⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk service og rigtig godt klubtøj Vi har hos Drop Pod Wargaming haft et rigtig godt samarbejde med SponsorWorld omkring vores nye klubtøj. Hele processen har været rigtig god.... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Sponsorworld har et dedikeret og professionelt team, som igennem hele processen,fra første kontakt til klubtrøjerne blev leveret, har hjulpet mig/klubben sikkert gennem forløbet. Der har været en... Toon meer
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med SponsorWorld. Super god service, hurtig kommunikation og rigtig god kvalitet på produkterne. Hele processen fra bestilling til levering har været nem og prof... Toon meer
God kvalitet 🌟 og fedt med sådan en størrelses guide til de forskellige bogstav størrelser S, M, L, Xl osv. De skrev 3 ugers leverings garanti der gik så 4 uger. Men super venlig personale at snak me... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er - Kort fortalt: Sponsorkoncepter, rådgivning, salg, spillertøj, Profiltøj og handel med private. Vi har eget trykkeri.
Contactgegevens
Tjelevej 34, 7400, Herning, Denemarken
- 42419400
- tom@sponsorworld.dk
- sponsorworld.dk
Vraagt klanten om een review
Super kundeservice.
Leverede jakker til 15.000kr hvor…
Leverede jakker til 15.000kr hvor klubbens logo, var helt utydelig, og ligner noget der er løgn.
Vi fik af vide det var sådan de skal se ud, desværre ligner det noget den glade amatør har lavet, og vi kan ikke bruge jakkerne til noget. Thomas ved godt selv jakkerne er under alt standard, men desværre kan vi ikke gøre noget.
Dertil nægter de at rette faktura til, så det er til det rigtige selskab.

Fuldstændig pengene værd
De trøjer som vi bestilte var af lækkert materiale, som gør trøjer perfekte. Penge værd!
God design Applikation på hjemmeside.
Super god service og hurtig levering!
Tak til Tom og resten af SponsorWorld for super god service og hurtig levering!
Derudover er trøjerne også af super kvalitet 👏
KÆMPE ANBEFALING - KONGE SERVICE
Virkelig venligt og imødekommende personale der gør en kæmpe forskel for foreningslivet.
Hurtig ekspedition og god kvalitet - what’s not to like?
Ja, det er jo nærmest en all inclusive løsning ‘deluxe edition’, alt kan skaffes - virkeligt fedt 🤩🤩🤩🤩🤩
De bedste og varmeste anbefalinger herfra
God kvalitet
Super fint service
lækkert tøj
det var en lidt presset tidsplan vi arbejdede på derfor var nogle små ændringer ved design vi ikke fik lavet desværre
Tidsplanen var vi selv skyld i desværre
men tøjet var af top kvalitet så vi er super tilfredse
Mvh Nicolai Sahl
Formand I.C.E Org
Esports forening
ekstrem god service
god service hele vejen i gennem de ved hvad de laver og er ekstrem flinke 110% nogen som du skal arbejde med hvis du mangler klubtøj
Med venlige hilsner
Gustav "M4JOR" Hermansholm
Flaming North Esport
Ejer/Coach
Super god kundeservice intet at brokke…
Super god kundeservice intet at brokke sig over herfra
Travlt “godt for dem” og super søde
Rigtig fint tøj
Rigtig fint tøj, lang leveringstid, men det blev vi heldigvis oplyst om
Vente flere måneder på at få det tøj…
Vente flere måneder på at få det tøj jeg bestilte og nå man ringet til Tom fik man en sang fra en anden varden!! Jeg vil aldrig bestille tøj fra dem igen og fra råder andre at købe tøj der fra

Lang leveringstid
Fint tøj - men alt for lang leveringstid. Vi ventede i 7 uger på det bestilte klubtøj.

Super god service
Super god service, fik at vide om fredagen at det kom om lørdagen og det holdte stik.
Kvaliteten er i orden
ingen negative ting at nævne