Søstrene Grene Reviews

2.978
TrustScore 4 uit 5

4,2

Ik kocht 21 kleine handventilators als giveaway op ons jubileumfeest omdat het heel warm was. Ze werden vlot en goed verpakt geleverd met zelfs een kleine attentie van de zussen. Ze waren leuk om te z... Toon meer

Mooi product voor niet te hoge prijs,maar nog belangrijker was de verpakking van de poef. Opgevuld met papieren zakjes gevuld met stukjes karton. Complimenten voor zoveel milieu bewustzijn.

Het een soort Temu, alleen een ander assortiment. Iedere week nieuwe producten, dus iedere week nieuwe vervuiling. Groen zijn ze zeker niet. Kwaliteit is vaak slecht. En als je iets leuks ziet moet je... Toon meer

Groot en divers assortiment. Veel DIY-tips en tutorials. Prijs/kwaliteit grotendeels in balans. Bestellingen worden goed verzorgd en in helder proces afgerond. Soms vergis ik me in afmetin... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.978)

596 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn allerliefste was vanmorgen in deze…

Mijn allerliefste was vanmorgen in deze winkel om inspiratie op te doen ter ere van haar 40 jarig jubileum in de zorg.
Zij werd zo geweldig geholpen door Loïs.
Het was voor haar een hartverwarmende ervaring.
Hulde aan het personeel en aan de kwaliteitsproducten van Söstre Green.
Cock Schouten

4 oktober 2025

Dear Cock,

Thank you for your enquiry and lovely feedback. We are delighted to read that the experience lived up to the expectations. Thank you so much for taking the time to write us.

Søstrene Grene

Met zorg verpakt en gebracht

Allen maar positieve ervaring. Alles verloopt correct ook het in behandeld bestelling. Je wordt gebrieft waar uw bestelling bevind en wanneer het toekomt. Knap werk en met zorg gebracht.

19 september 2025

Dear Christiana,

Thank you for your enquiry and kind words. We are delighted to read your positive feedback.

Søstrene Grene

Schokkende vondst in product – slechte afhandeling door klantenservice

Ik kocht bij Søstrene Grene een zakje decoratieve veren en schrok me rot toen ik er een stuk slangenhuid tussen vond. Niet alleen ontzettend onhygiënisch, maar ook erg verontrustend.

Toen ik dit meldde bij de klantenservice, erkenden ze het probleem, maar boden geen passende oplossing. Ze blijven me vragen om met het product naar een fysieke winkel te gaan — terwijl ik echt niet met een stuk slangenhuid in mijn tas op pad wil.

Er is geen compensatie of verantwoordelijkheid genomen, en ik voel me als klant totaal niet serieus genomen. Erg teleurstellend voor een merk dat vertrouwen en kwaliteit zou moeten uitstralen

7 juli 2025

Dear Charlotte,

Thank you for your enquiry and feedback.

We sincerely apologize for the distressing experience you had with our product. Finding a piece of snakeskin in the decorative feathers you purchased is completely unacceptable and understandably alarming.
We have informed the responsible department about this issue to ensure it is addressed promptly.
If you need to claim and/or return a product bought in a store it will also have to happen in a store within your country. Store buys can unfortunately not be claimed online.

Thank you for bringing this to our attention.

Kindest regards,

Søstrene Grene

Super mooi product en zeer professionele communicatie

Super mooi product, gemakkelijk te installeren. Zeer goede communicatie en zeer professioneel. Een echte aanrader maar dat had ik niet anders verwacht van deze 2 lieve en bekwame Deense zussen. Hier ga ik zeker nog meer bestellen. Love it ❤️

17 juni 2025

Dear Linda,

Thank you for your enquiry and kind feedback. We are delighted to read this.
Thank you so much for taking the time to write this lovely message.

Klantenservice reageert niet op 3 retour orders en geen refund

Een aantal orders retour gezonden vanwege o.a. slechte kwaliteit. Olieflesjes waarvan schenktuit eraf valt bij gebruik. Geen refund ontvangen. klantenservice meerdere malen gemaild. Geen antwoord ontvangen. Ik verwacht een hoog refund bedrag voor de retourorders. Dus graag een klantvriendelijke handeling.

23 mei 2025

Dear Mathilda,

Thank you for your enquiry.
You will of course be refunded for return items. When the returned items are received at our warehouse, they will process it and the refund will be issued to the same payment option used when placing the orders.

Søstrene Grene

Mooie producten voor relatief lage…

Mooie producten boor relatief lage prijzen

7 juni 2025

Dear Marion,

Thank you for your enquiry and kind words. We are delighted to hear this positive feedback.

Søstrene Grene

Het kastje kwam precies overeen als de…

Het kastje kwam precies overeen met de foto. De bouwtekening was goed leesbaar, waardoor het kastje snel gemaakt was.

15 mei 2025

Dear Suus,

Thank you for your enquiry and kind feedback. We are delighted to read this - thank you for taking the time to write us.

Mooie, gebruikersvriendelijke website

Mooie, gebruikersvriendelijke website met superveel keuze. Makkelijk uitzoeken en bestellen!

7 april 2025

Dear Petra,

Thank you for your enquiry and kind feedback. We are delighted to read that you have had a positive experience. Thank you for taking the time to write us.

Søstrene Grene

Prijs en netjes uitstekend.

19 april 2025

Dear Luor,

Slechte service

Er ging iets mis met de levering van mijn bestelling. Heb de klantenservice daar 3x toe over geïnformeerd. Ze konden mijn niet helpen en moest contact opnemen met de vervoerder en zo werd ik van het kastje naar muur gestuurd. Als klant voel ik me behoorlijk in de steek gelaten. Ik hoef dit toch niet zelf op te lossen? Geen product ontvangen en mijn geld kwijt. Wat een slechte service!

5 maart 2025

Dear Hillary,

It looks like you have been missing a DHL pick code. This is, correctly, not something we can provide. This will have to come directly from DHL.
The parcel has not been picked up and has therefore now been returned to us and you have been refunded. So your money is not lost - they have already been refunded to you.

Søstrene Grene

Prachtig assortiment voor een faire prijs!

Sostrene Grene heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met heel betaalbare producten. De winkel heeft een eigen, huiselijke stijl. Er is een uitgebreid assortiment met verrassende items, warme kleuren, mooie ontwerpen, praktische spulletjes... Je vindt er keukengerief, tekenspullen, haakgerief, cadeauverpakkingen, maar ook voorwerpen voor de badkamer of de woonkamer. Voor creatieve mensen is een bezoek aan de (online) winkel altijd een beetje feest, je kijkt je ogen uit! Sommige producten zijn online snel uitverkocht en worden niet aangevuld. De levering van een online bestelling neemt behoorlijk wat tijd in vergelijking met bv bol.com, maar alles is goed verpakt (geen plastieken luchtkussens maar kartonsnippers 👍!) en bij mij was elke levering tot nu toe correct qua inhoud; voor levering aan huis betaal je altijd, levering bij een afhaalpunt is gratis. De productomschrijvingen zijn heel volledig (bv of een kopje of bordje wel of niet in de microgolf mag, of in de vaatwasser mag etc.), waardoor je makkelijk online kunt bestellen. Sostrene Grene is een absolute aanrader over de ganse lijn.

17 maart 2025

Dear I. Willaert,

Thank you for your enquiry and kind feedback. We are very happy to read that you have been satisfied with the experience both online and in stores. Thank you so much for taking the time to write us.

Mooie collectie!

Mooie collectie!
Erg mooi en goed ingepakt!

11 maart 2025

Dear Catharina,

Thank you for your enquiry and feedback - we are very happy to read that you enjoy the products and the order arrived safely.

Søstrene Grene

Snelle en correcte levering van de…

Snelle en correcte levering van de goederen. Wij hebben stoelen besteld en deze waren goed verpakt zodat er zeker niks kon aankomen.
Alles is correct verlopen binnen de levertijd. Super tevreden klanten hier!

21 februari 2025

Dear Melissa
Thank you for the words! We hope you will enjoy your new chairs.
Have a lovely day.
Kindest Regards,
Søstrene Grene

Super duurzaam verpakt en goede prijs…

Super duurzaam verpakt en goede prijs kwaliteit verhouding

30 januari 2025

Dear Anne
Great to hear! Hope to see you again in the wonderful universe.
Kindest Regards,
Søstrene Grene

Leuke site, voor jezelf of voor een kadootje

Op zoek naar een boter vloot vond ik deze site. Een leuke gevarieerde site. Fijne manier van communiceren waardoor ik goed op de hoogte bleef over mijn aankopen.

6 februari 2025

Dear Gitta,

Thank you for your enquiry and kind words.
We are delighted to hear this positive feedback. Thank you for taking the time to write us.

Snelle levering. Hele nette klantenservice
Product was kapot, via de site kan je een bericht met foto sturen, heel makkelijk de zelfde dag nog bericht en het geld terug !
Er leuke winkel en spullen altijd

11 februari 2025

Dear Mf,

Thank you for your enquiry and kind feedback. We are very happy to read this - glad we could be of fast assistance.

Søstrene Grene

Duidelijke uitleg bij de geleverde artikelen

Kastje keurig aangekomen. Duidelijke uitleg hoe hij in elkaar gezet moet worden. Zo gepiept. Ben er erg blij mee!!!

4 februari 2025

Dear Maria,

Thank you for your enquiry and kind words. We are delighted this hear this positive feedback.

Fijne rustige site,snelle levering

Fijne rustige site,snelle levering

1 februari 2025

Kære Cassandra

Tak for Deres henvendelse og positive feedback.
Vi er rigtig glade for at læse, at De har haft en god oplevelse med leveringen.
Vi ønsker Dem en skøn dag.

Kærlig hilsen

Topwinkel

Prachtige produkten voor een goede prijs, Super levering.

17 januari 2025

Dear Dorien,

Thank you for your enquiry and kind words. We are delighted to read this.
Thank you for taking the time to write us.

Kwaliteitsproducten

Goede communicatie, mooie producten van hoge kwaliteit. Alles goed verpakt gearriveerd.

17 januari 2025

Dear JH,

Thank you for your enquiry and kind words.
We are very happy to read this positive feedback. Thank you for taking the time to write us.