Spiritsluxesco Reviews 24

1,6

Zeer slecht

BOEVENBENDE

BOEVENBENDE.
Herhaald gemaild na "geleverd"(mooi niet.)
GEEN ZAKEN MEE DOEN. OPLICHTERS!
WEG 85 EURO.
ZO NEGATIEF MOET DEZE REVIEW ZIJN!

15 april 2026

Niet bestellen! OPLICHTERS!!

Ik heb bijna 85 euro betaald voor 5 flessen niet bestaande whisky. Nooit wat ontvangen en zijn niet bereikbaar. Ondertussen wel mails versturen dat de zending onderweg is en dan weer een dat het bezorgd is. Met het doel tijd te rekken, in de tussentijd zoveel mogelijk geld te pakken van niet wetenden hardwerkende burgers. Ik stap naar de politie.

15 februari 2026

Oplichters!

De oplichters beweerden dat het transport van een Europees product (Whiskey) gebeurd via internationale distributiepartners, internationale logistieke hubs, consolidatiecentra buiten Europa, en een internationaal logistiek distributiecentrum in China, dit alles om de beschikbaarheid en continuïteit te garanderen!!! deze informatie kwam op vraag pas NA de bestelling. De paketten bereiken nooit tot de bestemming. Zeer waarschijnlijk worden paketten nooit verzonden, tracking tools krijgen fake informatie, courriers worden niet vermeld... Contact is onmogelijk.

12 februari 2026

service@spiritsluxesco oplichters

Heb ruim 84 euro betaald voor vijf flessen whisky. Uiteraard is dat een mooie aanbieding. En inderdaad te mooi om waar te zijn. Betaald maar nooit ontvangen. In het begin reageerden ze nog op mail @spiritsluxesco maar dat mailadres bestaat nu ook niet meer. Oplichters dus.

27 maart 2026

Niets kopen zijn oplichters

Niets kopen , oplichters. Veel contact geweest over het mistrouwen in hun maar beloven het netjes op te lossen. Zeker met hun zelf. Doos met 5 flessen whisky nooit aangekomen maar volgens hun systeem wel, amehoela. Nu reageren ze nergens meer op maar ik blijf reminders sturen totdat ze gek worde

3 maart 2026

Oplichters, er wordt niet geleverd.

Alles ging mis, ik bestelde en betaalde voor 2 x 5 flessen whisky. Op enig moment veranderde deze bestelling in 2 sets luxe glazen in geschenk verpakking. Echter, dat maakt weinig uit want er is tot op heden sinds 13 februari, niets geleverd. De track and tracé schoof nog even leuk mee, al ging het langzaam. Toen kwam de info dat de zending uitgeleverd zou zijn. U raadt het al, niets, nada, noppes, ook op de vragen per mail wordt niet meer gereageerd. In het beging kreeg ik nog wat zoethoudertje terug op mijn vragen. Sinds de z.g.n. "uitlevering" is het stil gebleven. Ze rekken het zo lang mogelijk zodat de oplichterij nog even verborgen blijft.
€129,90 naar de bliksem. En dat ook nog via IDEAL waarvan je zou denken dat zij hun afnemers wel wat beter zouden screenen. Centjes terug zou ik mooi gebaar vinden. Tenslotte gaat het om gestolen geld.
Enfin, weg blijven dus, oplichters!

17 maart 2026

Bestel hier niet ! Oplichters

Bestel hier niet !! Het zijn oplichters die niet leveren, en vervolgens niet reageren op e-mails die je stuurt. Op vragen en opmerkingen wordt überhaupt niet gereageerd. Ze adverteerden met 5 flessen whisky voor 84,95 maar dit is FAKE. NEP ! Geld wel afgeschreven, ( bestelnummer 2183 )ook een e-mail gehad dat het zou zijn afgeleverd op mijn huisadres maar dit is niet het geval. Daarna contact met ze opgenomen maar ze reageren NIET.

6 maart 2026

Wel betaald maar niet geleverd

Ik heb ruim een maand geleden een bestelling geplaatst en er volgt regelmatig een update van de voorgang voor de levering. Tot de dag dat de bestelling volgen hun is afgeleverd. Ik weet niet waar, maar niet bij mij. Mailtjes naar het infonummer geven geen reactie. Gaat in mijn geval om een order van ruim 84 euro. Maar wordt niet geleverd. Mensen hier dus niets bestellen. Dit zijn oplichters oplichters en nog een oplichters.

9 maart 2026

Oplichter

2 set Whiskey besteld voor 129,00 op 8 febr, op dit moment nog steeds niks ontvangen.
Waarschijnlijk een oplichter want alsje een mail stuurt krijg je steeds dezelfde reactie terug. vandaag een melding binnen gekregen dat bestelling is afgeleverd.

6 maart 2026

Do not buy from them. Its fake.

Actually it should be no star at all. Ordered 5 diverent whiskey bottles. €84,99 got a track and trace, but it said its coming from China. Got stuck at some transport centre already there at 19 febr this year. Got one reply from a nameless person from a fake service centre.

It said, in Dutch,

Dank u voor uw bericht. U kunt gerust zijn, alles is in orde met uw bestelling #2211.

Wij begrijpen dat het verwarrend kan zijn om te zien dat de tracking aangeeft dat het pakket uit China komt. Dit is echter uitsluitend een internationaal logistiek centrum, dat wordt gebruikt om wereldwijde verzendingen efficiënter te maken.

Dit heeft niets te maken met de echtheid van de producten.

Alle producten van Spirits Luxes zijn 100% origineel en verzegeld, afkomstig van erkende premiummerken.

U ontvangt precies de volgende flessen, allemaal origineel:

Update 16-03-2026.
Paar dagen geleden zou de bestelling ineens om 04:59 uur, bij mij thuis zijn afgeleverd. Geen melding van welk bezorg bedrijf dan ook ontvangen en ook geen product gezien. Geen reactie meer via welke weg dan ook. €84,99 armer en weer een les erbij geleerd. Te mooi om waar te zijn, is dus altijd nep.

19 februari 2026

Is dit bedrijf oplichterij

Is dit bedrijf oplichterij? Drank besteld maar niet geleverd, vermoed dat zij een valse track & trace gebuiken, pakketten blijven steken bij het Postaankomst Verwerkinscentrum.nl.

Op mails en contactpagina wordt niet gereageerd.

7 februari 2026

Oplichting!!

Oplichting!!
84 euro betaald voor het op de website aangeboden wiskey pakket. Na 2 weken een mail gestuurd waar de bestelling blijft maar het mailadres bestaat niet. Geld kwijt. Hier trap ik nooit meer in.
Opgepast: Het bedrijf heeft ook een andere naam n.l. clubiciparisxl. Het fake mail adres hiervan is : (service apestaart,clubiciparisxl.com.)

9 februari 2026
Toon reviews in alle talen. (24 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken