Slechte ervaring
Niet vriendelijk aan de telefoon, ook geen hulp aangeboden. “Je moet maar iemand zoeken op het internet”.
wat een schande ! Telefonisch geven ze geen prijzen enkel verplaatsingskosten. Toen hij aangekomen was met gewoon camionette .... berekening van de prijs 850 euro voor mijn riolering te ontstoppen !!!! schande - ik heb enkel vervoerskosten betaald. Bij een andere geweest en hij heeft er drie uur aan gewerkt - perfecte resultaat en een kost van 175 euro. Bedriegers !
De dispatch van SOS247.be melde eerst dat de elektricien voor 18u ter plaatse zou zijn, uiteindelijk was hij er pas om 19u. Op voorhand kon hij geen prijs geven. Hij heeft de installatie bekeken, maar vond zogezegd geen probleem. De elektricien was slechts 15 minuten aanwezig en vroeg €699 die ik ter plaatse moest betalen met Bancontact. Een dag later kwam een elektricien van Sibelga die binnen de 5 minuten vaststelde dat er een kabel in de teller was doorgebrand en deze herstelde. Tot op heden ook nog steeds geen factuur of interventiebon ontvangen van SOS247, enkel een afdruk van de betaling met Bancontact. Ik legde al verklaring af bij de politie voor fraude
Oplichters eerste klasse.
Als een technieker al na 2 min zegt dat het toestel moet vervangen worden omdat hij denkt dat het oud is, zonder de leeftijd te verifiëren, het mechnische aspect aanvangt terwijl duidelijk gezegd en herhaald werd dat er een zekering vervangen werd door kortsluiting en na vervanging weer kortsluiting gaf, zal het mechanisch aspect nooit kunnen getest, laat staan in werking gesteld worden. Ze kunnen wel alles vertellen over hun betaling en documenten dat getekend moeten worden omdat het gebouw ouder is dan 10 jaar, ook al is mijn installatie jonger dan 3 jaar.
Oplichters en dieven!! Vroegen 850€ voor een interventie waarin niets was opgelost, integendeel ze hebben meer schade veroorzaakt door foute analyses en herstelpogingen. Totaal onbekwaam. Een echte vakman heeft later het probleem op een half uurtje gevonden.
Wanneer ik belde, werd er opgenomen door een franstalige vrouw, die geen woord nederlands spreekt. Ze meldde dat haar collega die nederlands spreekt, juist naar huis is en dat ze onmiddellijk gingen terugbellen.
Geen telefoon meer gehad!! is dit service 24 op 7 ???... mijn inziens is dit geen hulp
De ketel functioneerde niet meer bij mij thuis, en na de interventie van de (aardige) monteur, scheen de verwarming het te doen.
Echter, de verwarming functioneerde de volgende dag weer niet. Dus er was niks opgelost door de monteur.
Afgezien van het feit dat de ketel niet gerepareerd was, zou ik nog iets anders willen vermelden.
Voorafgaand aan het bezoek van de monteur, is er aan de telefoon aan de medewerker gevraagd wat de kosten zouden zijn voor een bezoek van de monteur. Daar werd vermeld dat de kosten de voorrijkosten van 90 euro bedroegen plus de tijd die het de monteur zou kosten om de ketel te repareren. Dus het uurloon werd ons niet vermeld.
Na een bezoek van een uur van uw monteur leek het erop dat de ketel werkte, dus gingen we over op de betaling.
Tot mijn verbazing bedroeg het totaal 466 euro in totaal, waarvan 350 euro aan enkel uurloon, van in totaal 1 uur. Verder waren er geen materiaalkosten.
Ik had zeker gerekend op meer kosten dan enkel 90 euro, natuurlijk. Maar de hoogte van 350 euro voor een uur werk, vind ik wel erg hoog en in deze zin niet redelijk. Ik probeer al weken contact te krijgen met het bedrijf om hierover in gesprek te gaan, maar ze zijn erg slecht bereikbaar.
Absoluut af te raden om met dit bedrijf in zee te gaan. Ze maken misbruik van het feit dat mensen zonder verwarming zitten, en snel een reparatie nodig hebben.
Technieker komen kijken naar onze verwarming omdat deze maar half werkte en hadden geen warm water meer in huis. Technieker beweerde dat warmwaterboiler kapot was en wilde voor 2000 euro een nieuwe zetten. 2de opinie door een ECHTE VAKMAN laten doen. De warmwaterboiler was helemaal niet kapot. Enkel probleem met starter van ketel. Technieker 400 euro moeten betalen voor 15 minuten kijken. Plus nog eens de foute raad. Dikke zakkevullers en zeer onbekwaam
Zeer vriendelijke technieker, zeer snel binnen het uur ter plaatse! 200€ inclusief transportkosten betaald op een zondag, wat wel redelijke en gangbare tarieven zijn voor een zondaginterventie.
Het was dan bovendien ook nog Valentijnsdag en het begin van de krokusvakantie en de gaskachel werkte plots niet meer.
Buiten is het -10 graden en zonder centrale verwarming, wat nu gedaan? De interventie leek op het eerste gezicht wel ok. Maar, na het bezoek van de technieker ging het wel heel vreemd van kwaad naar erger, was er ook geen warm water meer en was de thermostaat ook nog eens defect achtergelaten. Nochthans, voor de interventie hadden we nog wel warm water en werkte de thermostaat eigenlijk nog naar behoren, op zen minst toch wel heel vreemd allemaal...
Men vroeg ons nog of we voor de dag erna nog eens een interventie en herstelling wilden inplannen met meer specialisten werk maar waar we heel vriendelijk nee hebben op gezegd...Hij ging ons nog een rapport sturen over wat hij juist uitgevoerd zou hebben, we zijn nu 10 dagen later en nog steeds geen rapport gezien: dat rapport zullen we waarschijnlijk ook nooit zien en zal mogelijk met de noorderzon allang vertrokken zijn naar Siberie....
Gelukkig hadden we diezelfde dag toch nog een afspraak gekregen met onze vertrouwde loodgieter aan huis. De dag erna hebben wij dan door hem een nieuwe kachel + thermostaat laten plaatsen.
Gelukkig zijn wij hier zonder teveel "kleerscheuren" aan een peperdure interventie ontsnapt, eind goed al goed! Denk tegenwoordig toch dubbel goed na wanneer u in 1 of andere noodsituatie terecht komt:
Pas op vooraleer u ijverig begint te "googelen" met de moed der wanhoop en dan te impulsief voor diegene zou kiezen die helemaal boven op de lijst staat met de beste googleresultaten met bovendien de best "uitziende website". Het zijn juist blijkbaar diegenen die een dossier bij Testaankoop hebben openstaan, zonder dat je daar ook op het eerste gezicht het minste van merkt....
Conclusie: Check anno 2021 eerst ALTIJD de reviews : " waar er rook is, is er meestal ook vuur en een verwittigd man is er twee waard".
Oplichting op en top.
Woekerprijzen en NIKS hersteld.
620 euro voor gewoon te komen kijken naar de verwarming en niet herstellen want ze wisten niet wat er kapot was.
Wat een oplichters. geen prijzen aan de telefoon. Behalve de 120,- euro verplaatsingskosten. Technieker zou later op de avond bellen wanneer hij zou komen.
Ik heb op 4 uur tijd 6x gebeld. Om 01.00 uur 's nachts wisten ze nog niet wanneer hij zou komen.
!!OPLICHTERIJ!!
SOS 24/7 is misleidend aan de telefoon over hun prijzen, hanteert woekerprijzen en gebruikt chantage om je te doen betalen. Hun slogan "Tevreden klanten zijn ons beste visitekaartje!" is recentelijk geïntroduceerd om mensen automatisch het gevoel te geven dat ze betrouwbaar zijn. Pure oplichterij. Schandalig dat dit bedrijf nog kan bestaan...