Speelpunt Reviews

3,5

Wij hadden misschien te hoge verwachtingen met kinderen van 2.5 en 4j. Voor 0-4j is er bitter weinig. Dan zijn er de fietsjes die overal behalve op het parcours te vinden waren. Kids konde... Toon meer

Heel leuk voor de kindjes! Vooral de klimtorens waren een topper. We waren er toen er veel volk was, mensen die dorst hadden stonden aan te schuiven tot waar de kindjes ook met hun mat naar boven mo... Toon meer

Snel toegankelijk, vriendelijk onthaal, rustig (zijn op een vrijdagavond geweest), veel personeel die zijn best doet. Jammer dat sommige bezoekers weinig respectvol omgaan met het materiaal en speelgo... Toon meer

1. Indoorspeeltuin
  2. Speeltuin
  3. Recreatiecentrum
  4. Recreatie- en vakantiekampen

Over Speelpunt

Deze unieke binnenspeeltuin in Zwevegem heeft zowel voor de allerkleinsten als voor kinderen tot en met 15 jaar eindeloos veel speelplezier in petto.

Met maar liefst 16 avonturen verspreid over 2500 m² wordt het voor je gezin een avontuurlijke en sportieve dag.

De 7 klimmuren met 10 klimlijnen zijn dé topbeleving van je dagje uit. In de fantasierijke speelwereld verzamelen zich honderden vrolijke PLAYMOBIL®-figuren. Of speelt je kind liever met de blokken? Dan is de gigantische LEGO- en bouwhoek een échte droom. In de Jungle en mini-jungle, twee fantastische speelkooien beleven je kinderen de gekste avonturen. En er is nog meer.... een disco, poppentheater, een reuzetwister, een leuke selfiewand om met mascotte Lemmie op de foto te gaan, twee reuzeglijbanen, een bouldermuur, een grottendoolhof, een laserlimbo... Er is voor iedereen wat wils. Er is zelfs een kleine schaatspiste. Perfect voor een eerste kennismaking met schaatsen.

Ook aan mama en papa wordt natuurlijk gedacht. Terwijl je kinderen de tijd van hun leven beleven, kan je genieten van de lekkerste drankjes, hapjes en gerechten. De keuken biedt een uitgebreide menukaart met dagverse bereidingen. Er is trouwens bovendien gratis wifi en ook de toegang voor volwassenen vanaf 16 jaar is vrij.

Enkele leuke weetjes:

• Speelpunt is de favoriete locatie voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje.
  • Tijdens de vakantieperiodes worden er de leukste kampjes met opvang georganiseerd. Je kan zelfs kiezen voor een kampje met zwemlessen.
  • After school party op vrijdag met extra leuke activiteiten en voordelige tickets met kindermenu inbegrepen.
  • Lemmies ontbijtbuffet: ontbijten en spelen op zondagochtend. De perfecte uitstap met familie en vrienden.

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Was heel druk

Was heel druk !
Weet dat iedereen graag kan gaan spelen ,maar zou toch aangenamer kunnen zijn als er minder mensen zouden toegelaten worden

Antwoord van Speelpunt

Dag Tania, dankjewel voor de review. We bekijken nogmaals het aantal toegelaten personen. We hopen dat de kindjes toch hebben kunnen genieten.

Heel druk

Heel druk, wel een leuk speeldorp.
Weinig ruimte tot bewegen.
Systeem van reservering is goed, maar mss wel te veel toelatingen.

Antwoord van Speelpunt

Dag Björn, dankjewel voor de review. Laat ons gerust eens weten wat nog beter kan aan de reserveringen. Dan bekijken we dit intern verder op. Hopelijk toch tot snel!

heel vriendelijk personeel en voor elk…

heel vriendelijk personeel en voor elk kind wel iets , eens een andere ervaring van speeldorp.
super doe zo voort

Antwoord van Speelpunt

Beste Erik, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat jullie een positieve ervaring beleefden in ons speelparadijs. Hopelijk zien we jullie nog eens terug!

Speeltuin

Leuk voor de kinderen en vriendelijke bediening

Antwoord van Speelpunt

Beste Chris, dankjewel voor jullie review. Heel fijn te horen dat de kinderen een leuke tijd bij ons beleefden. Tot snel!

Voor elk wat wils.

Goede organisatie. Leuk voor kleuters en kinderen van de lagere school.

21 februari 2023

Antwoord van Speelpunt

Beste Bart, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat jullie een positieve ervaring beleefden bij ons. Hopelijk tot snel!

Je moet vooraf reserveren toch amper…

Je moet vooraf reserveren toch amper plaats om te zitten. 3uur moeten wachten op je eten..

Antwoord van Speelpunt

Beste Heide, dankjewel voor de review. Alvast onze excuses hiervoor. Het is inderdaad niet de bedoeling dat jullie geen plaats meer hebben om te zitten. Onze excuses ook alvast voor het enorm lange wachten op het eten. Dit is inderdaad niet de bedoeling.

Speeldorp review

Speeldorp zelf is meer dan dan voldoende maar zelden zo'n organiseerde keuken meegemaakt.
Wachttijd van anderhalf uur is er toch een beetje over.
Een leidinggevende op deze plaats zou zeker een pluspunt zijn.

Antwoord van Speelpunt

Beste Carine, dankjewel voor de review. We willen ons oprecht excuseren voor de lange wachttijd aan de bar/voor het eten. Hopelijk zien we jullie toch nog eens terug!

Leuke speeltuin, lange wachttijden voor het eten

De speeltuin is heel leuk met veel variatie. Er waren lange wachtrijen om iets te bestellen om te drinken. Nadat we 20 min moesten wachten om iets te bestellen om te eten (de buzzers waren op), hebben we na een uur te horen gekregen dat ons eten nog minstens 30min ging wegblijven (1,5u in het totaal...). Het annuleren van het eten was gelukkig geen probleem, we kregen ons geld onmiddellijk terug aangezien we nog een andere afspraak hadden.
Verder hadden de kinderen wel een heel toffe voormiddag.

20 februari 2023

Antwoord van Speelpunt

Beste Els, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat de speeltuin jullie kon bekoren. We willen ons alvast nogmaals excuseren voor de lange wachttijd voor het bestellen en het eten. Hopelijk tot een volgende keer!

Prachtige binnenspeeltuin

Voor ieder kind wat wils, ook voor de oudere kinderen want die hebben niet veel kans meer om naar zo'n gelegenheid te gaan. Heel proper, veel te doen en vriendelijk personeel. 4 sterren omdat de consumpties buiten proportie zijn, 6.20€ voor een verse muntthee is echt wel overdreven, net zoals de andere prijzen. Anders waren het 5 sterren geweest.

Antwoord van Speelpunt

Beste Marina, dankjewel voor de review. Fijn te horen dat je Lemmies speelparadijs zo kan waarderen. Hopelijk zien we je nog eens terug!

Voldoende afwisseling en controle bij…

Voldoende afwisseling en controle bij spelen. Echter onduidelijkheid bij de ijsjestoog. Voorstel : daar iemand apart plaatsen om ijsjes te kopen

Antwoord van Speelpunt

Beste Therese, dankjewel voor de review. Fijn dat je ons speelparadijs kan waarderen. We bespreken het voorstel zeker eens. Hopelijk tot snel!

Speelpret voor de kinderen is ok

Speelpret voor de kinderen is ok, doch het horecagedeelte is een duur gegeven.

Antwoord van Speelpunt

Beste Patrick, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat de kinderen genoten hebben van hun bezoek bij ons.

Mixed

Het organiseren last minute vond het top van de mensen, ze hebben ons goed uit de nood geholpen. De ijsjeskeuze was heel beperkt en dan konden we evengoed voor pannenkoeken gegaan hebben. Er is 1 verzamelruimte voor alle verjaardagsfeestjes dus op momenten is het daar oorverdovend. Alsook bij de peuters, dus constant gehuil. De milkshakes vond ik echt het laagste punt, was ik eerlijk heel kwaad voor dat was 7,5euro voor een glas met koude cecemel en slagroom erop, naar mijn smaak zat er geen ijs in. Dit is de eerste maal dat ik dit tegenkom. Ergens anders is dit in een groot milkshake glas en met lekker volle melk en ijs, dit helemaal niet. De cadeau was leuk. Maar er was geen service nochtans liepen er heel veel studenten rond. Maar vond het jammer dat we voor de verjaardagsfeestjes ook in de ellangerij moesten staan

Antwoord van Speelpunt

Beste Evelyn, dankjewel voor de review. Bij de verjaardagsformule met ijsjes is er inderdaad een beperkt aanbod beschikbaar. We begrijpen zeker dat het niet steeds aangenaam is om continue tussen gillende kinderen te zitten. Echter is dat wel het punt waar we de feestjes houden... We geven de teleurstelling ivm de milkshake en de service zeker nog eens door aan de keuken en de zaal. Zo kan dit bij een volgend bezoek beter verlopen.

De speeltuin is meer dan in orde

De speeltuin is meer dan in orde. De kinderen hebben zich zeer goed gehad.
Jammer dat kraantjeswater niet gratis kan of aan schappelijke prijzen... 9 euro voor 1l water.

Antwoord van Speelpunt

Beste Elisabeth, dankjewel voor de review. Fijn te horen dat de kindjes zich geamuseerd hebben bij ons. We bespreken de optie ivm het kraantjeswater intern zeker eens. Hopelijk tot snel!

Speeltuin is ok maar veel te duur…

Speeltuin is ok maar veel te duur (ingang en consumpties) in vergelijking met jullie collega's!

Antwoord van Speelpunt

Beste Bart, dankjewel voor de review. Fijn te horen dat ons speelparadijs jullie kon bekoren. De toegangsprijs is gebaseerd op het grote aanbod avonturen die wij aanbieden. Je kan natuurlijk ook kiezen voor onze familiepas. Dan kunnen de kindjes komen spelen aan een voordeliger tarief.

Één echte aanrader voor de kids.

Één echte aanrader voor de kids.
Zowel voor klein als groot.

Antwoord van Speelpunt

Beste Tania, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat jullie ons speelparadijs zouden aanraden. We hopen jullie snel nogmaals te verwelkomen bij ons!

Veel variatie voor de kinderen…

Veel variatie voor de kinderen uitdagende dingen waar door hun perspectieven open gaan topper daar

Antwoord van Speelpunt

Beste Stijn, dankjewel voor de review. Wat fijn te horen dat de kinderen dankzij ons speelparadijs hun perspectieven kunnen openen. Hopelijk zien we jullie snel nogmaals terug!

Veel speelplezier voor de kinderen en…

Veel speelplezier voor de kinderen en mijn zoontje van 18maand.
Wat ik zo jammer vond is dat we geen enkel plaats hadden om ergens te zitten voor iets te drinken of te eten...

Antwoord van Speelpunt

Beste Anais, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat jouw zoontje zich kon amuseren in ons speelparadijs. We geven zeker nog eens door dat er bij drukte wat meer tafel klaargezet moeten worden. Hopelijk zien we jullie snel eens terug!

De kids waren in de wolken

De kids waren in de wolken, mooi en uitdagende hoekjes !

13 februari 2023

Antwoord van Speelpunt

Beste Ann-Sofie, dankjewel voor de review. Wat doet het ons een groot plezier om te horen dat de kinderen in de wolken waren. We hopen jullie snel nogmaals een leuke ervaring te bieden!

Ontbijtzondag - dik in orde

Heerlijke ochtend gehad met het ontbijt, iedereen blij.

Antwoord van Speelpunt

Beste Severine, dankjewel voor de review. Heel fijn te horen dat ons ontbijtbuffet in de smaak viel. Hopelijk zien we jullie snel nogmaals terug!

Leuke speeltuin voor kinderen van…

Leuke speeltuin voor kinderen van allerlei leeftijden. Vrij druk aan de toog, maar goed georganiseerd. Toffe locatie!

11 februari 2023

Antwoord van Speelpunt

Beste Mieke, dankjewel voor de review. Wat fijn te horen dat onze speeltuin bij jullie in de smaak viel. Ons zaalpersoneel doet inderdaad zijn best om iedereen zo snel als mogelijk verder te helpen. Hopelijk tot snel!