Spoed Loodgieter Reviews

TrustScore 2 uit 5

2,1

Binnen 2 uur was de loodgieter bij ons. De lekkage was binnen 1 uur verholpen. Aardige en representatieve jonge man heeft ons geweldig geholpen. Ik heb de loodgieter direct gevraagd om onze leiding sy... Toon meer

Ongekend, ze maken gebruik van de situatie. Je zit met spoed, een lekkende radiator. Sturen een ontzettend aardige monteur, vervolgens best lang bezig geweest en moest even naar een busje om de factuu... Toon meer

Oplichters! Veel teveel betaald en paar uur na vertrek "loodgieter" was lekkage terug. Contact opgenomen en viel onder garantie dus ze zouden terugbellen voor afspraak. Niets meer gehoord. Vervolge... Toon meer

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters

Oplichters. Veel te hoge bedragen rekenen voor flutwerk.
Met juridische stappen helpt nog enigszins om hen in beweging te krijgen, maar dat is het.
Absoluut geen aanrader, zoek aub verder

27 januari 2024

Vreselijk rotventje

Vreselijk rotventje.
Het ergste bedrijf wat ik ooit heb meegemaakt.
Heeft mijn hele badkamer gesloopt en vervolgens mij de schuld gegeven omdat mijn badkamer constructie niet goed in elkaar zit. Wat een onzin.
Vervolgens aankomen met een rekening van 800,- euro. Ik wilde niet betalen en toen werd hij gek en dreigde hij met vechten.
Doe AUB aangifte tegen deze lui mocht je iets hebben meegemaakt, dan kan de politie er iets mee doen!!

17 februari 2024

Komen afspraken niet na

In de avond afspraak gemaakt, niet komen opdagen. Nieuwe afspraak gemaakt voor de volgende ochtend, ook niet komen opdagen. Na 24 uur zonder water de afspraak maar afgebeld. Gelukkig een andere loodgieter kunnen regelen, als ik de reviews lees hier op trustpilot spreek ik van geluk dat ik niet ben opgelicht door dit bedrijf!

6 februari 2024

Sloote service erfenis

Ieder mens heeft de keuze welke erfenis hij nalaat. Helaas beladen de betrokken personen rondom Sloote service zich met schuld, schaamte en onrecht en zullen ook zo herinnerd worden. Hopelijk kiezen ze snel een andere weg.

19 januari 2024

Sloote service

Stelletje pleuris oplichters, rekenen 8x het standaard tarief a.u.b. mensen nooit deze partij binnen laten SLOOTE SERVICE, valse kvk en vals BTW nummer

27 december 2023

Heeft mijn vader opgelicht voor 660…

Heeft mijn vader opgelicht voor 660 euro half uur binnen. Spreek een prijs af ( wat nog veel is € 243,90) en uiteindelijk zonder overleg verhoogt hij het naar €!660 euro en zet mijn zieke vader die op bed ligt onder druk. Ook de factuur klopt niet want net zoveel meter riool is de halve straat ontstopt..Vervolgens duikt ie ook op andere plekken op in huis waar gelukkig camera’s staan en ik de buurman kon waarschuwen! Ze gebruikte een naam van een gerenomeerd rioolbedrijf.

19 december 2023

Oplichting

Onduidelijke razendsnelle uitleg over de prijzen die ze rekenen. Presenteren vervolgens voor werkzaamheden die circa een half uur duren een rekening van 1800 euro!!! Heb 500 afgerekend om ze het huis uit te krijgen. Eén van de monteurs heeft ook nog een rondje door het huis gemaakt zogenaamd om gebruik te maken van het toilet. Hij verwachtte niet mijn zoon op zolder (!) tegen te komen. Je zou denken dat een loodgieter niet op zoek hoeft te gaan naar een toilet op zolder...

14 december 2023

Sloote Services

Minimum uitleg over kosten tot na werk is uitgevoerd
Starttarief half uur 159,00, voorrijkosten 35,00, universale zuiger 80,00 en geven aan de gebruik van de spiraal is 89,00. Geen spraak van dat de spiraal kosten zijn per meter gebruikt (7 meter is dan 639.00). alle kosten zonder btw. Heb rekening voor keuken ontstopping van vast 1200,00 euro.

4 december 2023

Loodgieter Verhoeven oplichters

Loodgieter Verhoeven oplichters!
Let op ga NIET met deze mensen in zee. Een rekening van €1400, geen btw-nummer geen KVK nummer. Verstopping niet verholpen.

19 augustus 2023

Riooldienst Vakman/Sloote SCAM

SCAM. Veel verschillende loodgieters gebeld, eerst overal reviews gekeken maar spoed was hoog dus op den duur maar blind nummers gebeld, deze was de enige die kon en stond op google als Riooldienst vakman.

De 'loodgieter' had het over 150eu halfuurtarief, 35eu voorrijkosten en 70eu per meter (dit was vaag benoemd) voor het ontstoppen van de leiding. Hij schatte zo'n 300eu totale kosten. Vonden we al aardig duur, maar hij beweerde dat onze verhuurder dit bij de opstalverzekering terug konden vragen. Na het ontstoppen ging het ineens om 11 meter, en moesten we een bedrag van 950eu neertikken. Dit moest meteen gebeuren, en de factuur zou over een paar minuten in de mail verschijnen. Factuur natuurlijk nooit gekregen, en meneer was er al vandoor.

16 oktober 2023

Rioolkompaan

Rioolkompaan: mooie website... werken met Sloote service in Amsterdam (geen website en 1 medewerker). Verstopping in afvoerbuis keuken. Rekenen 80 Euro ex BTW voor gebruik ontstoppingsveer en tot mijn verbazing 13 meter in een rijtjeswoning waar keuken naast toilet ligt en dus vlakbij brede afvoerbuis. Totale rekening 1865 euro maar 1000 van betaald (met dank aan daglimiet bij bank). Vrij snel bedrijf gebeld (Rioolkompaan) die me een uur later terug zouden bellen... ik wacht nog steeds. Ga aangifte doen, KvK informeren; meerdere reviews op social media plaatsen en bedrijf zwart maken waar mogelijk om mensen te waarschuwen voor deze oplichterspraktijken.

26 juli 2023

oplichters

oplichters
riolering is verstopt ze zijn er 5 minuten kijken ernaar en willen dat je het volle tarief ga betalen voor iets wat ze nog niet eens gedaan hebt
gelijk de deur gewezen

14 april 2023

Spoed-loodgieter is een oplichter

Ook ik ben opgelicht door de spoed-loodgieter met KVK 84074000.

Voor een simpele ingreep heb ik 995 euro moeten betalen. Bovendien werd ik ook ter plekke onder druk gezet om te betalen. Achteraf bleek dat deze ingreep maximaal 150 euro zou moeten kosten.

Waarschuwing: ga nooit in zee met deze partij.

Voor verdere verhalen zie aflevering bij BNN Kassa.

3 mei 2022

Oplichters

Oplichters. Het was op zondag toen het water begon te spuiten en hun kwamen. Een Italiaan kwam aan de deur na 3 uur wachten. Sprak moelijk Nederlands en werkte amateuristisch. Na 2,5 uur in de wc gezeten te hebben hij een pijpje had afgedopt, kregen we de rekening van €700 en komt hij morgen terug. Zijn baas gebeld die dreigde met politie als wij niet zouden betalen. Ik heb de politie gebeld en toen was het direct geregeld.

4 februari 2023

Zeer onbetrouwbare bende

Zeer onbetrouwbare bende. Peperdure factuur, 1080eur! voor een knelkoppeling maken die terug in het beton moest, bleef lekken, waren al weg voordat je het wist, niet meer bereikbaar daarna, vervolgens nieuwe loodgieter moeten komen die zei dat een knelkoppeling helemaal niet mag in het beton, had de lekkage met de juiste dichting in 10 minuten dicht zitten! Aangegeven bij de politie ook door het bedrijf dat hen had ingehuurd! Totaal incapabele zooi. Trap er niet in! Betrof spoedloodgieter827.AT.gmail.com

19 december 2022

Ik heb mijn bejaarde moeder gelukkig…

Ik heb mijn bejaarde moeder gelukkig weten te weerhouden om deze dienst in te schakelen. Ze waren al onderweg, maar zonder prijs opgave. Na veel zeuren hebben ze een prijs opgave gegeven, deze lag boven de 1000 euro. Neem alleen contact op met een erkent bedrijf en kijk Radar voor een review van dit bedrijf.

18 april 2022

Is dit jouw bedrijf?