Banner for SpaDreams.pl

2. Touroperator

Over SpaDreams.pl

Geschreven door het bedrijf

SpaDreams

Specjalista w podróżach zdrowotnych, spa i wellness

SpaDreams to Twój ekspert w zakresie wysokiej jakości podróży zdrowotnych i wellness. Oferujemy starannie dobrane programy, które wspierają witalność fizyczną, równowagę psychiczną i osobistą transformację. Nasi goście z całego świata korzystają z podróży, które wykraczają poza relaks – one inspirują do trwałego dobrostanu.

Opierając się na latach doświadczenia w turystyce wellness, SpaDreams łączy bezproblemową obsługę, fachowe doradztwo i sprawdzonych partnerów premium, aby oferować zaufane i skuteczne doświadczenia. Każda podróż została zaprojektowana, aby wspierać ciało, umysł i duszę.

Dlaczego SpaDreams?

• Doświadczenie: Dziesięciolecia wiedzy w zakresie podróży spa i ośrodków zdrowotnych.
  • Starannie dobrane pakiety: Tworzone wspólnie z czołowymi ośrodkami wellness i specjalistami.
  • Rezerwacja all-inclusive: Zawiera zakwaterowanie, zabiegi, posiłki, transfery i, w razie potrzeby, loty.
  • Doskonałe wsparcie: Od planowania po powrót – jesteśmy z Tobą na każdym etapie.
  • Cyfrowo i bezpiecznie: Łatwa rezerwacja online, dostępność w czasie rzeczywistym i bezpieczne płatności.
  • Zweryfikowane opinie: Prawdziwe opinie prawdziwych podróżnych.
  • Niezawodna obsługa: Ścisła współpraca z hotelami gwarantuje bezstresowy pobyt.
  • Zgodność z przepisami UE: Jako touroperator, wszystkie nasze podróże spełniają wymagania Dyrektywy UE o imprezach turystycznych (UE) 2015/2302.
  • Ochrona finansowa: Twoje płatności są zabezpieczone przez Niemiecki Fundusz Gwarancyjny (Deutscher Reisesicherungsfonds - DRSF), zapewniając zwrot kosztów i repatriację w przypadku niewypłacalności touroperatora.

Nasza oferta

Ajurweda
Spersonalizowane leczenie oparte na tradycyjnej medycynie indyjskiej.

Post i detoks
Programy takie jak Buchinger, FX Mayr i detoksy sokowe.

Joga i medytacja
Odnajdź wewnętrzny spokój i uważność podczas prowadzonych retreatów.

Spa i wellness
Masaże, hydroterapia i relaksujące zabiegi pielęgnacyjne.

Utrata wagi i fitness
Zdrowe odżywianie, trening i trwałe rezultaty.

Wody termalne
Uzdrawiające tradycje w uzdrowiskach bogatych w minerały.

Medyczny wellness
Diagnostyka i terapie prowadzone przez specjalistów.

Redukcja stresu
Programy relaksacyjne dla równowagi emocjonalnej i regeneracji.

ODKRYJ NASZE HOTELE SPA

Nasza historia

SpaDreams wywodzi się z dziedzictwa Fit Reisen, pionierów turystyki zdrowotnej w Europie. Dziś łączymy dekady doświadczenia z nowoczesnym, globalnym światem wellness – z innowacją w centrum naszego działania.

Jako touroperator z siedzibą w Niemczech, SpaDreams jest członkiem Niemieckiego Funduszu Gwarancyjnego (Deutscher Reisesicherungsfonds - DRSF). Fundusz ten, utworzony po upadku biura Thomas Cook, zapewnia ochronę finansową podróżnym na wypadek niewypłacalności touroperatora, zgodnie z niemieckim i europejskim prawem.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

To był strzał w 10-tkę po raz trzeci…

To był strzał w 10-tkę po raz trzeci pojechałam z SPA DREAMS, tym razem Walencja, Hiszpania PALASIET Wellness Clinic& Thalasso. Jestem zachwycona wyborem tego miejsca. Idealna regeneracja mentalna i fizyczna . Program "longevity"był rożnorodny , czas był idealnie wypełniony profesjonalnie wykonanymi zabiegami. Jedzenie było przepyszne. Trudno było mi znaleźć powód do tego ,by się do czegoś przyczepić.

Serdecznie polecam SpaDREAMS- proponuje bezpieczne i sprawdzone miejsca na reset.

9 oktober 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastyczny pobyt w Hotelu GRAND lUBICZw Ustce …

To był nasz fantastyczny pobyt w Hotelu Grand Lubicz w Ustce. Wszystkim którzy chcą odpocząć ,
zrelaksować się polecam ten hotel : miła obsługa , czyściutko, super jedzenie , strefa saun , baseny
szczególnie basen solankowy REWELACJA! .Za każdym razem coś nas zaskakuje oczywiście pozytywnie dlatego z przyjemnością tu wracamy . Słowami trudno opisać atmosferę jaka tu panuje : muzyka na żywo , animacje dla dzieci ,zajęcia tematyczne dla gości hotelowych SUPER!!!

12 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Miałam okazję korzystac z Waszej oferty…

Miałam okazję korzystac z Waszej oferty i mogę z pełnym przekonaniem polecić ich usługi.Oto kilka poowodów
profesjonalna obsługa klienta.
Bogata oferta wycieczek
Atrakcyjny stosunek jakości do ceny
Doskonale zorganizowne wycieczki,
dlatego każda podróż z nimi to czysta przyjemność.

22 oktober 2023

Ustka

Witam, mogę z czystym sumieniem polecić firmę. Wyjazd zaliczam do udanych a na miejscu czekało na nas wiele niespodzianek. Gorąco polecam

23 november 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sprzedają głównie wakacje spa i…

Sprzedają głównie wakacje spa i wellness i pomyślałem, że spróbuję czegoś innego, więc zarezerwowałem jeden. To było bardzo łatwe, byli bardzo pomocni, aby pomóc mi zdecydować, ponieważ mieli wiele hoteli do wyboru, płatności i wszystko poszło gładko i spędziłem naprawdę miły czas w Niemczech. Zdecydowanie zarezerwowałbym u nich ponownie. Jedyną rzeczą, którą chciałbym powiedzieć, jest to, że zorganizują dla ciebie transfer, ale nie lot, co byłoby pomocne.

2 mei 2023

Oceano SPA Teneryfa

Wyjazd powyzej moich oczekiwan.
Pokoj z przepieknym widokiem na ocean - okolo 150 metrow od oceanu, mozna zasypiac przy dzwieku szumu fal.
Zabiegi bardzo profesjonalne. Uczeszczalam na zajcia jogi - byly swietnie prowadzone.
Jedzenie - przepyszne i artystycznie podane. Jestem wegetarianka, wiec troche trudniej mnie wyzywic, ale tutaj kucharze doskonale sprostali zadaniu.
Obsluga szalenie przyjazna.
Nic do czego mozna byloby sie przyczepic :-)
Do tego miejscowosc mala i nie ma zbyt duzo turystow.
Wspaniale miejsce na odpoczynek.

26 augustus 2021

Hotel Lambert

Świetne umiejscowienie hotelu - prawie na plaży, miła i kompetentna obsługa, jedzenie przepyszne. Hotel i obsługa przyjaźni dla zwierząt.

25 februari 2020
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

BE CAREFUL

BE CAREFUL - THREADERS. They pass money without any help. Write to any hotel from their offer directly and you will get a much better offer.

18 januari 2020
Logo SpaDreams.pl

Antwoord van SpaDreams.pl

Szanowna Pani,
Żałujemy, że wyraża się Pani teraz w ten sposób, ponieważ wypowiedzi nie odpowiadają rzeczywistości. Korzystając z okazji, chcielibyśmy jeszcze raz podkreślić, że zarówno my, jak i kierownictwo hotelu zrobiliśmy wszystko, aby Panią zadowolić. Otrzymała Pani wiele dodatkowych usług, znacznie wykraczających poza zwykły poziom, jako gest dobrej woli i bez roszczeń prawnych. Wszystkie dalsze próby znalezienia rozwiązania zostały przez Panią odrzucone.
W tym momencie nie mamy innego wyboru, jak tylko wyraźnie zdystansować się od Pani oceny.

Zespół SpaDreams

Dear customer,

We regret that you are now responding in this way, as your statements do not correspond to the facts of the situation. We would like to emphasize once again that we and the hotel management have done everything in our means to meet your demands. You were given many additional services, far beyond the usual level, as a gesture of goodwill and without any legal entitlements. You also rejected all further attempts to find a suitable solution.

At this point we have no other choice than to distance ourselves explicitly from your review.

Team SpaDreams

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bardzo sprawna obsługa i organizacja, wszystko odbyło się zgodnie z obietnicami

24 februari 2016
Logo SpaDreams.pl

Antwoord van SpaDreams.pl

Polecam!

Świetna, profesjonalna obsługa. Usługi zgodnie z ofertą. Wrocilam super zadowolona. Polecam serdecznie!

16 november 2015

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.