, en worden er facturen gestuurd. Nogmaals het is pure oplichterij

18 maart 2022

Verplicht jaarcontract, geen goede levering

Bij inschrijven gaat het om een jaarcontract, verplicht, vanaf het moment dat er een kandidaat door wordt gestuurd. Dit was me niet duidelijk. De kandidaat die geleverd wordt blijkt helemaal niet te antwoorden, maar de facturering blijft doorlopen. Uiteindelijk na veel vijven en zessen het contract af kunnen kopen "met een flinke korting" maar dus alsnog een paar tientjes uitgegeven voor niks.

4 januari 2022

Niet aan beginnen

Niet aan beginnen. Sturen random kandidaten door om maar te kunnen facturen. Kandidaten blijken helemaal niet te kunnen en of hebben nog nooit van sopje.nl gehoord..
Waardeloze dienstverlening. Niet aan beginnen. Facturen maar verder doen ze niks.

17 november 2021

Is dit jouw bedrijf?