Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse med Soundliving! Jeg oplevede en fejl med mine earbuds, men deres kundeservice var hurtig, hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Efter lidt fejlfinding sendte de u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ved modtagelse af mine earbuds virkede den ene ikke og jeg henvendte mig til kundeservice. De forslog et par løsningsforslag og da disse ikke virkede sendte de meget et par nye meget hurtigt. Super... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Udover at mine høretelefoner (wave-udgave) er de bedste jeg har haft pt, så har servicen været fantastisk og hvad jeg kalder for seriøs. -Havde et problem med et jackstick, og i stedet for at send... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hifi-winkel
  2. Elektronicawinkel

Info over Soundliving.dk

Geschreven door het bedrijf

Soundliving #BringYourVibes: Hos Soundliving bestræber vi på at levere lyd produkter med ’high value for money’ så du altid kunne stole på et brand, som leverer topkvalitet, design og innovation. Produkterne er bæredygtige og stilrene, så de passer til den måde som du udtrykker dig på.

Lynhurtig Levering Vores Leveringstid lyder på 1-3 hverdage. Vi leverer med GLS & Postnord. Når varen er afsendt fra vores lager får du en mail fra os med pakkenummer, hvormed du kan spore din pakke. Afhenter du ikke din bestilling indenfor den anførte afhentningsfrist (typisk 10 dage), returneres pakken til os. Ved genforsendelse opkræves et nyt forsendelsesgebyr på kr. 38,-. Dette gælder også hvis du ikke har modtaget advisering. Det er ifølge posten kundens ansvar at holde øje med en pakke de venter.

30 dages returret & Sikker betaling Hos Soundliving står vi 100% inde for vores produkter hvilket også betyder, at vi har udvidet den almindelige 14 dages returret til 30 dage. Det betyder, at når du har bestilt en vare kan du altså med ro beslutte om det er et produkt du vil beholde og tage i brug. Ydermere, har vi flere betalingsmuligheder og du kan bl.a. betale via Mobilepay, Kort eller afbetaling fra Anyday. Vi har en sikker indløsningsaftale med NETS så dine kort oplysninger altid er i sikre hænder.

4,2

2 sterren
1 ster

Heeft 91% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte et par hovedtelefoner torsdag…

Bestilte et par hovedtelefoner torsdag den 16 april. Mandag var der ikke sket noget. Jeg kontaktede kundeservice for at høre om alt var ok. Jeg blev bedt om at ringe tirsdag hvis det stadig ikke var sket noget. Det var der ikke. Så jeg ringede til kundeservice igen. De ville sende et par andre afsted. Nu er det torsdag igen, og der er stadig ikke sket noget som helst. Pengene trak de allerede i mandags. Så min klokke klare konklusion er. Hold jer langt væk.

23 april 2026

Fantastisk service

Fantastisk service

Hej Marianne

Tak for de 5 stjerner ☺️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse med Soundliving!

Virkelig god oplevelse med Soundliving!

Jeg oplevede en fejl med mine earbuds, men deres kundeservice var hurtig, hjælpsom og professionel hele vejen igennem. Efter lidt fejlfinding sendte de uden problemer et nyt sæt.

Super service og klart de bedste earbuds, jeg har haft – kan varmt anbefales!

Især tak til Diana for en god service!

21 april 2026

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse og vi glade for at du har fået en god behandling af Diana.

Tusinde tak for de 5 stjerner!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Virkelig tilfreds 🤗

Hej Josefine

Mange tak for de 5 stjerner. Vi glade for, at du kan lide vores hurtige service og er tilfreds.

Defekt earbuds

Super service.

13 april 2026

Hej Heidi

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🤍🤍🤍🤍🤍

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Gode høreTelefoner men ….

Høretelefonerne er super gode og sidder virkelig godt i ørerne, men jeg synes sgu det er for dårligt det ikke bliver skrevet nogen steder at der sidder nogle små stykker plastic på dem der forhindrer dem i at lade op eller skabe forbindelse.
Det kan vel ikke passe jeg skal ud og finde hjælp på internettet for og finde ud
Af dette

Hej Morten

Tak for din anmeldelse og feedback. Skriv endelig til info@soundliving.dk så hjælper vi med alle de spørgsmål du skulle have.

Det er noget der dur!

-Havde et problem med et jackstick, og i stedet for at sende varen frem og tilbage, kom vi frem til en løsning vi alle var glade for.
-16 måneder efter blev de for slidte og knækkede inden i, efter en anstændig dialog med den service ansvarlige (Catharina, stor ros til hende) blev vi enige om jeg skulle have et par nye.

Der er ingen tvivl om, at både kvaliteten og servicen har gjort, at soundloving er de første jeg tager fat i, når jeg skal have nye høretelefoner.

8 april 2026

Hej Anders

Tusinde tak for de rosende ord og de 5 stjerner. Vi er enormt glade for, at læse du har fået så god en behandling og har været tilfreds med den.

Vi håber meget, at du vil handle hos Soundliving igen i fremtiden.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg købte deres Soul hovedtelefoner for…

Jeg købte deres Soul hovedtelefoner for nogle måneder siden. Der var god service og levering os. Og hovedtelefonerne er meget pæne. Men hvis jeg prøver at snakke i telefon imens jeg har dem på, kan personen i røret aldrig høre mig ordentligt, så jeg må tage dem af.

Og de er elendige til at connecte med bluetooth, de vil ikke skifte connection fra fx computer til telefon med mindre jeg har hen og åbner min computer og slår dem fra der. Lyden på den er fin osv, men vil ikke ligefrem anbefale dem. Fik til gengæld en rigtig sød totebag med i købet.

26 januari 2026

Hej Iben

Tak for din anmeldelse og feedback. Vi tager det til os og arbejder hele tiden på at forbedre produkterne.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Yderst god kundeservice og hurtig…

Yderst god kundeservice og hurtig levering af varen.

3 april 2026

Hej Mette

Tusinde mange tak for de 5 stjerner. Vi glade for, at du kan lide vores kundeservice og hurtige levering.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

will connect to my phone but not my pc…

will connect to my phone but not my pc even when i removed them from my phone and updated all my bluetooth setting on my pc and it still wont work

9 april 2026

Antwoord van Soundliving.dk

Hi - please contact our customer support here info@soundliving.dk then we will help find a solution

Kind regards

Super kundeservice

Super kundeservice! Sød, hjælpsom og hurtig, bedste kundeservice jeg har oplevet 😊

1 april 2026

Hej Mette

Tak for de rosende ord. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Rigtig god dag!

Hurtigt levering

31 maart 2026

Hej Camilla

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi håber meget, at du vil handle hos os igen i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service oplevede jeg ved en…

Super god service oplevede jeg ved en reklamation, der blev tage hånd om sagen

4 april 2026

Hej Christina

Tak for din feedback og anmeldelse. Vi glade for, at din sag blev håndteret problemfrit.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lækker lyd og lydisolering til vores…

Lækker lyd og lydisolering til vores lydfølsomme søn. Hurtig levering og en lækker pose til opbevaring til og fra skole.

5 ud af 5 ❤️

30 maart 2026

Hej Lisette

Tak for de 5 stjerner, det er virkelig værdsat. Vi håber virkelig jeres søn bliver glad for produktet og i må endelige skrive på info@soundliving.dk hvis i har nogle spørgsmål.

Rigtig god påske 🤍🤍

Soundliving

Hurtig respons

Der var et godt tilbud, der kom hurtigt svar, og ligeledes en hurtig forsendelse.

28 maart 2026

Hej Pia

Tusinde mange tak for din anmeldelse og de rosende ord.

Vi ønsker dig en skøn påske!

Hej Leif

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord, det er virkelig værdsat. Vi glade for, at du kan lide vores hurtige levering og er tilfreds med produktet og dets lyd.

Rigtig god påske!

Reklamation

Havde en reklamation på et headset, som efter beskrivelse og billeder blev ombyttet uden beregning.
Så jeg er tilfreds med serviceniveauet - og jeg er (stadig) rigtig glad for mit headset.

15 maart 2026

Hej Marian

Tak for din anmeldelse og godt at vi fandt en løsning.

Rigtig god dag!

Soundliving 🤍🤍

Lees meer over geverifieerde reviews.