SponsorWorld ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og rigtig godt klubtøj Vi har hos Drop Pod Wargaming haft et rigtig godt samarbejde med SponsorWorld omkring vores nye klubtøj. Hele processen har været rigtig god.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sponsorworld har et dedikeret og professionelt team, som igennem hele processen,fra første kontakt til klubtrøjerne blev leveret, har hjulpet mig/klubben sikkert gennem forløbet. Der har været en... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SponsorWorld. Super god service, hurtig kommunikation og rigtig god kvalitet på produkterne. Hele processen fra bestilling til levering har været nem og prof... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kvalitet 🌟 og fedt med sådan en størrelses guide til de forskellige bogstav størrelser S, M, L, Xl osv. De skrev 3 ugers leverings garanti der gik så 4 uger. Men super venlig personale at snak me... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Sportkledingfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

59 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget lang leveringstid

Meget lang leveringstid

27 juni 2024

Hej Louise

Jeg undrer mig over at du giver os 1 stjerne for at levere produktet 1 uge hurtigere end vi lover på vores hjemmeside.

Når vi skriver der er 3 ugers levering.
Du bestiller produktet den 13. juni og vi levere den 27. juni - det er 2 uger.

Alle ordre bliver lavet til ordre, derfor garantere vi altid 3 uger.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverede jakker til 15.000kr hvor…

Leverede jakker til 15.000kr hvor klubbens logo, var helt utydelig, og ligner noget der er løgn.

Vi fik af vide det var sådan de skal se ud, desværre ligner det noget den glade amatør har lavet, og vi kan ikke bruge jakkerne til noget. Thomas ved godt selv jakkerne er under alt standard, men desværre kan vi ikke gøre noget.

Dertil nægter de at rette faktura til, så det er til det rigtige selskab.

10 april 2024

Hej Chris

Svar på logo tryk:
Som jeg fortalte dig, så kan vi ikke lave tryk på så lille et antal jakker med "blokker" på transferen, så ville trykket koster det 3 dobbelte, du skulle bruge jakker med tryk hurtigt og det leverede vi.
Transfer uden "blokker" gør at materialet (Jakkens farve, her sort) kan bløde igennem trykket/transferen.

Faktura svar:
Faktura sendt til dig d. 11. april - så høre man intet fra dig og jeg rykker dig utrolig mange gange, på mail og på Messenger. Først d. 31. maj betaler du regningen. Det giver du 1 stjerne for, det burde jo være den anden vej...

Du kan tage kontakt til os igen og jeg laver gerne en anden/ny faktura til dig.

KÆMPE ANBEFALING - KONGE SERVICE

Virkelig venligt og imødekommende personale der gør en kæmpe forskel for foreningslivet.
Hurtig ekspedition og god kvalitet - what’s not to like?

Ja, det er jo nærmest en all inclusive løsning ‘deluxe edition’, alt kan skaffes - virkeligt fedt 🤩🤩🤩🤩🤩

De bedste og varmeste anbefalinger herfra

12 maart 2024

God kvalitet

Super fint service
lækkert tøj
det var en lidt presset tidsplan vi arbejdede på derfor var nogle små ændringer ved design vi ikke fik lavet desværre
Tidsplanen var vi selv skyld i desværre
men tøjet var af top kvalitet så vi er super tilfredse

Mvh Nicolai Sahl
Formand I.C.E Org
Esports forening

9 februari 2024

ekstrem god service

god service hele vejen i gennem de ved hvad de laver og er ekstrem flinke 110% nogen som du skal arbejde med hvis du mangler klubtøj

Med venlige hilsner
Gustav "M4JOR" Hermansholm
Flaming North Esport
Ejer/Coach

8 februari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vente flere måneder på at få det tøj…

Vente flere måneder på at få det tøj jeg bestilte og nå man ringet til Tom fik man en sang fra en anden varden!! Jeg vil aldrig bestille tøj fra dem igen og fra råder andre at købe tøj der fra

14 juli 2023

Kære Casper Vejsholt

Mange tak fordi du har haft tid til at skrive en anmeldelse af din oplevelse ved at handle med os, det er blot lidt trist at du ALDRIG har handlet ved os, men jeg kan jo gentage det jeg har skrevet til din samleverske Tina, da det jo må være den samme ringe service du hanvender til som Tina har skrevet.

Kære Tina

Du skriver over 4 måneder? det forstår jeg ikke, du bestilte tøjet d. 9. August (aftalen med din klub er at alt tøj sættes i produktion d. 16. september, du har bare bestilt i rigtig god tid, tak for det)
Vi afsender til dig d. 31. Oktober
det kan aldrig give over 4 måneder.
Som jeg husker det, så ringede du for at annullere din ordre fordi din søn var stoppet i klubben, men som jeg forklarede dig, så var tøjet i produktion og vi kan ikke annullere tøj som laves specielt til en kunde med eget navn og nummer - vi kan jo ikke sælge tøjet til en som ikke hedder det samme som din søn. Jeg tænker det er det du er mest sur over og det er derfor du giver os 1-stjerne.
Vores tøj og service kan jo ikke være helt ringe, da det jo er din 2. ordre indenfor 5 måneder.

Nu har du jo købt special designet klubtøj med eget navn.
Alle ordre fra samme klub samles til produktion og jeres dato for at komme med i sidste produktion var d. 15. september. Vi skriver på hjemmesiden der er 30 produktionsdage, hvilket svare til 6 uger i produktion. Så skal tøjet sendes fra fabrikken i udlandet til Danmark og kvalitetstjekkes her i Herning, for så at sende det til dig som kunde.

processen er følgende
Designteamet gør tøjdesignet klar til produktion, med jeres unikke navn og nummer.
1.Tøjet skæres til jeres størrelse.
2.Sublimationstrykket laves på specialpapir
3.Tøjet trykkes (hele designet er jo et stort tryk)
4.Tøjet syes.
5.Tøjet pakkes sammen og sendes fra fabrikken til vores kontor.
6. Vi kvalitetstjekker at alt er som aftalt.
7. Tøjet sendes derefter ud til jer.

Håber det er et svar du kan bruge.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Lang leveringstid

Fint tøj - men alt for lang leveringstid. Vi ventede i 7 uger på det bestilte klubtøj.

31 oktober 2023

Hej Louise
Mange tak for din anmeldelse.
Alt tøjet du har bestilt er jo specialdesignet, det vil sige det er lavet helt fra bunden til jer.
7 uger er faktisk ekstremt hurtigt - processen er følgende
1.Tøjet skæres til jeres størrelse.
2.Sublimationstrykket laves på specialpapir
3.Tøjet trykkes (hele designet er jo et stort tryk)
4.Tøjet syes.
5.Tøjet pakkes sammen og sendes fra fabrikken til vores kontor.
6. Vi kvalitetstjekker at alt er som aftalt.
7. Tøjet sendes derefter ud til jer.

Håber det er et svar du kan bruge.

Super god service

Super god service, fik at vide om fredagen at det kom om lørdagen og det holdte stik.
Kvaliteten er i orden
ingen negative ting at nævne

10 oktober 2023

Kære Alexander

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder mig at du har haft en god oplevelse.