Ik ben goed geholpen door spoedtest.nl. Kantoor Leidseplein was helaas door omstandigheden gesloten en Alkmaar heb ik zelf geannuleerd. Beide bedragen kreeg ik snel terug. Nieuwe afspraak in Alkmaar g... Toon meer

Test voor Schiphol gereserveerd en betaald. De testlocatie is NIET op Schiphol maar in Hoofddoro, erg misleidend. Uiteindelijk op Schiphol bij een ander bedrijf nog een keer moeten betalen om op tijd... Toon meer

Wat een geweldige service! Zowel klantenservice als de dame die in locatie Arnhem werkt op 28-07. Flexibel, vriendelijk ondanks hoge werkdruk want deze dame moest wel heel veel zelf doen en werkte fli... Toon meer

Er was bij ons eerst scepsis over bezoek van de spoedtestlocatie. Het eerste contact om info bleek al dat dat niet terecht was. Bij het volgend bezoek voor de test werden wij zeer goed geholpen en ger... Toon meer

1. Centrum voor dringende medische hulp

Spoedtest.nl helpt jou met het snel en gemakkelijk testen op het COVID-19 virus.

4,0

Alle reviews

(15.977)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altijd goede afspraken en duidelijkheid…

Altijd goede afspraken en duidelijkheid Top

Goedemiddag Enno,

Bedankt voor uw feedback! Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Heel goed

Heel goed
Rustig

Goedemiddag Ingrid,

Wat fijn om te horen dat u de ervaring als heel goed en rustig heeft ervaren. Dit is hoe we het graag zien. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij één van onze locaties.

Graag wensen we u nog een prettige dag.

Team Spoedtest

voor de vakantie even langs bij het…

voor de vakantie even langs bij het testcentrum aan de korte zijde 14c in Emmeloord. Er was verder niemand en we werden vriendelijk te woord gestaan. Ook bij de test werd alles verteld wat ze ging doen. Top!

Goedemiddag.

Wat leuk om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij ons en dat u zo vriendelijk te woord bent gestaan. We hopen u graag nog eens terug te zien bij één van onze locaties.

Graag wensen we u nog een fijne dag.

Top locatie!

Zojuist bij de test locatie aan het B.K. Plein 138 in Heerenveen geweest. Vriendelijk personeel, heel snel geholpen! Fijn dat het zo kan en dat je op korte termijn toch op genoeg tijdstippen hier terecht kan!

Goedemiddag,

Wat een leuke review! We zijn blij om te horen dat u zo vriendelijk en snel bent geholpen! We doen inderdaad ons best om onze capaciteit zo groot mogelijk te houden.

Perfect

Perfect. Service vriendelijk

Goedemiddag Bert,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen dat u de ervaring perfect vond. Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Emmeloord spoedtest.nl

Vanmorgen getest aan de korte achterzijde 14c in Emmeloord. Was allemaal goed, aardige medewerker.
En nu op naaaaaar Peru!

Goedemiddag,

Wat een leuke review. Wat goed om te lezen dat u zo fijn bent geholpen door ons personeel. We zullen uw review delen met de regiomanager. Graag wensen we u nog een prettige dag.

Team Spoedtest

Goed en snel bij de testlocatie in…

Goed en snel bij de testlocatie in Julianastraat 98, Alphen aan den Rijn. Aardig en professioneel personeel.

Goedemiddag.

Graag wensen we u nog een fijne dag.

Team Spoedtest

Goed voor elkaar en vriendelijke service

Goedemiddag Gerrit,

Bedankt voor leuke feedback! Wat fijn om te lezen dat u zo'n fijne ervaring heeft gehad bij ons. We hopen u graag nog eens terug te zien bij één van onze locaties en wensen u nog een prettige dag.

Goed geregeld!

Goedemiddag Roel,

Wat leuk om te horen dat u alles zo goed geregeld vond! Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Team Spoedtest

Getest aan de Bossesteeg 14 in…

Getest aan de Bossesteeg 14 in Winterswijk voorafgaand aan een zakelijke reis naar India. Centrale locatie, vriendelijke en professionele medewerkster en had veel sneller als verwacht mijn testresultaat incl. Benodigd certificaat al binnen. Volgende keer weer Spoedtest.nl

Goedemiddag Jildert,

Bedankt voor uw leuke review! Dit is hoe we het graag zien! We zullen uw feedback doorgeven aan de locatie en hopen u in de toekomst nog eens te mogen zien bij één van onze locaties.

Winterswijk 13 mei 2022

Winterswijk 13 mei 2022
Een drukke stressvolle werkdag in de wijk, rennen dus. In de pauze snel even testen voor de reis van morgen. Bang om te laat te komen vanwege een ongeluk onderweg. Bij aankomst heel prettig en rustig ontvangen door de medewerker, niets is een probleem, ze lacht en zorgt er voor dat de stress langzaam verdwijnt en het vakantiegevoel binnen kan komen. Top gedaan, bedankt! Oh ja het stokje... nee dat was niet fijn.

Goedemiddag Ans,

Wat een lieve review! Wat leuk om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen en de stress is afgenomen. Graag wensen we u nog een prettige dag.

Team Spoedtest

Netjes rustig veilig getest.

Netjes rustig veilig getest..
Waren angstig maar daar hielden ze rekening mee...kriebel krabbel kruisje best. Steek stokje maar in me neus voor een goed negatieve test
Aardige medewerkster

Goedemiddag Jolanda,

Wat fijn om te horen dat ze u op uw gemak hebben gesteld. Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen doen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Team Spoedtest

Fijn geholpen door de werknemers!

Fijn geholpen door de werknemers!
Makkelijk te vinden locatie en snel aan de beurt

Goedemiddag Rosanne,

Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen door onze collega's. Wat fijn om te lezen dat de locatie makkelijk te vinden is! Graag wensen we u nog een prettige dag.

Vriendelijk ontvangst.

Makkelijk te vinden locatie. Vriendelijk ontvangst. Allemaal duidelijk en alles verliep soepel.

Goedemiddag Annet,

Bedankt voor uw bericht! Wat fijn dat u de locatie zo makkelijk heeft kunnen vinden en de ontvangst vriendelijk was. Dit is hoe we het graag zien.

Graag wensen we u nog een prettige dag.

Super vriendelijk

Super vriendelijk! Personeel ook echt top, de testafname is heel fijn verlopen. Bedankt voor de korting die zal ik vast weer nodig hebben😀.

Goedemiddag Peter,

Wat een leuke review! Hier worden we blij van! We zijn blij om te lezen dat u zo'n prettige ervaring bij ons heeft gehad en hopen u in de toekomst nog eens te zien.

Nog een prettige dag gewenst.

Spoedtest

Hele goede service en snel en accuraat!…top geregeld en een duidelijke site..

Goedemiddag Bianca,

Wat fijn om te horen dat u een goede service heeft gehad. Als we nog eens iets voor u kunnen doen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Perfecte en rustige service

Perfecte en rustige service. Heel vriendelijk en goed uitgelegd.

Goedemiddag Judith,

Bedankt voor uw leuke review! Dit is hoe we het graag zien! Als we nog eens iets voor u kunnen doen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Fijne locatie!

Afgelopen week getest, goed geholpen met welke test ik nodig had. Fijne locatie en zag er verzorgd uit.
Langelaan 3, Noordwijk

Goedemiddag Sjoerd,

Een geweldig hervaring.

Een geweldig hervaring.

Ik word altijd heel goed behandeld in een betrouwbaar en vriendelijke sfeer.

11 mei 2022

Goedemiddag Myrna,

Ik werd goed geholpen!!

Ik werd goed geholpen, snel aan de beurt. Medewerker was heel zorgzaam, vroeg hoe het ging. Heeft duidelijk uitgelegd wat ze ging doen en wat er verder gaat gebeuren. Top!

10 mei 2022

Goedemiddag Britt,

Nog een prettige dag gewenst.