Sportzaak Utrecht

Scam. Oplichters. Sturen goedkope Chinese troep waarvan de maat nergens op slaat. Geen fysiek adres. Geen telefoonnummer. Reageren niet op contact verzoek om te ruilen behalve om artikel aan ieman... Toon meer

Lange verzendtijd. Goedkoop spul uit China oftewel dropshipping. Laten niks meer van zich weten als je retour wilt sturen. Ook schuldig aan meerdere vormen van misinformatie: doen alsof ze gaan sluite... Toon meer

Pakket besteld via deze oplichters. Nooit ontvangen, schuiven de schuld totaal van zich af en leggen de verantwoordelijkheid bij de transportdienst, terwijl het bedrag wel op hun rekening overgemaa... Toon meer

Maat klopt niet. Chinees fabrikaat 3XL jas met hele korte mouwen. Sportzaak Utrecht reageert niet op retourverzoek maar biedt na weken slechts 30% korting op nieuwe aankoop. Geen fysiek adres en le... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichterij

Nepsite
Na 6 weken nog niet gekregen.
Update 13 okt: inmiddels chinees spul binnen gekregen. Reageren niet op mail.

27 september 2024

Oplichters

Oplichters, kleding komt uit China!
Stom dat ik er zelf ook ingetrapt ben, de website leek zo van een leuk klein zaakje in Utrecht te komen. Na bestelling krijg je een track&trace van een Chinees postorder bedrijf, dan weet je eigenlijk al genoeg. Toen ik daarna toch nog wat beter door die website heen ging en bij de accessoires fietsschoenen zag die ikzelf ook een keer op Ali expres heb gekocht voor twee tientjes, toen kon ik mezelf wel voor m’n kop slaan.

21 september 2024

Oplichting

Oplichting, kleding uit China en de sportzaak bestaat helemaal niet. Paar keer met ze gemaild maar nu ik wil retouren geen gehoor. Iemand hier ervaring mee? Als je retour doet krijg je je geld wel terug?

23 september 2024

NIET DOEN!!

NIET DOEN!!
Sluit mij compleet aan bij de onderstaande recensies. Maat XL = M. Retour sturen kan heel moeizaam en voor een belachelijke prijs! Gewoon Oplichters terwijl ze doen alsof ze in Utrecht zitten

22 september 2024

Oplichters, bestel hier niets!

Via een advertentie op Instagram, kwam ik op deze website terrecht. Zou gaan om een leegverkoop, waardoor alles wegging met hoge kortingen. Website leek in eerste instantie wel oké, maar toen ik later nog eens goed keek (helaas had ik toen al besteld), wist ik wel beter. Dit zijn ordinaire oplichters. Als je het rekeningnummer googled kom je uit op reviews van andere neppe kleding of schoenen websites. Triest om op deze manier geld te jatten van mensen.

15 september 2024

Volledige scam

Volledige scam! Besteld na een advertentie met “actie tot vanavond 23:59” dit was 3 weken geleden en staat nog steeds op hun website. Kleding is nep en van slechte kwaliteit. Bovendien kreeg ik gelijk na bestelling al een verzendbevestiging uit China, terwijl en geadverteerd wordt met de inventaris van een “bedrijf” in Utrecht. Dit zegt uiteraard al genoeg. De zogenaamde 1100+ reviews die op hun website te vinden zijn zijn ongetwijfeld nep!
Hier niet bestellen!

20 september 2024

Niet doen!

Eerlijk gezegd is deze review gericht aan mezelf, want ik had niet verwacht er zo in te tuinen. Amateuristische website, bij nader onderzoek geen adresgegevens te vinden, ongeloofwaardige prijzen en alleen maar goede reviews. Ik had het pas door toen de verzendlink uit China in de mail kwam. Natuurlijk zijn die reviews fake en kunnen deze prijzen niet. Ik heb ze gemaild dat ik van de koop afzie om deze redenen, maar dat kon natuurlijk niet. Ook had ik contact opgenomen met de creditcardmaatschappij en die hebben gelijk mijn card geblokkeerd omdat het als een recurring payment was verwerkt. Dat wil zeggen dat ze op een later tijdstip meer geld af kunnen schrijven. Update: inmiddels heb ik een deel van de zending ontvangen en het is zonder twijfel namaak.

20 september 2024

Wielershirt

Wat besteld. Uiteindelijk wel iets gekregen via Yunexpress. Dus vanuit china. Het is een wielershirt, maar slechte kwaliteit en al helemaal niet de beloofde merken zoals op de website.

1 september 2024

Don't do it.

Don't do it.
Ik heb in september besteld , alleen na betaling direct een trackingcode ontvangen , dat is natuurlijk al vreemd .
En dat is van yunexpress "nog nooit van gehoord", en dan schijnt het pakket uit China te moeten komen 🤔.
En er staat nog steed op die site dat het in processing is.
Ik verwacht dus dat ik ook na het pakket en centen kan fluiten.
Mocht ik het toch ontvangen zal ik dit hier ook vermelden , met vermelding vsn de kwaliteit , en deze review verwijderen.
Tot dan doe geen zaken met deze zaak.
Op telefoon word niet gereageerd.
En mail blijft ook stil.
Wees gewaarschuwd.
Een rekeningnummer is van een duitse bank,

17 september 2024

Sowieso scamwebsite

Sowieso scamwebsite. Geen adres - rare kortingen op kortingen. Aangeboden fietskledij heeft absurd lage prijzen. Boys willen gewoon snel monies maken. Ik heb zeker niets gekocht. Website is ook door een kind gemaakt in Webnode ofzo. Gebruiken ook nog eens valse referenties naar Trustpilot. Scam

9 september 2024

Snelle werkers met lak aan consumentenrecht

Om 4 uur 's nachts een bestelling geplaatst. Om 6 uur een bericht gedaan dat ik de bestelling wilde annuleren na het lezen van de juiste recensies in plaats van de fictieve recensies op de website.

Als bericht dat ik niet meer kon annuleren omdat de volledige bestelling al verwerkt was. Als ik het nu zo zie en lees op de website is het een zeer louche zaak waarbij het Nederlands recht niet gehandhaafd wordt.

9 september 2024

Geloof er helemaal niets van.

Geloof er helemaal niets van.
Was enige tijd geleden op FB ook aanwezig.
Wordt echt niets verstuurd, je kunt naar je centen fluiten. Nergens een adres te vinden, en dan roepen kom maar langs!!! Oplichters!

8 juli 2024

Meerdere malen via de mail contact

Meerdere malen via de mail contact. Vragen om retour adres wordt niet beantwoord.
Wachten (5-10 dagen) op pakket is mededeling vanuit Julia namens Sportzaak Utrecht.
Verzending zou vanuit China uit dezelfde fabriek komen als de originele bekende merken.
Terugbetaling wordt (nog) niet gehonoreerd.

3 september 2024

Oplichting

Oplichting. Reviews zijn nep. Reageren niet op mails. Geen telefoon nummer. En... kom gerust langs. Alleen is er nergens een adres te vinden.

28 augustus 2024

Is dit jouw bedrijf?