Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spencers kan klart anbefales! Både teori og køretimer har været hyggelige og sjove, men samtidig meget professionelt. Der var styr på det hele fra start til slut. Han er mega fleksibel med køretimer,... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har igennem hele mit køreskole forløb, følt at jeg har været i de tryggeste hænder og det er gået lyn hurtigt. Spencer er tålmodig - Selv hvis man kommer til at starte lidt for mange gange i 3. ge... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre kørekortsforløb. Teoritimerne er effektive og hyggelige, mens den praktiske kørsel er sjov og uformel. Spencer er altid i højt humør, hvilket afspejler sig i ha... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Rijschool

Geschreven door het bedrijf

Din lokale køreskole i Hornslet og Skødstrup. Tag dit kommende kørekort hos Spencers Køreskole, som du finder i Hornslet og Skødstrup Hos Spencers Køreskole kan du forvente en seriøs undervisning, hvor der samtidig er højt til loftet og smil på læberne. Jeg har et stort ansvar når jeg uddanner kommende bilister, hvilket jeg tager meget seriøst. Ikke nok med, at der skal læres en hel del manøvrer og færdselsregler, så lægger jeg også stor vægt på adfærd og holdninger i trafikken. Som din kørelærer går jeg meget op i, at du føler dig tilpas når vi er sammen. Det skal være spændende, lærerigt og sjovt når vi kører sammen, og du skal allerede glæde dig til næste køretime. Min teoriundervisning foregår på hold, som helt traditionel tavle undervisning. Der er fokus på dialog og spørgsmål, så undervisningen ikke bliver triviel. Der er indlagt delprøver, emneprøver og teoriprøver Dine praktiske lektioner køres alene med mig, så du har tid og ro til, at lære og stille spørgsmål. Efter hver praktisk lektion, vil der være en kort evaluering På køreskolen kan du frit vælge mellem manuelt eller automatgear uden det koster dig ekstra. Du skal dog være opmærksom, at hvis du tager kørekort med automatgear, så må du kun køre med automatgear efter bestået køreprøve Hovedparten af dine køretimer kan starte og/eller slutte fra din skole, hjem, byen eller arbejde. Det aftales og planlægges løbende i forløbet Jeg glæder mig til at møde dig

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste køreskole jeg har været på.

Den bedste køreskole jeg har været på.
Har været i gang i 3 år med kørekortet og efter 3 år, skiftede jeg til Spencers Køreskole.
Alt var som smurt og bestod teoriprøven første hug efter 7 gang ved andet køreskole.
Og i dag d. 19-10-2023 bestod jeg køreprøven.
Stor ros til Luna og Micheal, nogle fantastiske mennesker.

19 oktober 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super underholdende men samtidig seriøs…

Super underholdende men samtidig seriøs undervisning. Man kunne ikke ønske sig en bedre kørelærer. Der er styr på tingene og plads til fejl. Man føler sig afslappet bag rattet med Spencer.

Kan klart anbefale Spencer som kørelærer!🚘😁

23 augustus 2023

Wohooo bedste kørelærer!

10/10! Jeg tog et lynkursus hos Spencer her i sommers, og selvom det var i min ferie, så gjorde Spencer det 100% værd at springe ud i! Det har virkelig været nogle skønne og ordentlig sjove dage. Man kunne vitterligt ikke tage til en teoritime og kede sig, i hvert fald ikke i Spencers selvskab😌 Derudover følte man sig også tryg og sikker når man kørte med ham. Det var så fedt! Ville helt klart anbefale!☺️

13 augustus 2023

Spencers køreskole 10/10

Fantastisk køreskole og kørelærer. Tog et 2 ugers lynkursus om sommeren og kommer til at savne at møde op til teori og kører timer hos Spencer. Kæmpe stor anbefaling til alle der overvejer det!

17 augustus 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik kørekort ved Spencer i sommeren…

Jeg fik kørekort ved Spencer i sommeren 2022. Selvom mit forløb blev en del længere end forventet grundet mine manglende køreevner ;-), så gav Spencer aldrig op. Han heppede konstant på mig og jeg glemmer aldrig de mange gange han skulle opmuntre mig efter jeg havde dumpet endnu engang. Hvis nogen kan gøre en 100% tryg i en bil, så er det Spencer. Han er en helt fantastisk kørelærer, som også giver gode oplevelser med på vejen. Jeg kan klart anbefale ham:-)

10 augustus 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spencer han er sørme dygtig til sit arbejde. Han er god til at lære fra sig og give tips til hvis man laver fejl og han bliver ikke sur. Der er altid en god stemning i bilen og altid mange grin.

3 juli 2023

Bedste kørelærer!

Sjoveste kørelærer der findes! Spencer gør både teori og køretimer til den bedste oplevelse. Man kan altid regne med at grine i hans selvskab. Han kan klart anbefales!

23 juni 2023

Bedste køreskole

Jeg er rigtig godt tilfreds med mit forløb hos Spencer. Man høre altid om at teoritimerne er kedelig, men ved Spencer blev det gjordt spændende og sjove. Når man var ude at køre var der altid god energi, og nogle hyggelig timer.

8 juni 2023

Spencers køreskole

Kæmpe fornøjelse og tage kørekort ved Spencer, han gør teori sjovt og nemt at lære, og køretimer sjove og trygge. Han kan virkelig anbefales.

22 juni 2023

KÆMPE ANBEFALING

Spencer kan helt klar anbefales! Han er den bedste kørelærer!! Han formår at gøre både teori og kørsel både sjovt og hyggeligt! Hvor kørsel også blev gjort til noget trygt, samtidig med at der er plads til at lave fejl. Kæmpe anbefaling her fra!!

8 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vælg Spencer både teori og køretimer er…

Vælg Spencer både teori og køretimer er sjove og lærerige. Go tur til Tyskland og sjov underholdning. Kan klart anbefale man tager kørekort hos ham! Klarede det desuden i første hug. Bedste kørelære🤘🏻

23 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan klar anbefale Spencers…

Jeg kan klar anbefale Spencers køreskole! Både køre- og teoritimerne er effektive og hyggelige. Der bliver både fokuseret på det kørselsmæssige og det personlige og man får fantastisk service igennem hele forløbet!

12 mei 2023

Sejeste kørelærer

Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedere kørekort forløb. Spencer har formået at gøre teori samt køretimer både super sjovt og lærerigt, med plads til fejl.
Han har hjulpet mig gennem teori og køreprøve, og er den sejeste kørelærer man kan ønske sig - En kæmpe anbefaling herfra!

27 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spencers Køreskole kan klart anbefales!

Spencers Køreskole kan klart anbefales!
Jeg er så glad for at jeg valgte at tage kørekort ved Spencer.🚘 Han er verdens bedste kørelærer, og har formået at gøre både teori og kørsel sjovt, samtidig med at der er plads til fejl. Spencer får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!🤩

24 april 2023

Bedste i branchen

Spencer er ikke bare en kørelærer, han er den bedste i branchen. Et forløb hos Spencer er ikke noget du fortryder, ved Spencer er både plads til at lave fejl men også have det pisse sjovt. Jeg kan klart anbefale at tage jeres forløb hos Spencer🚘😎

7 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan med 100% sikkerhed garantere…

Jeg kan med 100% sikkerhed garantere dig, at et forløb hos Spencer ikke vil skuffe. Han vejleder dig trygt igennem både teori og kørsel og der er ALTID godt humør. Hos Spencer er man ikke bange for at fejle, kun ros herfra. Jeg kan klart anbefale, at tage dit kørekort hos Spencers køreskole!

7 februari 2023
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.