1. Kinderfeestjes

Op Speurtochtenplein.nl ontdek je de meest fantastische speurtochten voor kinderen! Met een keuze uit verschillende thema’s, organiseren wij het meest memorabele kinderfeestje voor jouw kind. Maar dat is niet alles, onze speurtochten zijn ook perfect voor gebruik op basisscholen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Kies voor avontuur, plezier en onvergetelijke herinneringen met Speurtochtenplein.nl!

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

De Paasspeurtocht

De Paasspeurtocht van Speurtochtenplein.nl was super leuk! De kinderen hebben enorm genoten van het spannende verhaal met Snuffel de Paashaas en de afwisselende opdrachten, zoals puzzels en leuke spelletjes. Alles was duidelijk uitgelegd. Dankzij de diploma’s en kleurplaten aan het eind was het echt een feestelijke afsluiting. Een absolute aanrader voor een vrolijk en actief paasfeest met de familie!

26 april 2025

Leuke speurtochten op de site

Leuke speurtochten op de site, wij hadden de eenhoorn voor onze dochter haar verjaardag in december.
Met het bestellen was er tijdens het bestel proces iets fout gegaan, want ik had per post geselecteerd en uiteindelijk is er via download bevestigd, afgeschreven en gelijk verstuurd over de e-mail.
Gelijk contact gezocht, .. geen reactie.
Nogmaals contact gezocht, … weer geen reactie.
Blijkbaar, geld is binnen, wij zijn niet thuis mentaliteit zoals wij het hebben ervaren.
Mijn dochter werd 6 jaar en veel van de groep meiden waren 5 jaar. Opdrachten waren wel voor onze groep kinderen te simpel en zo opgelost.
Uiteindelijk hebben we er iets van 1,5 uur over gedaan, doordat ikzelf nog wat erbij heb moeten verzinnen (3 extra opdrachten in het verhaal eromheen) en extra pauze ingelast.
Zonder de extra dingen die ikzelf heb georganiseerd was dit binnen het uur zeker klaar geweest.

18 december 2024

Verhaal was vertaling vanuit een andere…

Verhaal was vertaling vanuit een andere taal, onduidelijk wat de link naar de speurtocht was. Geen opdrachten, alleen raadsels. Ook onduidelijk wat de link met de kaart was. Geen kant en klare oplossing voor een feestje.

28 april 2024

Geen contact

Het is te laat binnen gekomen waardoor we het niet konden gebruiken. Ik heb optijd aangeven dat dit zou gebeuren en of er mee gekeken kon worden naar een oplossing. Helaas heb ik hier nooit antwoord op gehad . Heb meerdere malen contact formulier ingevuld en via de chat geprobeerd .Ik wil het graag retour sturen maar dan blijkt dat ik zelf de retour kosten moet betalen. Pakket gaat ongeopend retour en is te laat binnen gekomen waarom zijn de retour kosten dan voor mij?

24 april 2024
Logo Speurtochtenplein

Antwoord van Speurtochtenplein

Hoi Liz,

Dit is niet het niveau van service dat u van ons mag verwachten. Natuurlijk streven wij er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wanneer door onvoorziene omstandigheden de bezorging is vertraagd, proberen wij altijd een passende oplossing te vinden. Helaas is dit in uw geval niet gelukt.

We hebben inderdaad problemen gehad met de contactformulier op onze website, maar uiteraard kunt u altijd reageren op uw orderbevestigingsmail voor vragen over uw bestelling of via deze weg, maar vaak is het dan al te laat.

We zullen persoonlijk contact met u opnemen voor het afhandelen van uw retour.

Jeroen

Hele leuke speurtocht

Hele leuke speurtocht, Super makkelijk en betaalbaar. Wij hebben het nog aangekleed met een "echte heks" op het einde die ze alleen als team konden verslaan met de kieteldood. De kindjes waren super enthousiast!

17 april 2024

Leuk maar niet kloppend

We hebben een leuke speurtocht kunnen doen, maar:
-twee van de tien opdrachten zaten fouten in (o.a. de sudoku)
-niet handig dat op de schatkaart (die de kinderen natuurlijk willen vasthouden) al de antwoorden staan
- de kroon die aan t einde gevonden moet worden zit er niet bij, dus moet je alsnog zelf regelen

Dat had ik voor t geld niet verwacht.
Het werd wel mooi en netjes geleverd en op mooi dik papier.

We hebben met wat aanpassingen toch een hele leuke speurtocht kunnen houden. Ik zou het alleen voor dit geld (29eu als je t op papier laat leveren) niet nog een keer doen.

10 april 2024

vertraagd per post en toch goeie service

De speurtocht was vertraagd per post en na een mailtje gestuurd te hebben of ze alsnog de uitnodigingen per mail wilden sturen was dit geen enkel probleem. Geen extra kosten of iets. Echt super netjes. De kinderen hebben een geweldig kinderfeestje gehad en vonden de speurtocht meer dan leuk! De diploma's waren echt de kers op de taart. Elk kindje ging vrolijk weer naar huis.

Super bedankt voor het mede mogelijk maken van dit geweldige kinderfeestje.

25 februari 2024

Top!

Mijn bestelling was snel binnen in de mail en alles was duidelijk, compleet en mooi.

12 februari 2024

Ideaal

Ideaal. Snelle klantenservice!
Speurtocht moeten we nog doen, maar ziet er goed uit !

4 februari 2024

na 15 minuten uitgespeeld

te kort spel, de kinderen waren er na 15 minuten doorheen

15 oktober 2023
Logo Speurtochtenplein

Antwoord van Speurtochtenplein

Dat is erg vervelend om te horen. De duur van de speurtocht is afhankelijk van de route die je uitstippelt. Als je de speurtocht buiten doet, kan je de route uiteraard langer maken door de afstand tussen de uitzetpijlen en de opdrachtkaarten groter te maken. In huis is dit soms wat lastiger en daarom is het goed om de uitzetpijlen alleen te gebruiken bij een grote woonruimte. Wees creatief met het verstoppen van de opdrachtkaarten op verschillende plekken in en rondom huis. Na afloop krijgen de kinderen een diploma en kan je de speurtocht afsluiten met een gezamenlijk kleuractiviteit met wat lekkers.

Dino speurtocht

Geweldig leuke speurtocht en helemaal compleet. Alleen even printen en lamineren, deed ik en klaar...
Veel extra dingen erbij. De kinderen hadden mega veel plezier. Wel voor jonge kids.

7 oktober 2023