Speciaalbierwebshop.nl Reviews

Ruime keuze van lekkere biertjes. Snel Verzonden en goed verpakt

Mooie bieren, schappelijke prijzen. Gratis bezorgd in Groningen. Dom genoeg verkeerde huisnummer doorgegeven, maar na contact alsnog op het juiste adres bezorgd. Top!

1. Bierwinkel

Webshop voor bieren van kleine Nederlandse brouwerijen

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Met veel plezier een pakket besteld, maar...

Met veel plezier een pakket verschillende bieren aangeschaft. De eerste bieren smaakten prima. Helaas waren enkele andere bieren maanden over de THT. Na contact hierover met Speciaalbierwebshop werd aangegeven:
"Je hoeft je geen zorgen te maken over de THT data bij deze bieren. Deze zijn echt nog wel goed. Wat mij betreft probeer je de bieren gewoon. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, dan hoor ik het graag en regel ik compensatie".
Ik ben zelf wat behoudend mbt THT, los van het feit dat ik verwacht een product te ontvangen wat binnen deze datum valt.
Helaas ben ik niet tot een goed oplossing gekomen. Ik zou zelf zorg moeten dragen voor een retourzending op eigen kosten, en anders maar de "gok" nemen dat het kwalitatief nog goed is/lekker smaakt.
Hoewel ik snap dat een THT datum een richtlijn is, en dat een kleinere webshop deze onvoorziene kosten minder makkelijk kan dekken, zou het wellicht een idee zijn om THT data aan te geven bij bestelling, of bij te korte THT een korting, danwel gratis retour aan te bieden. Nu blijf ik achter met enkele bieren waarvan ik niet weet óf deze goed zijn, en tja, een wrange nasmaak van deze bestelling.

20 juli 2023

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Beste Alex, ik vind het vervelend dat je bestelling niet tot je volle tevredenheid is geleverd. Zoals echter al aangegeven in de mail en ook op de website is vermeld, bied ik alleen bieren > THT datum aan als ik er van overtuigd ben dat deze nog goed smaken. Bovendien is bij elk bier vermeld wat de THT datum is en wordt - afhankelijk van het type bier en de THT datum - ook korting gegeven.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Prima contact.

25 juni 2023

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te plaatsen. Van de inhoud word ik ook blij.

Perfecte Service!

Mijn ervaring was extreem fijn! Ik had wat vragen over hoe en wat met het bestellen van mijn bier, dus ik besloot op het whatsapp icoontje te klikken en kijken of dat m’n antwoorden zou krijgen. Binnen een uur had ik al mijn antwoorden (geen gewacht in een chatroom/call, ik kon gewoon verder mijn eigen ding doen) volledig uitgelegd gekregen en meteen een afspraak gemaakt voor afhalen. Daarna zag hij dat mijn huis dichtbij zijn distributie centrum ligt en besloot het afhalen te vervangen met gratis bezorging! Ongekend goede service, en het bier is ook hartstikke lekker!

18 april 2023

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Niels, bedankt dat je de tijd hebt genomen voor zo'n uitgebreide review. En van de inhoud worden we ook vrolijk :-)

Was lekker snel binnen ik lus zelf geen…

Was lekker snel binnen ik lus zelf geen bier 😂😂😂😂😂maar doe graag altijd bier kadoo (speciaal biertje dan) en kreeg alleen maar goede reacties. Dank je wel

16 februari 2023

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Graag gedaan en bedankt voor je review.

Goede service, lekker bier

25 december 2022

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Bedankt voor je review. En de credits voor het lekkere bier gaan naar de brouwers ;-) (ik zoek ze alleen maar uit)

Ik heb een bierpakket besteld als…

Ik heb een bierpakket besteld als afscheidscadeau voor een collega. Er werd meteen de volgende dag contact opgenomen over de bezorging en het is allemaal volgens afspraak gegaan. Echt een aanrader.

16 december 2022

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Dank je wel voor je beoordeling. Leuk om te lezen dat we weer iemand blij hebben gemaakt.

Voor de eerste keer besteld

Voor de eerste keer besteld, en niet langer hoeven te wachten. Top service, bedankt voor de speciale bieren, en bierviltjes. Zal genieten met mate.

2 augustus 2022

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Bedankt voor je review. Houd de website in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe speciale bieren.

Super fijne service

Super fijne service. Snel verzonden en heel stevig verpakt.

Leuk dat er een persoonlijk kattebelletje bij stond. Bedankt!!!!

Ik raad deze webshop aan

25 juli 2022

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Bedankt voor je review Nathalie. Geniet van de bieren!

Geweldige bierproeverij met advies

Geweldig leuk om die bierproeverij zo “blind” binnen te krijgen. Met een goed advies erbij hoe te drinken en in welke volgorde. Een grote aanrader!

22 juli 2022

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Leuk om te lezen. Bedankt!

Goede ervaring

Goede ervaring. Zorgvuldig ingepakt, en met volgens mij zelfs nog een extra flesje toegevoegd.

8 juli 2022

Efficiënte en vriendelijke afhandeling…

Efficiënte en vriendelijke afhandeling van m'n bestelling,heerlijk bier en n onverwacht presentje completeerde het geheel, helemaal top!

2 juli 2022

Antwoord van Speciaalbierwebshop.nl

Bedankt voor je review Jan.