Echt een aanrader! Goede en snelle service, goed ingepakt en met een betrouwbare bezorger geleverd. Zou dit zeker aanraden boven woonwinkels als Fonq, daar duurt het 2 weken ipv de 2 dagen.
Levering was super snel. Prima! Kapstok Senza 5 bestaat uit 2 delen het onderste kan je met 4 schroeven goed vastzetten tegen de muur. Het bovenste deel schuif je in het onderste maar kan je verder... Toon meer
Snelle eerste levering, helaas was de plank in het bijzettafeltje krom getrokken. Na contact te hebben gehad werd het tafeltje zonder probleem omgeruild voor een andere.
Ondanks dat 1 van de 3 producten was beschadigd stuurden jullie een nieuwe. Zelfs zonder dat het beschadigde product 1st moest worden teruggestuurd. Heel nette service. Wij waren al fan met onze s... Toon meer
Wij zijn Spinder Design, een Nederlands meubelmerk sterk in staal. Al meer dan 50 jaar is onze missie het leven mooier & makkelijker te maken door het creëren van slimme en stoere meubelen van staal. Samen met onze ontwerpers transformeren wij duurzame ingrediënten tot ijzersterke designs.
De Hemmen 83, 9206 AG, Drachten, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Antwoord van Spinder Design
Levering was goed en duidelijk. Producten mooi en makkelijk om op te hangen. Ideaal

Antwoord van Spinder Design
Levering was super snel. Prima!
Kapstok Senza 5 bestaat uit 2 delen het onderste kan je met 4 schroeven goed vastzetten tegen de muur. Het bovenste deel schuif je in het onderste maar kan je verder niet vastzetten met schroeven. Onze muur is niet vlak waardoor kapstok naar voren ging hellen zeker met kleding. We hebben dit opgelost door beugeltje tegen bovenkant te monteren.
Idee om in bovenste deel ook mogelijkheid tot schroeven te maken!

Antwoord van Spinder Design
Schitterende spiegel en de bezorging verliep voorspoedig.

Antwoord van Spinder Design
Het product was precies als omschreven en zoals gehoopt. Het kost wat, maar dan heb je ook wat. Ook over het proces van bestellen en de verzending ben ik tevreden. Duidelijke info en snelle levering.

Antwoord van Spinder Design
Zeer prettige ervaring. Spiegel werd snel geleverd, was zeer goed ingepakt (doos in doos en bubbel folie op de spiegel met bescherming op de hoeken).
Spiegel ziet er zeer degelijk uit en wordt geleverd met een duidelijke handleiding met de bevestiging gaten.

Antwoord van Spinder Design
Ondanks dat 1 van de 3 producten was beschadigd stuurden jullie een nieuwe.
Zelfs zonder dat het beschadigde product 1st moest worden teruggestuurd.
Heel nette service.
Wij waren al fan met onze schoenenkast, maar dit is wel de overtreffende trap. Dank jullie wel.

Antwoord van Spinder Design
Ivm blackFriday korting is deze op verzoek alsnog uitbetaald. Goede en snelle service!

Antwoord van Spinder Design
Duidelijke website met mooie design producten. Bestelling en aflevering verliepen ok. Omtrent 1 artikel was contact met de Klantenservice van Spinder nodig. Ik werd prima geholpen! Had al Spinder artikelen met goede gebruikservaring in huis. De nieuwe gaan ongetwijfeld ook hun dienst bewijzen! Ik ben een tevreden klant.

Antwoord van Spinder Design
Prachtige kapstok en spiegel, perfect om onze gang een flinke upgrade te geven! Verzending van de spiegel ging helaas niet in 1 keer goed, maar werd onwijs goed én supersnel verholpen door de klantenservice.

Antwoord van Spinder Design
Heldere communicatie, snelle, nette levering en een product waar we blij mee zijn

Antwoord van Spinder Design
Snelle verzending en snel antwoord opvragen. Tip een kleine uitleg om het op te hangen.