Sporvejen på Gråbrødre Torv er ultimativt det hyggeligste sted - Sommer som Vinter! Denne november 2022 sidder vi udenfor, på stole med varme i og under lamper der ligeledes stråler af varme.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
I år har den lille restaurant Sporvejen på Gråbrødre Torv i København eksisteret i 50 år. Gennem de samme 50 år har Sporvejen været min foretrukne restaurant for mindre møder med familie, venner og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Sporvejen er en lille burger bar i hjertet af København, og har ligget her siden 1975. I løbet af disse mange år, har der ikke været mange ændringer. Hverken på menukortet, eller udseendet inde i "vognen". Sporvejen er samlet af to gamle linje 14 sporvogne og vi har serveret burgere i snart 50 år.
Gråbrødretorv 17, 1154, København, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Totalt gennemført og autentisk koncept. Sporvejen er et spisested med sjæl og charme, der serverer den bedste burger, jeg nogensinde har fået. Bestilte en cheese burger med kartoffelbåde, og bøffen var perfekt medium.
Sporvejen er bestemt et besøg værd for en autentisk oplevelse tilbage i tiden.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Vi fik madforgiftning dagen efter, opkast og syge.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Fantastisk søde tjenere og den hyggeligste indretning🥰 Bøffen var perfekt stegt og så er det meget billigt.
Kommer helt klart igen🥰

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Super service som altid. Skønne smilende unge mennesker og lækker mad. Personalet får en til at føle sig velkommen

Vi havde en mandlig tjener, virkelig god service, anbefaler 100 %

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Super lækker mad, gode priser, fed stemning/indretning og fantastisk betjening. Vi kommer helt sikkert igen👍

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
I år har den lille restaurant Sporvejen på Gråbrødre Torv i København eksisteret i 50 år. Gennem de samme 50 år har Sporvejen været min foretrukne restaurant for mindre møder med familie, venner og bekendte.
Stedet har altid gode vibrationer ved at være et hyggeligt sted med en sød og venlig betjening af få, men gode velsmagende retter, endog til rimelige priser.
I går var ingen undtagelse – min datter Asta og jeg mødtes først med Naja til frokost og senere med Villi og Claus til en øl.
En helt fantastisk dag med gode samtaler, dialoger og minder. Tak til jer, som deltog!

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Min kæreste og jeg var på Sporvejen for lidt over en uge siden, og oplevelsen var egentlig som udgangspunkt fin. Betjeningen var sød og stedet har sin charme. Maden smagte egentlig også fint, selvom min kæreste ikke havde lyst til at spise hele bøffen, da den ikke rigtig bekom hende godt.
Allerede 2 timer efter begyndte vi begge at føle kvalme, og de næste 24 timer tilbragte vi, madforgiftet, og med opkast og diarré.
Vi indgav så en klage til Sporvejen, i håb om at vi i det mindste kunne få refunderet vores penge, som et plaster på såret. De henviste os til at skrive en klage til Sundhedsstyrelsen, og det gjorde vi så. Sundhedstyrelsen havde ikke fået andre klager angående madforgiftning den dag, så de ville ikke rejse en yderligere efterforskning.
Men tilbage til Sporvejen, som efterfølgende har valgt ikke at svare os på vores henvendelser siden. Det må siges at være usædvanlig dårlig kundepleje. Især fordi jeg egentlig ikke plejer at have for vane at skrive anmeldelser og klage osv. Men gider simpelthen ikke at skulle betale knap 500 kr. for at have ligget med madforgiftning.
Men nu hvor de har valgt at ignorere mig, vælger jeg at dele min oplevelse her. Det var forresten dagens første måltid, omkring kl 11.30 og aftenen forinden havde vi spist en gryderet fra fryseren, som vi også har spist portioner fra siden uden nogle maveunder.
Vi har aldrig ellers været madforgiftet, men det er desværre nu en oplevelse vi deler, takket være Sporvejen.
Post Scriptum:
Jeg kan ikke besvare jeres opslag herinde, så jeg besvarer her: I skriver at Fødevarestyrelsen siger, at det er meget unormalt, at madforgiftning viser sig få timer efter, men jeg citerer her Sundhed.dk
“Symptomerne på madforgiftning opstår kort efter, at man er blevet smittet: få timer for opkast og maksimum et døgn for diarré “.
Så jeg har svært ved at tro, at det er den officielle holdning, I citerer. Desuden fik det omtalte selskab, som sad bag os, først lagt deres bestilling lige før vi forlod restauranten, så jeg ser intet der taler imod, at kokken har vasket sine hænder i mellemtiden fx. eller, at håndteringen af deres mad er sket under andre omstændigheder end vores. Vi bor desuden med andre mennesker i vores husstand, og Noro-virus er vildt smitsomt, men ingen andre blev smittet. Hvor om alting er, så er en ting i hvert fald sikkert og vist, og det er at I har ignoreret vores henvendelser. Så måske vil nogen lade jer tvivlen komme til gode, men jeres håndtering af sagen og kundeplejen er uomtvisteligt dårlig.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Super lækker burger og fritter og i fantastisk hyggelig og nostalgisk togvogn - virkerlig lækkert og hyggeligt

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Altid gode og saftige burgere. Hyggelig atmosfære og beliggenhed.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Meget venlige tjenere og hyggelig stemning. Varmelamperne udenfor gør det rart året rundt. Utrolig god deres hjemmelavede mayonnaise!

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Fantastiske burgere, karryburger med æg og kaviar 😋.
Dejlig atmosfære og fint personale, hurtig servering og lækker mad. Det er stedet der skal opleves af alle der kan lide burgere.Vi kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Fantastisk betjening, hurtig servering og skønne smagfulde burgere. Vi fik en Dijon burger, en guacamole burger og en cheese burger.
Mums!!!

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Meget sød betjening. De har nogle gode burgers. Deres kartoffelbåde er måske de værste jeg nogensinde har smagt. Troede jeg var uheldig første gang. Desværre ikke. Smagsløse og kedelige og man ville aldrig gætte at det skal forestille kartoffelbåde.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Gode burgere til fornuftige priser. Meget imødekommende personale og dejlige omgivelser. Kommer helt sikkert igen😊

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Fantastisk oplevelse. Virkelig velsmagende og stor burger med tilbehør og til en fornuftig pris. Og der er mange forskellige burgere at vælge imellem. Meget hurtig og venlig betjening i hyggelige omgivelser. Jeg kommer helt sikkert igen.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Jeg har været kunde her igennem de sidste 24 år og trods for stigende konkurrence fra mange andre burger restauranter og take-away steder, så forbliver Sporvejen mit absolut favorit sted at besøge og sidde ned i hyggelige omgivelser og nyde en super burger. De har holdt fast i stedets unikke charme og indretning, og menuen er ikke pillet ved. De er ikke hoppet på de trends der dominerer alle andre burger steder og de står fast ved deres velsmagende og unikke burgere. Selv om det det ligger inde i indreby hvor det mest er turister og fest aber som søger føde, føler man sig absolut hjemme som lokal eller besøgende på Sporvejen. De har altid haft noget af det bedste personale man kan ønske sig og trods for vores sidste besøg manglede lidt service da en af personalet spildte en øl ned af min kærestes frakke, så kan den enkelte godt tilgives da der var travlt og trængsel omkring indgangen. Gratis sodavand havde hjulpet som plaster på såret da hun måtte dufte af øl hele vejen hjem, men frakken er vasket og maden var super god som altid. Jeg har også været her med venner og familie fra udlandet og alle har været imporneret over stedet og maden. Nu synes jeg det var på tide med an anmældelse her på Trust Pilot også da jeg kan se at alt for få har taget sig tid til at rose dem. Det er synd vi mistede vores sporvogne i København og der er så langt ned til Skjoldnæsholm og Sporvejsmuseet, men så kan man nyde en dejlig burger og lidt retro stemning på Sporvejen istedet næste gang man er i byen på indkøbstur eller på museumsbesøg. Jeg glæder mig allerede til næste besøg.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Miquel, giver den vildeste følelse af velkommenhed, glæde, god energi og outstanding kundeservice.
Vi elsker dette sted i forvejen, men for pokker Han tager oplevelsen 10 step højere op!
Jac og Mary.

Antwoord van Sporvejen -Byens Burger Bar-
Lees meer over geverifieerde reviews.