Søde og hjælpsomme mennesker. Jeg havde brug for at blive vejledt i mit kugledyne-køb, og jeg fik god, uddybende og venlig hjælp fra supporten. Så en varm anbefaling af Spektrum shop fra min side af,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har søgt at finde en god dyneløsning til vores voksne søn, der pga. handicap kan have søvnforstyrrelser og svært ved sansebearbejdning i hverdagen. En Spektrum sansedyne Silent tyder på at være e... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har handlet med Spektrumshop igennem mange år nu. Vi køber primært sanseringe, tangles og massagehandsker. Det har altid været et meget fint samarbejde. De er venlige, imødekommende og effektive. V... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har købt en tyngdevest som ankommer med hullede poser og kort tid efter begynder lynlåsen også at give op. Jeg har 3 gange skrevet til firmaet, men får intet svar. Kan ikke anbefale at handle d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Spektrumshop.dk henvender sig til alle personer og pårørende til folk med kognitive vanskeligheder (Autisme, ADHD, Demens, osv.), og vi er Danmarks førende one-stop shop inden for bøger og hjælpemidler inden for kognitive vanskeligeheder.
Ulvevej 13, 7800, Skive, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
En hjemmeside med et kæmpe udvalg af dimseting til både store og små.
Altid hurtig levering og altid pakket forsvarligt ind 😄

Antwoord van Spektrumshop
Modtog i dag autisme halskæde.
Glæder mig til at give den videre til en som har ønsket den meget.
Rigtig hurtig betjening, vil anbefale spektrum til andre

Antwoord van Spektrumshop
Modtog i dag min timetimer til min dreng med autisme. Da jeg åbnede pakken var der lagt et batteri med til timetimeren. Min lidt glemsomme mor-hjerne blev ekstremt begejstret for det batteri!!! 😂 fortsæt endelig med det!

Antwoord van Spektrumshop
Jeg fik først skriftlig vejledning og da jeg så bestilte, kom varerne hurtigt og var lige hvad jeg havde håbet på :)

Antwoord van Spektrumshop
Kvaliteten på produkterne er fine. Men der er lidt rod på kontoret tror jeg, så næste gang køber jeg fra nogle der har bedre styr på det

Antwoord van Spektrumshop
Fantastiske produkter, god pris og hurtig levering. Kæmpe anbefaling👌

Antwoord van Spektrumshop
Godt udvalg, let overskuelig hjemmeside, hurtig levering. Alt i alt en god oplevelse og klart et sted jeg ville handle igen.

Antwoord van Spektrumshop
Jeg bestilte nogle bidesmykker en Fredag, men fik ikke en bekræftelse eller noget på det, kunne se at pengene stod som reserveret. Skrev til jer mandagen efter, og de blev sendt med det samme. Det hele gik som det skulle og vi modtog dem tirsdag

Antwoord van Spektrumshop
Overskuelig webshop, hurtig levering og god kundeservice :)

Som altid en fornøjelse ☺️
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig ekspedition og varerne er fremme dagen efter oftest 🙏🏻
(Vi handler der ca hver mnd - bidedimser)

Antwoord van Spektrumshop
En lang dialog om en specifik bog på Neurodagen og et møde med en super engageret og faglig medarbejder.
Bogen er købt, og med hurtig levering kan jeg kun være glad.

Antwoord van Spektrumshop
Super handel. Alt gik præcis som det skulle. Hurtig og sikker forsendelse. Stort udvalg af varer.

Antwoord van Spektrumshop
virkelig lækre produkter! fin information om forsinkelse af et produkt, da jeg ringede til dem for at høre hvornår de regnede med produkterne blev afsendt.

Antwoord van Spektrumshop
Hurtig levering! Tak for det, det var dejligt.

Antwoord van Spektrumshop
God service, hurtig levering. Nemt at få svar på spørgsmål

Antwoord van Spektrumshop
Jeg havde fået lov at prøve min venindes Tangle gem og nu skulle jeg selv have en. Jeg valgte Spektrumshop, fordi jeg følte jeg kunne have tillid til dem, og gerne ville støtte dem og deres store udvalg i stedet for en legetøjsbutik der sælger lignende varer.
Jeg fandt også en anxiety ring som jeg også ville prøve.
En af varerne var på fjernlager, så det gav lidt længere leveringstid, men jeg fik besked om det hurtigt.
Da varerne kom var nogle Anxiety ringens glasperler for stramme til at kunne glide rundt på ringen og en af perlerne var ikke hel. Jeg prøvede ringeb kortvarigt, besluttede at den ikke var noget for mig, så jeg ville ikke bruge mit overskud på at klage for 36 kr.
Anxiety ringen er nok et produkt der lige burde kigges lidt nærmere på før afsendelse.
Efter svaret fra Spektrumshop har jeg opgraderet til 5 stjerner.

Antwoord van Spektrumshop
jeg fik leveret mine varer sikkert og meget hurtigt efter de var bestilt

Antwoord van Spektrumshop
God og hurtig kommunikation for afklaring af noget om bestillingen. Hurtigt forsendelse af bogen.

Antwoord van Spektrumshop
Lees meer over geverifieerde reviews.