Sports World Reviews

3.741

2,5

Op 1 juni schoenen besteld, en die zouden volgens de vervoerders Evri Cross Border en DHL op 6 juni thuis geleverd worden. Het pakket is nooit bij mij aangekomen en is op 6 juni zonder reden retou... Toon meer

Schoenen besteld, waarvan één direct defect bleek. Dit meteen gemeld, maar in plaats van een normale oplossing te bieden eisen ze eindeloos veel foto’s van een paar schoenen dat nota bene nieuw zijn.... Toon meer

Bestelling zou na 1 week binnen komen, echter na twee weken nog niets ontvangen , geen bericht van transporteur.. niets . Sports World is moeilijk bereikbaar, hoop dat het goed komt Uiteindelijk al... Toon meer

Ik had via deze website een shirtje besteld wat nergens anders meer te verkrijgen was en heb zonder de reviews te lezen besteld. Toen ik daarna de reviews zag had ik niet meer verwacht het shirtje te... Toon meer

1. Sportwinkel

Sportsworld.dk tilbyder Danmarks største udvalg af sportsudstyr, tøj, sko og accessories fra de største brands som Nike, adidas og Skechers. Om du er motionist eller eliteudøver, så har vores sortiment alt fra løbesko og træningstøj til udstyr til diverse boldspil og fitnessaktiviteter som du skal bruge. Gå på opdagelse i vores store univers på Sportsworld.dk og få en shoppingoplevelse som inspirerer dig til en aktiv livsstil. Sport Starts Here.

Slecht

4K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(3.741)

837 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nooit mijn geld mogen ontvangen

Helaas was mijn bestelde broek te klein. Retour gestuurd. Dit kon enkel met creditcard voor 17 euro! Bizar. Enfin, dat gedaan. Het ergste is nu dat ik mijn retourgeld nooit meer heb mogen ontvangen. Kortom 82 euro + 17 euro kwijt aan dit bedrijf. Per mail wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. Ik beoordeel dit als pure oplichting. Koop hier aub niets.

2 maart 2026

Dit bedrijf reageert niet op mailtjes

Dit bedrijf reageert niet op mailtjes. Als je een bestelling wilt annuleren, is dat niet mogelijk, want ze reageren niet op mails en je kan ze niet op een andere manier bereiken.
Bij het retourneren van het product, krijg je je geld ook niet terug.
Zeer slecht!

31 januari 2026

schoenen nooit ontvangen, slecht bereikbaar!

Op 8 december 2025 schoenen besteld. Deze nooit mogen ontvangen. Na meerdere verzoeken is de bestelling eindelijk geannuleerd. Inmiddels is dit ook alweer twee weken geleden. Tot op heden nog steeds het bedrag niet op mijn rekening mogen ontvangen. Echt heel slecht qua communicatie, niet te bereiken en absoluut niet klantgericht! Zal hier echt nooit meer iets kopen!

24 februari 2026

Rampzalig retourbeleid

Slechte ervaring met dit bedrijf. Mijn bestelling kwam aan met een beveiligingslabel eraan!!
Maar ondanks dat weigeren ze de retourkosten te vergoeden omdat ik zogenaamd niet eerst contact heb opgenomen voordat ik de bestelling heb geretourneerd. Rampzalig retourbeleid en totaal geen klantvriendelijke oplossing. Geprobeerd het op te lossen met de klantenservice maar geen succes.

18 februari 2026

Ik heb een broek retour gestuurd en het…

Ik heb een broek retour gestuurd en het bewijs van verzending gegeven. Dat alleen kostte al 16 euro. Maar het geld voor de broek heb ik nooit terug gezien sports world vind dat ik zelf bij hun partner het geld moet terugvragen.
Ik weet niet eens waar dat dan zou moeten zijn en ik heb de broek via sports world gekocht. Ben echt heel ontevreden en teleurgesteld. Ik koop hier nooit meer iets.

17 februari 2026

Alleen maar lof!!!!

Ik was wat huiverig over sport world door de ervaringen die ik had gelezen. Maar mijn bestelling was goed gegaan en bezorgd. Het contact was ook goed kreeg netjes antwoord. Ik zal hier zeker weer bestellen.

10 februari 2026

Krijg geen antwoord op mijn vraag

Ik had er sloffen besteld, de maat kwam niet overheen met wat op de website en de sloffen staat. Mijn vraag was of zij de verzend/retourkosten wilden betalen omdat het product niet voldoet aan wat ze schrijven. Ik heb inmiddels meer dan 10 emails gehad, de ene keer in het Nederlands dan in het Engels, er staat veel in maar geen antwoord op mijn vraag, echt bizar!

2 februari 2026

Rampzalige service

Hanteren goedkope prijzen, maar echt een rampzalige dienstverlening. Als je iets retour wilt sturen, moet dat naar Groot Brittannië, en kan dat niet in een winkel en ben je verplicht 20 euro verzendkosten te betalen doordat GB buiten de EU valt.. Contact opnemen gaat niet, want de site werkt niet en geen telefoonnummer. Echt schandalige dienstverlening anno 2026.

6 februari 2026

Geen geld terug bij retourzending

Fout product ter waarde van 235 euro geleverd, vanuit VK, dus retour (naar Duitsland!), moest zelf 15 euro betalen hiervoor. Retourzending weken onvindbaar. Op 9 januari zou refund zijn gedaan volgens Sportsworld, maar niets ontvangen. Ze vragen nu al mijn rekeningafschriften, zodat ze kunnen controleren of ik echt niets heb ontvangen! Wettelijk ligt bewijslast bij leverancier. Ik ga hier echt werk van maken, ze zijn nog niet klaar met mij.

9 januari 2026

Retourkosten 18euro

Bestelling leek uit Nederland/EU te komen, maar bleek uit het Verenigd Koninkrijk verzonden. Bij retourneren moet ik €18 retourkosten zelf betalen. Hier ben ik vooraf nergens duidelijk op gewezen. Dit voelt misleidend en niet transparant. Jammer, want dit had mijn aankoopbeslissing zeker beïnvloed.

28 januari 2026

Vreselijke winkel en website.

Vreselijke winkel en website.
Vorig jaar april in de winkel iets gekocht voor mijn zoontje, maar na video bellen binnen 2 uur na koop terug gebracht in de winkel. Geen geld terug, moest cadeaukaart zijn. Winkel zit niet in onze buurt. Is wettelijk niet toegestaan, was ook geen afprijzing.
Ik kon op mijn achterpoten staan maar kreeg geen geld terug. Meerdere malen gekeken op de website, maar echt iets vinden wat je nodig hebt lukt niet. Aantal maanden geleden dan iets gevonden, doet de kaart het niet. Email gestuurd, dit is eerlijk gezegd verwaterd. Vandaag weer geprobeerd, maar doet het niet. Niet bereikbaar en kan gewoon niets mee!! Service slecht, assortiment slecht. Oplossen en dan nooit meer!

Verkeerde levering, 2x verzendkosten

Ik had maat 45 besteld en heb maat 44.5 ontvangen. Dus schoenen moeten retour. Echter moet ik dit zelf betalen. Dus voor verzenden al 4,99 betaald en voor retourneren moet ik dit ook betalen. Bijna 10 euro kwijt en geen product. En als ik alsnog de juiste maat wil ontvangen moet ik weer verzendkosten betalen!!! Ik zou haast denken dat ze aan het verzenden hun geld verdienen

1 ster is al teveel

Jammer dat je niet 0 sterren kan geven. Ze zijn illegaal bezig, hebben namelijk geen contactgegevens, geen email of telefoon. Als je retourneert kost het je meer dan 16 euro. Wachttijden zijn extreem lang. Als je ze eindelijk te pakken krijgt via een weggestopt formuliertje op de website na uren zoeken, en je krijgt na drie dagen antwoord op het bericht dat je wilt annuleren negeren ze je bericht of praten eroverheen en krijg je t alsnog snel opgestuurd. Ze willen het je zo lastig mogelijk maken. Viezeriken zijn het.

26 januari 2026

Slazenger sweaters netjes…

Slazenger sweaters netjes ontvangen.Binnen een week.maat klopte ook.Ook 4 de pakket geleverd die ik hierna bestelde nog.4 keer goede spullen ontvangen!Dat is geen toeval meer.Betrouwbare site.
Alles ontvangen en goed verpakt.

22 januari 2026

Doei geld!

Product was niet naar wens en daarom geretourneerd. Volgens de DHL is het pakketje bezorgd en volgens SportWorld is het plakketje niet aangekomen in hun magazijn. Zij kunnen mijn geld niet terugbetalen.
Zij willen ook geen moeite doen om contact op te nemen met courier.
Ten eerste koop ik schoenen van € 140,00, verzendkosten € 4,99. Daarna retourneren voor € 17,00. Eindstand doei € 161,99! Dank jullie wel Sport World!

9 januari 2026

Waardeloos retour beleid

Wij hebben tegen dure kosten iets retour gestuurd en wachten nu al anderhalve maand op geld terug. Je wordt afgescheept met een standaard mail waar niet op gereageerd wordt. Koop hier niet als je denkt dat iets niet gaat passen en retour moet. Ik zou sowieso nooit meer iets bestellen hier.
Druk druk druk hoor je waardoor het langer kan duren heb ik begrip voor, dit kan je niet alleen aan lijven voeren. Niet eens een mail dat ze er mee bezig zijn. Een waardeloos bedrijf is het.

21 november 2025

Super super slecht

Super super slecht - ronduit schandalig
Super slecht – ronduit schandalig

Schoenen besteld bij Sportsworld en netjes geretourneerd via DPD, met een retourformulier dat ik per e-mail van Sportsworld heb ontvangen. Ik heb €14,95 betaald voor de retourzending en de schoenen waren al volledig betaald.

Via mijn DPD-account kan ik zien dat de schoenen zijn ontvangen, maar Sportsworld blijft volhouden dat zij niets hebben ontvangen. Vervolgens sturen ze mij steeds weer naar DPD.

DPD kan (en wil) niets doen, omdat ik niet de verzender ben. Dat klopt ook: Sportsworld is de originele verzender en alleen zij kunnen een onderzoek starten. Dit is mij meerdere keren bevestigd door DPD. Toch weigert Sportsworld een onderzoek op te starten.

Resultaat:
• Weg €100 aan schoenen
• Weg €14,95 aan retourkosten
• Vijf e-mails verder en geen enkele verantwoordelijkheid genomen

Wat een ongelooflijk slechte service en slechte webwinkel.
Ook DPD stelt in dit verhaal teleur: je betaalt genoeg, maar als klant kun je nergens terecht. Waarom kan een ontvanger überhaupt geen onderzoek starten?

Kortom: absoluut niet bestellen bij Sportsworld. Slechte communicatie, geen verantwoordelijkheid en je staat als klant volledig machteloos.

5 januari 2026

Wel goede ervaringen

Onlangs sneakers besteld. Omdat ik vooraf de reviews niet had gelezen, was ik erg huiverig of ik de bestelling wel goed zou ontvangen.
Binnen 10 dagen de bestelling ontvangen en de sneakers zijn helemaal prima.
Ik heb geen ervaring met retourneren.

29 december 2025