Ik heb onlangs sportkleding besteld en laten bedrukken bij dit bedrijf en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de kleding en de bedrukking. De stof voelt comfortabel aan en de bedrukking ziet er... Toon meer

Nu kon ik maar 4 sterren invullen maar het zijn er 5 ! Waarom, een gebruiksvriendelijke pagina, dus eenvoudig besteld en snel gratis geleverd vanaf 50.- Wat wil een mens nog meer.

Netjes op tijd afgeleverd. Post.NL heeft echter niet mijn voorkeur qua leverancier. Trake en trace verandert vaker van afleverdag

Artikelen hebben een goede/mooie prijs! En de artikelen werden geleverd in een paar werkdagen zoals was beloofd! De maat van de thermokleding viel correct op maat!

1. Sportkledingwinkel
  2. Buitensportkleding- en uitrusting
  3. Voetbalwinkel

Dé online sportshop voor al uw sportkleding! Shop voordelig ons ruime assortiment sportkleding met gepersonaliseerde bedrukking naar keuze. Ontdek het grootste assortiment van topmerken. Perfect voor zowel sportfanaten als casual dragers. Voel je comfortabel en stijlvol voor een scherpe prijs.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nam geen retour omdat ze me zeiden dat…

Nam geen retour omdat ze me zeiden dat het bedrukt was en de kaartjes eraf waren. Ik kocht deze bedrukt vanwege dat mn dochter bij only friends Achterhoek zit en die daar hun kleding zo verkopen , 60€ weggegooid omdat hun dat niet terug nemen. Waardeloos ik koop echt nooit meer wat bij ze

30 september 2025
Logo Sportdiscountshop

Antwoord van Sportdiscountshop

Beste Nicole,

Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling en de retourprocedure. Graag willen we toelichten waarom uw retour helaas niet geaccepteerd kon worden.

De sportbroek die u heeft besteld is voorzien van een bedrukking met het Only Friends Achterhoek-logo. Artikelen die gepersonaliseerd of bedrukt zijn, kunnen wij volgens onze retourvoorwaarden niet retour nemen, omdat deze zijn voorzien van een logo. Daarnaast ontbraken de prijskaartjes, waardoor het artikel niet meer als nieuw verkocht kan worden.

Wij begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn en dat u wellicht een andere verwachting had. Om dit in de toekomst te voorkomen, raden wij aan om vóór de aankoop onze retourvoorwaarden door te nemen, zodat u precies weet welke artikelen wel of niet retour kunnen.

Wij waarderen uw feedback en nemen dit mee om onze communicatie nog duidelijker te maken.

Team Sportdiscountshop.com