Ik ben goed geholpen door spoedtest.nl. Kantoor Leidseplein was helaas door omstandigheden gesloten en Alkmaar heb ik zelf geannuleerd. Beide bedragen kreeg ik snel terug. Nieuwe afspraak in Alkmaar g... Toon meer

Test voor Schiphol gereserveerd en betaald. De testlocatie is NIET op Schiphol maar in Hoofddoro, erg misleidend. Uiteindelijk op Schiphol bij een ander bedrijf nog een keer moeten betalen om op tijd... Toon meer

Wat een geweldige service! Zowel klantenservice als de dame die in locatie Arnhem werkt op 28-07. Flexibel, vriendelijk ondanks hoge werkdruk want deze dame moest wel heel veel zelf doen en werkte fli... Toon meer

Er was bij ons eerst scepsis over bezoek van de spoedtestlocatie. Het eerste contact om info bleek al dat dat niet terecht was. Bij het volgend bezoek voor de test werden wij zeer goed geholpen en ger... Toon meer

1. Centrum voor dringende medische hulp

Spoedtest.nl helpt jou met het snel en gemakkelijk testen op het COVID-19 virus.

4,0

(15.977)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen. Aardige vrouw, gezellig gekletst.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback! Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen doen, dan bent u welkom bij één van onze locaties.
Nog een hele prettige dag gewenst.

Goede en snelle service

Goede en snelle service, de dame die mij hielp was erg geduldig met een brede glimlach

Goedemorgen,

Wat leuk om te horen! We zijn blij dat we u zo naar wens hebben mogen helpen. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij één van onze locaties.

Team Spoedtest

Super aardige vrouw en erg behulpzaam!

Super aardige vrouw en erg behulpzaam!

Walstraat 74 - Doetinchem

Goedemorgen Twan,

Bedankt voor uw feedback! Dit is hoe we het graag zien. We zullen uw positieve review delen met onze locatie! Als we nog eens iets voor u kunnen doen, dan bent u welkom bij één van onze locaties.
Nog een hele prettige dag gewenst.

Lekker rustig

Goedemorgen David,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen dat de locatie rustig was. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij één van onze locaties.

Team Spoedtest

Spoedtest locatie Walstraat 74 in…

Spoedtest locatie Walstraat 74 in Doetinchem. Prima service. Testuitslag binnen half uur op de mail

Goedemorgen Manfred,

Wat leuk om te horen! We zijn blij dat we u zo naar wens hebben mogen helpen. We zullen uw review delen met de regiomanager. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij één van onze locaties.

Fijne lokatie

Fijne lokatie. Lekker snel, aardig behandeld

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u zo snel en vriendelijk bent geholpen. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Nog een hele fijne dag gewenst.

Team Spoedtest

vrolijk en aardig personeel flexibel

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen! We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen bij één van onze locaties.

Team Spoedtest

De ene keer is meer vervelend dan de…

De ene keer is meer vervelend dan de andere maar in het algemeen is het prima te doen, medewerkers zijn meestal aardig en de website is heel fijn

Goedemiddag,

Bedankt voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u over het algemeen altijd een prettige ervaring heeft gehad bij ons. We hopen dit in de toekomst zo te behouden en willen u nog een prettige dag wensen.

Team Spoedtest

Super makkelijk te boeken te bereiken…

Super makkelijk te boeken te bereiken vriendelijk personeel, snel kortom beste optie in de regio

Goedemiddag Anneke,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen. Dit is hoe we het graag zien. Als we nog eens iets voor u kunnen betekenen, dan bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Nog een hele fijne dag gewenst.

Team Spoedtest

Mooie locatie met behulpzaam personeel!

3 juni 2022

Goedemiddag.

Wat leuk om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij ons en dat u zo vriendelijk te woord bent gestaan. We hopen u graag nog eens terug te zien bij één van onze locaties.

Graag wensen we u nog een fijne dag.

Team Spoedtes

Snel en adequaat

Rustige locatie, zeer snel en adequaat geholpen door de juffrouw!

Beste Edwin,

Wat fijn om te lezen dat u zo snel en goed bent geholpen! Dit is hoe we het graag zien.

We wensen u nog een prettige dag!

Snel, efficiënt en vriendelijk

Beste Marcel,

Bedankt voor uw feedback! Wat fijn om te horen. Als we nog eens iets voor u kunnen doen, bent u van harte welkom bij één van onze locaties.

Wij wensen u nog een prettige dag!

Prima behandeld

Prima behandeld. Mooie openingstijden en vlot uitslag. Ik vond het jammer dat er geen parkeerplaatsen vlakbij de locatie waren.

Goedemiddag Wobke,

Wat fijn om te horen dat uw ervaring goed was!

Wij proberen onze locaties altijd dicht bij parkeergelegenheden te openen, echter is dit niet altijd mogelijk.

Ik wens u verder nog een prettige dag!

Eenvoudig en snel!

Eenvoudig om een afspraak te maken, test was snel gebeurd en resultaat na ongeveer 2 uur bekend.

1 juni 2022

Goedemiddag Peter,

Wij wensen u nog een prettige dag!

Spoedtest.nl misleiding

Spoedtest.nl misleid mensen met testen naar Hong Kong. Tot een maand geleden werd je via de site geleid naar een PCT test. De testen geleverd door spoedtest.nl voldoen hier niet aan.
Hierdoor heb ik een dure 30 minuten spoedtest op Schiphol Rijk moeten halen met ISO certificatie.
Spoedtest.nl vergoedde mijn schade niet, maar gaf alleen een voucher.
Vraag is natuurlijk wie dit bedrijf nog gaat gebruiken als ze zo onbetrouwbaar zijn.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u geen fijne ervaring heeft gehad bij ons. Helaas zijn onze testen nooit geldig geweest voor Hong Kong. Zij vereisen een speciale certificaat die wij niet leveren. Onze excuses voor het ongemak.

Erg spoedig geholpen

Erg spoedig geholpen, dame heeft goed gekeken naar de registratie van mijn paspoort en ontdekte foutje in paspoortnummer

Veenendaal, 27 mei

Goedemorgen Yamilla,

Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega's! We hopen u graag nog eens te zien bij één van onze locaties en wensen u nog een prettige dag.

Netjes op tijd

Netjes op tijd alle 2 x de keren.

Goedemorgen Andreas,

Bedankt voor uw feedback! Wat leuk om te horen dat alle twee de keren alles op tijd is geleverd. Dit zien we natuurlijk erg graag.

Team Spoedtest

Delft Nieuwe Langendijk is een prettige…

Delft Nieuwe Langendijk is een prettige en snelle testlocatie.
Zondagmorgen 11.00 uur,eerste klant en Rosalie stond me lachend op te wachten!
Ze zag dat de geboortedatum verkeerd was ingevuld. Scherp opgemerkt!

Goed begin van de dag!

29 mei 2022

Goedemorgen Hans,

Wat een leuke review! Dit is hoe we het graag zien. We zullen uw review delen met de desbetreffende locatie! Graag zien we u nog eens terug bij één van onze locaties.

Nog een prettige dag gewenst.

Team Spoedtest

Fijne testlocatie met vriendelijk…

Fijne testlocatie met vriendelijk personeel.

28 mei 2022

Goedenavond Jolanda,

Wat een leuke review! We zijn blij dat u een fijne ervaring heeft gehad met ons en hopen u natuurlijk in de toekomst nog eens terug te zien bij een van onze locaties.

Vriendelijke vrouw!

Wij waren vandaag geholpen in Helmond op de Kerkstraat. Goed geholpen, beide negatief gelukkig en een Super Vriendelijke vrouw!

27 mei 2022

Goedemorgen Ruud,

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u zo goed bent geholpen op locatie. We zullen uw review delen met de locatie en willen u nog een prettige dag wensen.