1. Damesmodewinkel

WELCOME TO SPIRITUAL BADDIES, A BRAND WITH A MESSAGE!

4,5

Uitstekend

TOP!<3

Snelle levering Super klantvriendelijk en het uitpakken is echt een feestje met al het extra's ook is de kleding van Super mooie kwaliteit in 1 woord TOP! <3

12 juli 2023

I feel like a spiritual baddie

Vet kick mijn t-shirt!
En zo mooi verpakt en snel geleverd! En bedankt voor het geschenkje die eraan toegevoegd is!

8 september 2022

Hi Tamika!
Bedankt voor de positieve feedback! Goed om te horen dat je blij bent met je t-shirt!

super!

super mooi, top kwaliteit!

1 april 2022

Hi!

Super service!

Ik had een t-shirt gewonnen via instagram. En deze was binnen 2 dagen al geleverd!
Snelle levering, mooie verpakking, en super goede kwaliteit!
Boven mijn verwachtingen, super bedankt Spiritual Baddies!❤️

4 februari 2022

Hi Samantha!

Tevreden klant

Hele snelle levering. Shirt van goede kwaliteit, stof is niet dun of doorschijnend. Erg blij mee

30 januari 2022

Hi Saar!
Bedankt voor de positieve feedback! Goed om te horen dat je blij bent met je aankoop!
Welcome to the SB Fam✨

Hele fijne kleding van goede kwaliteit

Hele fijne kleding van goede kwaliteit. De stof is dik. De designs zijn echt prachtig! Keep going 🧚🏼

16 januari 2022

Hi Lizzy!

Pakket is nooit aangekomen

Pakket is nooit aangekomen, het was ‘kwijt’ geraakt, maar was niet eens aangemeld..

5 december 2021

Hi!
Jammer om te horen dat de service niet was zoals verwacht. Wij hebben ons best gedaan het zo netjes en snel mogelijk op te lossen, door zo snel mogelijk een terugbetaling uit te voeren. Hopelijk heeft dit de ervaring kunnen verbeteren! Nogmaals onze excuses.
Love & Gratitude
Team SpiritualBaddies

Zulke leuke shirts met super goede…

Zulke leuke shirts met super goede kwaliteit !

28 november 2021

Hi Cassandra!

Super ervaring

Super mooie designs, hele goede kwaliteit stof een een super snelle levering, ik ben fan!!

23 november 2021

Hi Hannah!

Super snelle levering!

Super snelle levering! Had besteld om 22:00 en had m’n shirt de volgende dag al binnen. Kwaliteit en dit van het shirt zijn ook echt heel goed!

18 november 2021

Hi Badou!
Welcome to the SB Fam✨

Hele comfortabel shirt met prachtig…

Hele comfortabel shirt met prachtig design. Tot nu toe alleen nog maar positieve reacties van mijn vriendinnen. Ik zit al te wachten op de volgende collectie. Dankjewel voor de uitstekende service

26 augustus 2021

Hi Melinda!

Super ervaring!

Zeer tevreden met mijn trainingspak. De kwaliteit is goed, de levering was super snel en de klantenservice reageerde direct op mijn mailtje. Zeker een aanrader

26 augustus 2021

Hi Cagri!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit! En een top klantenservice; ze reageren heel snel en begripvol op mails.

25 augustus 2021

Hi Shenna!
Welcome to the SB Fam✨

Mooi bedrijf die erg benaderbaar en…

Mooi bedrijf die erg benaderbaar en bereikbaar zijn, trui besteld en zit heerlijk! Ze reageren snel op berichtjes en hebben een fijne persoonlijke aanpak, hier zal ik zeker weer bestellen!

5 juli 2021

Hi Janine!

Betrouwbaar bedrijf

Heel blij met de hoody en joggingsbroek. Werd snel en correct geleverd met zelfs een klein cadeautje erbij. Dat had ik helemaal niet verwacht dus blij verrast! Betrouwbaar bedrijf en goede klantenservice.

24 mei 2021

Hi AP!
Welcome to the SB Fam✨

Reviews in alle talen tonen. (20 reviews)