Sportartikelenwinkel Reviews 6

2,3

1. Fitnesswinkel
  2. Activewear winkel
  3. Sportkledingwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

More than 100.000 sport products at Athleteshop, the biggest online sports store ✓Fast delivery ✓14 days cooling-off periode ✓Trusted Shop Certification

2,3

Slecht

Heb een leg magic besteld deze zou 28…

Heb een leg magic besteld deze zou 28 juni bezorgd worden , die dag werd er niets bezorgd , dus heb ik e-mail verstuurd met de vraag wanneer ie dan bezorgd word ? Kreeg e-mail terug dat het niet op voorraad is en niet meer komt , zou binnen 14 dagen het geld terug krijgen, dit is morgen dus al 21 dagen en t geld heb ik nog steeds niet op mijn rekening ontvangen...
nu wilde ik ze weer e-mailtje sturen maar zie dat de site eruit ligt en op Google gezocht maar daar staat dat ze failliet zijn?!?
Wat moet ik nu dan doen ?!

18 juli 2018

Hardloopschoenen besteld

Hardloopschoenen besteld, waren heel goedkoop, maar had ik dit maar nooit gedaan, 3 x hebben ze me aan het lijntje gehouden, na veelvuldig mailen en bellen kreeg ik maar geen schoenen opgestuurd. Kortom 4 maanden gewacht en dan krijg je een bericht dat het artikel niet meer leverbaar is, en ze het geld binnen 14 dagen zullen terug storten. Dus ook niet! na meer dan 3 weken kreeg ik uiteindelijk wel mijn geld terug.
Zeer slecht bestel dus nooit iets bij Athleteshop of sportartikelenwinkel.
ps ik schrijf eigenlijk nooit reviews, maar dit is z'n slecht bedrijf daar moet nooit weer iemand in trappen

26 juni 2018

slecht service

Na de bestelling (1-4-2018) niks vernomen 2 weken later nog steeds artikel niet binnen na lang telefonist contact zou de bestelling geannuleerd worden en zou ik mij geld terug krijgen
Na vier keer emaillen niks gehoord inmiddels is het 21-06-2018

21 juni 2018

Op 22 mei een bestelling geplaatst voor…

Op 22 mei een bestelling geplaatst voor 2 fietsbanden. Levering zou plaatsvinden op 28 mei... Echter sinds 22 mei staat de bestelling op de website op 'bezig met verwerken'. Vanuit Sportartikelenwinkel.nl geen enkel bericht vernomen. Toen dus zelf maar contact opgenomen. De bestelling zou wat vertraagd zijn, maar op 6 juni worden verzonden. Wat denk je? Niets! Wederom hoor ik niets van Sportartikelenwinkel.nl.... Ga er dus zelf weer achteraan. In de tussentijd kan ik nog steeds niet fietsen, al 3 weken niet, terwijl het product op voorraad zou zijn. Dit ook aangegeven in mijn email naar hen. Reactie: product is niet op voorraad en wordt pas 28 juni geleverd. Daar ga ik niet mee akkoord omdat ik al veel eerder mijn fiets weer nodig heb. Ik ga de banden dus elders kopen. Vanaf dat moment verneem ik NIETS meer van sportartikelenwinkel.nl. Gisteren geprobeerd te bellen, maar telefonisch krijg ik een bandje: we zijn momenteel niet bereikbaar, probeer later nog eens. Geen mogelijkheid om een voicemail achter te laten oid. Later weer geprobeerd te bellen, resultaat bleef hetzelfde. Op mijn email heb ik nog steeds geen reactie gehad, dus heb een nieuwe mail gestuurd met daarin het verzoek om mijn geld binnen 14 dagen terug te storten. Als dit niet wordt gedaan dan ben ik toch genoodzaakt aangifte te doen... Hopelijk komt het niet zo ver!

20 juni 2018

Verschrikkelijk slechte webwinkel

17 april fietsbanden besteld, zou de 27e bezorgd worden. 15 mei was nog steeds niets bezorgd, dus contact opgenomen via de mail. In de mails die ze terugsturen worden dingen gezegd als "morgen wordt het geleverd bij ons, dan sturen we het op" terwijl dit niet het geval is. uiteindelijk laten weten dat ik de bestelling wou annuleren omdat het veel te lang duurde, maar ik heb nogsteeds het geld niet terug, terwijl het al ruim 2 maanden geleden is. Ik vind het een beetje een trieste bedoeling, ze verdienen de trustpilot niet.

19 juni 2018

Onbetrouwbare webshop (onderdeel van Athleteshop)

Zondag 20-5 de Nomad Dreamzone Duo 10.0 Slaapmat besteld, zou binnen enkele dagen verstuurd worden. Tijdens de bestelling werd de mogelijkheid geboden om een account aan te maken, zodat je de status van je bestelling kan volgen. Als eerste werd het bestelproces afgerond zonder een account aan te kunnen maken. Ten tweede heb ik alleen een orderbevestiging gekregen, geen verstuurbevestiging of enige andere vorm van statusupdate. Na een paar dagen contact opgenomen met de webshop (is onderdeel van Athleteshop, dus het nummer van Athleteshop gebeld). Artikel zou rond 11-6 weer beschikbaar zijn.
Van het weekend (10-6) zelf moeten constateren dat op de webshop het artikel niet meer leverbaar is. Weer bellen, blijkt het inderdaad niet meer leverbaar. Mijn bestelling geannuleerd, maar er werd aangegeven dat de terugstorting tot 10 dagen kan duren. Omdat de financiële afdeling het druk heeft.
Kortom: informatievoorziening slecht, werking webshop matig, bereikbaarheid matig (via webshop alleen bereikbaar via contactformulier, telefoonnummer heb ik zelf achterhaald via Google maps, wachttijd bij eerste telefoontje was 18 minuten), geen uitlevering en klantgerichtheid matig. Het enige positieve wat ik kan vermelden is dat de personen die ik aan de telefoon heb gesproken (als je dan uiteindelijk iemand aan de telefoon krijgt), vriendelijk en behulpzaam zijn. Nu nog even afwachten of ik mijn betaling daadwerkelijk binnen de gestelde termijn van 10 dagen terugkrijg. Ik zal hiervan een update geven.

Update 23-6: een dag na het laatste telefoongesprek had ik nog geen annuleringsbevestiging van mijn order. Voor de zekerheid heb ik daarom via het contactformulier op de website een bericht verstuurd om mijn order nogmaals te annuleren (ik heb het artikel inmiddels via een andere webshop gekocht, dus wil voorkomen dat ik ergens in de toekomst het artikel alsnog geleverd krijg). Tot nu toe nog geen annuleringsbevestiging gekregen en mijn betaling is nog niet terug gestort.

Update 1-7: nooit een reactie ontvangen op mijn annulering. Heb de 26e wel het aankoopbedrag op mijn rekening ontvangen.

Conclusie: het is goed mogelijk dat wanneer je een artikel dat op voorraad is besteld, dat het bestelproces en de levering prima gaan. Ik heb daar geen ervaring mee. Op basis van het beschreven voorval kan ik alleen zeggen dat wanneer een afwijkende situatie ontstaat (een artikel toch niet op voorraad) het hele aankoopproces een drama wordt. Als je reviews op trustpilot leest geldt hetzelfde voor de aanverwante webshop Athleteshop, waar sportartikelenwinkel.nl onderdeel van uitmaakt. Persoonlijk ga ik nooit meer gebruik maken van deze webshop.

11 juni 2018

Is dit jouw bedrijf?