Een echte aanrader!
Super vriendelijke ontvangst en begeleiding!! Goede muziek op de achtergrond. Alles mag, niks is te gek. De kunstwerken worden meegegeven in een ‘pizzadoos’, heel handig.
Kortom een echte aanrader!
Splash is a waterproof jewellery brand that prides itself for its quality and price point. It is made to empower people in everyday life. It is your go to brand for waterproof, durable and affordable jewellery. Founded in Antwerp, Belgium.
Antwerp, België
Kortom een echte aanrader!
Super snelle levering, vriendelijke communicatie en een heel mooi product!

Antwoord van Splash Antwerp
Super goede kwaliteit en giga goede service! Would buy again!

Antwoord van Splash Antwerp
Heel goede kwaliteit voor een kleine prijs! Zijn nog altijd even mooi als toen ik ze enkele maanden geleden kocht. Heel veel leuke modellen ook!

Antwoord van Splash Antwerp
Voor een lange tijd droeg ik oorbellen van grote winkelketens, maar na een halve dag waren ze niet meer uit te staan en verkleuring trad op..
Ik heb nu zo'n drie paar oorbellen van Splash en wat ben ik zo blij mee! Geen geïrriteerd gevoel meer.
Ook de designs en stijl spreekt me enorm aan. Veel complimenten hierover gekregen van vrienden en collega's!

Antwoord van Splash Antwerp
Mijn eerste paar heb ik nu ongeveer drie maanden. Ik ben er nu mee gaan zwemmen en ze geven niet af. Ik krijg ook de uitslag die normaal altijd krijg van andere oorbellen. Heb nu ondertussen ookal een tweede paar en ben van plan om ee nog veel meer te bestellen!!

Antwoord van Splash Antwerp
Ik heb 2 paar oorbellen en een ketting van Splash Antwerp en ik ben er enorm tevreden van! De juwelen zijn erg mooi en blijven ook mooi, ook al ga je ermee onder de douche of sporten.

Antwoord van Splash Antwerp
Ik ben super tevreden van mijn juwelen! Ik draag ze ondertussen al bijna een half jaar non stop en ze zien er nog steeds uit als nieuw.

Antwoord van Splash Antwerp
Ten eerste, de kwaliteit van de juweeltjes is uitstekend. Ik heb zelf ook ervaring met stainless steel juwelen en ben altijd onder de indruk geweest van de duurzaamheid en het vermogen om mooi te blijven, zelfs na veelvuldig gebruik. De waterproof eigenschap is een enorm pluspunt, vooral tijdens de zomermaanden wanneer je veel tijd doorbrengt in het water. Het feit dat de juweeltjes tegen water kunnen betekent dat je ze niet voortdurend hoeft uit te doen, wat het gemak en de praktische kant van de juweeltjes verbetert.
Ten tweede, het ontwerp van de juweeltjes is stijlvol en veelzijdig. De verschillende opties die beschikbaar zijn, van oorbellen tot armbanden en halskettingen, zorgen ervoor dat
je voor elke gelegenheid het perfecte juweel kunt vinden. De eenvoudige en strakke stijl past bij vrijwel elke outfit en kan zowel casual als elegant worden gedragen.
Tot slot, de prijs-kwaliteit verhouding is meer dan redelijk. De kwaliteit van de juweeltjes, gecombineerd met de handige waterdichte eigenschap en stijlvolle ontwerpen, maken deze
juweeltjes de investering zeker waard.

Antwoord van Splash Antwerp
Zo blij met mijn aankopen bij Splash! Naast dat Stella mij goed geïnformeerd had via instagram, werden de sieraden al snel geleverd. Alles paste perfect! Tot op heden draag ik de sieraden nog dagelijks en ze zien er nog steeds super goed uit. Ik kan niet wachten tot een nieuwe collectie!

Antwoord van Splash Antwerp
Super content met zowel mijn oorbellen, ketting en ringen. Kwaliteit is zijn prijs meer dan waard. Ik hou mijn sieraden aan tijdens het douchen en ze zien er nog uit als nieuw. Ik kan niet wachten op de nieuwe collectie!!! Karina