Sos Pechlijn Reviews 5

2,5

2,5

Slecht

Oplichting van de bovenste plank!!!

Bedrijf vol oplichters. Onderdeel van DirectMobiel B.V. Auto startte niet meer. Vooraf een prijs van €295,- afgesproken waarvan €95,- vooraf via een Tikkie betaald moest worden als voorrijkosten. 'De monteur' belde hoe laat hij er zou zijn. Daarbij heb ik nogmaals het afgesproken bedrag nagevraagd en ook hij bevestigde mij dat ik bij hem nog €200,- moest pinnen. Eenmaal (veel te laat) ter plaatse moest er direct afgerekend worden, voordat er ook maar 1 handeling werd gedaan. Hier werd er ongezien een bedrag van €356,95 ingevoerd op het pinapparaat in plaats van de afgesproken €200,-. Meneer hield expres het pinapparaat op zijn kop zodat het bedrag niet zichbaar was. Toen ik hem confronteerde met het te hoge bedrag, kreeg ik een slap excuus over btw. Na ruim 30 minuten proberen kwam hij tot de conclusie dat de auto afgesleept moest worden. Echter kon hij dit niet omdat hij zogenaamd de verkeerde sleepwagen had voor de klus. Geld terugstorten was geen optie. Dit moest maar per mail. Na veel zeuren zou er een dag later een andere collega komen met een andere sleepwagen. Hier heb ik maar op vertrouwd. Wonderbaarlijk verscheen er inderdaad iemand, echter wel een uur later dan afgesproken maar met exact dezelfde sleepwagen als de dag daarvoor. Deze meneer kon de auto wel afslepen. Ik wou een foto maken toen mijn auto op de sleepwagen stond waarbij meneer compleet uit zijn slof schoot. Na een hoop vloeken is de auto uiteindelijk wel afgesleept.
Omdat deze partij mij bewust te veel heeft laten betalen, heb ik aangifte gedaan. Ga niet met deze partij in zee!

27 maart 2026

Lekke band auto

Auto had een lekke band vanwege een grote schroef. Het was al later op de avond dus konden niet meer naar de garage, en vandaag sos-pechlijn gebeld.
Aan de telefoon zeiden ze dat het in totaal 235 euro zou kosten, wat achteraf gezien al belachelijk duur is. Aangezien op andere sites staat dat het maar 60 euro kost.

Maar goed, de auto moest zo snel mogelijk gemaakt worden. Dus we gingen ermee akkoord. We moesten de locatie via whatsapp sturen, en een aanbetaling van 90 euro doen voor de voorrijkosten. Aan de telefoon werd gezegd dat ze er binnen een uurtje zouden zijn.

Maar na een uur was er nog niemand, opnieuw contact opgenomen maar helaas na nogeens 1,5 nog niemand gezien. Uiteindelijk is er dus niemand op komen dagen, ben ik 90 euro kwijt en hebben ze wel verschillende gegevens van ons.

Trap er niet in, kijk altijd goed naar reviews!

26 februari 2026

Van €250 naar 5x zo hoog

Aan de telefoon werd €250 genoemd, waarvan ik alvast een deel moest betalen voor “voorrijkosten”. Ter plekke bleek het uiteindelijke bedrag echter VIJF keer zo hoog te zijn.

Vooraf volledige betaling eisen, nog vóórdat er werk is verricht. Geen specificatie. Geen schriftelijke bevestiging. Het bedrag stond totaal niet in verhouding tot de werkzaamheden.

Het was laat, donker en ik was alleen. Onder druk heb ik betaald. Eenmaal thuis heb ik alles nagekeken. Ik heb getwijfeld of ik het verkeerd had verstaan, maar na onderzoek bleek dit geen gangbare prijs.

Er werd gezegd dat ik een factuur kon opvragen. Dat heb ik gedaan. Er werd gevraagd op welke naam, daarna radiostilte. Tot op heden geen factuur ontvangen. Dit voelt als misbruik maken van een kwetsbare situatie.

Wees gewaarschuwd: ga hier NIET mee in zee! En als je dat toch doet, zorg dat álles vooraf zwart op wit staat en betaal nooit onder druk.

Een dure les. Maak hem niet ook de jouwe.

19 februari 2026
Toon reviews in alle talen. (5 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken