Sportisgood Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trochę obawiałam się zakupu na stronie której nie znam. Jednak jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, szybkością realizacji zamówienia i jakością przedmiotu. Koszty wysyłki wysokie, jednak jak porównam... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Dałam 4 gwiazdki bo plecak był zgodny z opisem i piękny Ale było brak kontaktu z sprzedawcą Przesyłka miala przyjść do poniedziałku przyszła w środę i do konca nie wiedziałam gdzie jest.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Robiłem pierwszy raz zakup. Jestem bardzo zadowolony , ponieważ szybko i na bieżąco otrzymywałem wiadomość zwrotną, co się dzieje z przesyłką. Informacje dawały poczucie, że paczka rzeczywiście jest... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem zadowolona z zakupu,buty piękne i wygodne, jedyny minus to w razie zwrotu towaru wysokie koszty przesyłki, które niestety musiałam ponieść z powodu wybranego przeze mnie złego rozmiaru (but... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

133 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Błędna rozmiarówka kolejny raz !

Dostałem spodnie nie w tym rozmiarze co zamawiałem i to po raz kolejny. Jak w takim razie cokolwiek u was zamówić jak zawsze przychodzi coś innego ?

21 oktober 2025

Witam Panie Tarnowski,

Informujemy, że uwzględniliśmy Pańską opinię i odnotowaliśmy problem. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby sytuacja ta nie powtórzyła się w przyszłości.

W celu rozwiązania Pańskiego problemu i zapewnienia satysfakcji wysłaliśmy do Pana wiadomość e-mail.
Mamy nadzieję, że zapozna się Pan z jej treścią i że nasze działania pozwolą Panu uzyskać bardziej pozytywne doświadczenia jako klient.
Jeśli jednak zechce Pan skontaktować się z nami w inny sposób, prosimy o wysłanie wiadomości na adres customer@spacefoot.com
(ponownie podając numer zamówienia).

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Zakupiona kurtka doszła szybciej niż…

Zakupiona kurtka doszła szybciej niż myślałam. Idealny rozmiar zgodny z tabelą

24 oktober 2025

Dzień dobry,

Cieszymy się, że Twoja wizyta u nas była przyjemna i mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz!

Trafiłem na super promocję

Trafiłem na super promocję. Ceny bardzo zachęciły mnie do kupna. Do tego profesjonalny serwis i błyskawicznie otrzymałem zamówienie. To było miłe doświadczenie. Pozdrawiam.

23 oktober 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Towar zgodny z opisem.Buty kupione w…

Towar zgodny z opisem.Buty kupione w super promocji!Gorąco polecam!

21 oktober 2025

Antwoord van Sportisgood

Dzień dobry! Dziękujemy Norbert za Twoją opinię i lojalność!

Cieszymy się, że nasze produkty Ci się podobają.

Zapraszamy do regularnego odwiedzania stron Spacefoot!

Nowości i atrakcyjne ceny codziennie!

Antwoord van Sportisgood

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony(a).

Mamy nadzieję, że wkrótce znów nas odwiedzisz!

Cały zespół obsługi klienta Spacefoot życzy Ci miłego dnia

Wszystko OK

Produkt zgodny z opisem. Wysyłka na czas.

9 oktober 2025

Dzień dobry,

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jesteś zadowolony/a z zakupów oraz naszych produktów. To Twoja satysfakcja motywuje nas do oferowania najlepszych kolekcji. Wróć do nas szybko, aby odkryć nowości ;)

Bez problemu

Szybko, bez problemu, niestety przy zwrotach płatna przesyłka

29 september 2025

Kurtka motocyklowa RST czerwona

Kurtka jakościowo bardzo dobra,to już moja druga tej firmy. Rozmiar pasuje idealnie, cena atrakcyjna i dostawa przed czasem.

7 oktober 2025

Serdecznie dziękujemy za zaufanie oraz podzielenie się swoją opinią.

Twoja satysfakcja jest dla nas najważniejsza i z niecierpliwością czekamy, aby ponownie Cię powitać i zaoferować wyjątkowe doświadczenie.

Wszystko było ok

Wszystko było ok
Przesyłka szybciutko
Buty super rozmiar również

6 oktober 2025

Serdecznie polecam!!!

Macie towar ciężko osiągalny. Bardzo dobra cena i szybka wysyłka. Dziękuję. Polecam.

30 september 2025

Antwoord van Sportisgood

Witaj! Dziękujemy za opinię i lojalność!

Cieszymy się, że nasze produkty przypadły Ci do gustu i że dostawa spełniła Twoje oczekiwania!

Spacefoot dokłada wszelkich starań, aby zapewnić wyjątkową obsługę i szybką dostawę, a Twoje pozytywne opinie potwierdzają, że jesteśmy na dobrej drodze.

Zapraszamy do regularnego odwiedzania stron Spacefoot!

Nowe produkty i niskie ceny dostępne są codziennie! 😘

Opinia

Czas oczekiwania nieznacznie wydłużony, lecz Produkt spełnia wymagania, rozmiar również

30 september 2025

Antwoord van Sportisgood

Dzień dobry! Dziękujemy Katarzyna za Twoją opinię i lojalność!

Cieszymy się, że nasze produkty Ci się podobają.

Zapraszamy do regularnego odwiedzania stron Spacefoot!

Nowości i atrakcyjne ceny codziennie!

Authentic goods

Authentic goods. Fast shippimg and great price

26 september 2025

Antwoord van Sportisgood

Hello Jason! Thank you for your review and for your loyalty!

We're delighted that you like our products and that your delivery experience met your expectations!

Spacefoot strives to provide exceptional service and fast delivery, and your positive feedback confirms that we're on the right track.

Please know that we're doing everything in our power to offer you the most competitive prices.

Please come back regularly to the Spacefoot websites!

New products and low prices are available every day! 😘
The Spacefoot Customer Service Team

Świetna obsługa,szybka dostawa

Świetna obsługa,szybka dostawa. Polecam

19 september 2025

Witaj Szymon,

Cieszymy się, że dostawa spełniła Twoje oczekiwania! Spacefoot dąży do zapewnienia wyjątkowej obsługi i szybkiej dostawy, a Twoja pozytywna opinia potwierdza, że jesteśmy na dobrej drodze.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją satysfakcją 😀

Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie na stronach Spacefoot

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mam problem ze zwrotem zamówionego…

Mam problem ze zwrotem zamówionego towaru. Strona z linkiem nie działa

26 september 2025

Dzień dobry,

Przykro nam słyszeć, że nasze produkty/usługi nie spełniły Twoich oczekiwań. Twoja satysfakcja jest dla nas ważna i chcielibyśmy dowiedzieć się więcej, aby rozwiązać ten problem. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta pod adresem customer@spacefoot.com (prosimy o podanie numeru zamówienia), abyśmy mogli znaleźć rozwiązanie.

Wszystko OK

Wszystko w porządku, szybko i sprawnie.

25 september 2025

Witaj Marcel,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją satysfakcją 😀

Mamy nadzieję, że wkrótce zobaczymy się ponownie na stronach Spacefoot

Dostawa na czas

Dostawa na czas. Kurtka w bardzo dobrej cenie. Zamiar 700 zapłaciłem 440. Cały czas informują co się dzieje z zamowneienrjm!

19 september 2025

Witaj,

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i podzielenie się swoją opinią.

Twoja satysfakcja jest dla nas siłą napędową i z niecierpliwością czekamy na ponowne powitanie Cię, aby zapewnić Ci wyjątkowe wrażenia.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Towar niezgodny z zamówieniem

Firma wyslala mi inny towar niż zamawialam . Rozmiar i kolor kurtki nie zgadzał sie z zamowieniem. Teraz odsylam towar na swoj koszt do Francji! I jeszcze nie wiem czy dostane zwrot pieniedzy. Nie wysłali żadnej faktury.zakup przez decathlon..ostrzegam przed tym sklepem

11 september 2025
Review zonder uitnodiging

Dzień dobry,

Dziękujemy za Państwa opinię – odnotowaliśmy zgłoszony problem i zapewniamy, że dokładamy wszelkich starań, aby taka sytuacja się nie powtórzyła.

Przykro nam słyszeć, że nasze produkty/usługi nie spełniły Państwa oczekiwań.
Państwa zadowolenie jest dla nas priorytetem, dlatego chcielibyśmy lepiej zrozumieć sytuację i znaleźć najlepsze rozwiązanie.
(proszę podać numer zamówienia), abyśmy mogli jak najszybciej pomóc..

Przesyłka dotarła

Przesyłka dotarła, bez problemu. Buty bardzo wygodne. Polecam !

28 augustus 2025

Dzień dobry ,

Super !!!

Super !!!

Wszystko bardzo profesjonalnie i sprawnie.

9 september 2025

Dobry Towar