Ik kocht 21 kleine handventilators als giveaway op ons jubileumfeest omdat het heel warm was. Ze werden vlot en goed verpakt geleverd met zelfs een kleine attentie van de zussen. Ze waren leuk om te z... Toon meer
Mooi product voor niet te hoge prijs,maar nog belangrijker was de verpakking van de poef. Opgevuld met papieren zakjes gevuld met stukjes karton. Complimenten voor zoveel milieu bewustzijn.
Groot en divers assortiment. Veel DIY-tips en tutorials. Prijs/kwaliteit grotendeels in balans. Bestellingen worden goed verzorgd en in helder proces afgerond. Soms vergis ik me in afmetin... Toon meer
Åboulevarden 21, 8000, Aarhus C, Denemarken
Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord
Leuke website, goede keuze mogelijkheden. Hele snelle levering.

Antwoord van Søstrene Grene
Het een soort Temu, alleen een ander assortiment. Iedere week nieuwe producten, dus iedere week nieuwe vervuiling. Groen zijn ze zeker niet. Kwaliteit is vaak slecht. En als je iets leuks ziet moet je het onmiddellijk kopen anders is het alweer niet meer leverbaar. Kennelijk hebben ze weinig voorraad. Is je bestelling niet compleet en het artikel (uiteraard) niet meer leverbaar, dan heb je gewoon pech.

Antwoord van Søstrene Grene
Zeer slechte kwaliteit, een kast van ongeveer 250 euro gekocht. Waardeloze kwaliteit, onbeschrijfelijk, echt waar. De splinters zitten er nog aan, de deuren passen niet, de kast is scheef, deuren zijn scheef, latten zitten los enz. Zeer teleurgesteld!

Leuke Site
Mooie artikelen
Prima prijs kwaliteit verhouding

Antwoord van Søstrene Grene
Originele goede producten voor een leuke prijs.

Antwoord van Søstrene Grene
Leuke knusse winkel met leuke spullen en toch een groot assortiment.
Mooie webshop.

Antwoord van Søstrene Grene
Leuke producten (passend bij het seizoen) voor prima prijs.
Bij online bestellen komen rollen cadeaupapier en cadeautasjes helaas gedeukt en verkreukeld aan tgv goed verpakte zware stompkaarsen en doosjes gevuld met dinerkaarsen in dezelfde verzenddoos.
De dessins v het cadeaupapier, servetten, felicitatiekaarten zijn altijd weer vrolijk en mooi v kleur.

Antwoord van Søstrene Grene
Heel mooi aanbod aan leuke en originele (én kwalitatieve) producten!
Een aanrader voor wie eens iets anders zoekt dan het mainstream aanbod.

Antwoord van Søstrene Grene
Ik wilde een aantal producten bestellen. Maar kon de bestelling niet afmaken, omdat er maar 1 postbedrijf staat. Ik woon in Nederland, dit is ook wat ik heb aangegeven, dus waarom er telkens bpost staat is de vraag. Een vreemde website en helaas niks kunnen bestellen. Jammer.

Antwoord van Søstrene Grene
Geweldige artikelen, goede communicatie en snelle levering …

Fijne website, prachtige producten. Heel mooie lampjes gekocht! Zeer tevreden

Slechte klantenservice.
Je wordt eigenlijk niet verder geholpen met het probleem. Zodra een aantal producten niet volledig zijn, moet je terug naar de winkel waar het gekocht is. Zelfs als dit dus een uur van je vandaan is en het je meer geld gaat kosten dan de aankoop die je gedaan hebt. Helaas is er geen ruimte voor een andere oplossing, zoals dat ze het tekortkomende product alsnog naar je versturen. In dit geval moet ik het dus online bestellen, maar ben ik dus onnodig extra geld kwijt aan verzendkosten. Als het in één keer goed was had ik natuurlijk geen 5 euro te hoeven betalen.

Antwoord van Søstrene Grene
Mijn eerste bestelling bij dit bedrijf en gelijk ook de laatste!?
Ik heb 2 placemats besteld en een houten rek van 138,00 EURO maar liefst. Een rek wat eigenlijk nog geen 75 euro mag kosten, maar dat terzijde.
Ik kreeg zojuist de placemats binnen in een doos waar je er wel 50 in kan doen, de doos is belachelijk groot en allemaal plastic erin tegen beschadiging.
Maar het rek zat er dus niet bij!!! Maar is wel betaald.
Er wordt ook niet gemeld door hen dat het apart verstuurd is.
Update: 18/6/24
Ik kreeg zojuist pas een melding via de mail dat de pakketten mogelijk opgesplitst zijn... dus ik wacht het nog af voordat ik een defintieve eerlijke review kan geven....
Udate 19/6/24
Vandaag het rek binnengekregen, was goed verpakt, redelijk goede kwaliteit. Inmiddels in elkaar gezet en staat stevig.
Alleen vind ik 138 euro best veel geld voor een dergelijke kleine stellingkast/rek.
De kwaliteit van de rieten placemats valt ietwat tegen, zijn mooi, maar erg dun, dus prijs/kwaliteit klopt niet i.m.o.

Antwoord van Søstrene Grene
Ik vind de website altijd al een feestje om te bekijken, maar mijn bestelling was ook feestje om uit te pakken. Snel geleverd en goed verpakt.

Antwoord van Søstrene Grene
Kapotte stoel prima opgelost geld teruggestort
Top service

Antwoord van Søstrene Grene
Snelle verzending, goed ingepakt en de producten zijn precies zoals de foto’s/beschrijving

Antwoord van Søstrene Grene
Mooi produkt, goed verpakt, goede prijs, snel geleverd.

Antwoord van Søstrene Grene
Leuke website. Mooie spullen. Goede service, spullen worden met veel zorg ingepakt en verstuurd. Zelfmaak ideeën zijn super en voor ieder wat wils.

Antwoord van Søstrene Grene
hele leuke mooie accessoires en goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering