Ze bieden aan om gespreid te betalen willen we dit doen voor een elektrische fiets. Allebei een vaste baan dus kunnen dit gewoon iedere maand betalen. Word het afgewezen. Een mail gestuurd met de vraa... Toon meer
Ik heb een email van jullie ontvangen dat mijn bestelling bij SomasHome met een waarde van 261.00 is geannuleerd. “ Het heeft geen zin om dezelfde aanvraag opnieuw bij Spraypay in te dienen.!” H... Toon meer
Bij maxict.nl een switch gekocht met in termijnen met spraypay en goedgekeurd, er werd gezegt op automatische incasso 1 maand na aankoop, nu is maand na aankoop nog niet voorbij, maar ik kan nergens... Toon meer
Ik kan wel duizende euros elke maand weer via IN3 en Klarna spenderen maar een 200€ permaand afbetaling met SprayPay valt negatief uit afgewezen. ECHT EEN K systeem, niks werkt. Aanvragen is... Toon meer
Met SprayPay kun je aankopen bij de webshop vanaf €250 tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden. Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd. SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer:12045002). Wij houden ons aan de eisen van de vergunningsverlener en de bestaande wet-en regelgeving. Voor jou een garantie dat je bij ons veilig en verantwoord kunt lenen. SprayPay stelt jou namelijk een aantal vragen over jouw financiële situatie. De combinatie van jouw antwoorden, onze toetsing bij onder andere het BKR bepalen en de uitkomst van de door de wet opgelegde inkomsten-lasten toets bepalen of wij je ‘gespreid betalen’ mogen aanbieden. Jouw gegevens zijn persoonlijk en daar wordt integer mee omgegaan, daar zorgen wij goed voor. Hoe gaan wij met jouw gegevens om? Dit kun je lezen in onze privacy statement. SprayPay is zorgvuldig en transparant. Zijn er desondanks vragen dan lost onze klantenservice dit gegarandeerd op.
Markt, 3621AB, Breukelen, Nederland
- 030-7606540
- consument@spraypay.nl
- spraypay.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slecht bevestigings proces
Wat een toestanden met deze firma. Emails worden niet beantwoord. Niet telefonisch bereikbaar. 5 keer opnieuw aangevraagd, kom je 2 x erdoor ontvang je geen email met code om te bevestigen. Daarna melding dat het niet mogelijk is om credit te ontvangen. Zoveel tijd in gestopt WAARDELOOS.
Onprofessionele communicatie
Ik heb onlangs geprobeerd gebruik te maken van SprayPay voor een bestelling via Matt Sleeps. Helaas kreeg ik direct een afwijzing met als reden dat mijn eerdere toetsing “negatief zou zijn uitgevallen.” Dit verbaasde mij enorm, aangezien ik in het verleden een lening via SprayPay niet alleen binnen de afgesproken termijn, maar zelfs vervroegd en volledig heb afgelost.
Toen ik contact opnam voor een toelichting, kreeg ik een reactie die ik als zeer onprofessioneel en onvriendelijk heb ervaren. Er werd gesuggereerd dat mijn toon “te heftig” zou zijn, terwijl ik mijn vragen juist professioneel en beleefd had geformuleerd. Daarnaast werd gesteld dat mijn aanvraag incorrect zou zijn ingevuld, maar er werd weinig moeite gedaan om dit op een klantvriendelijke manier op te lossen. De toon en aanpak van hun bericht was allesbehalve wat je verwacht van een bedrijf dat financiële diensten aanbiedt.
Ik wil anderen waarschuwen voor de wijze waarop SprayPay met klanten communiceert. Als een bedrijf dat zich bezighoudt met kredietverlening, mag je verwachten dat ze professioneel, duidelijk en respectvol te werk gaan, maar mijn ervaring was helaas het tegenovergestelde. Ik zal in de toekomst geen zaken meer met hen doen.
Doordat zij te laat op mijn mail hebben…
Doordat zij te laat op mijn mail hebben gereageerd, ben ik een korting misgelopen op een camera en dit konden ze niet voor mij oplossen. Door hun fout, mag ik nu 500 euro meer betalen en bedankt!
Er komt niemand doorheen. Geen omzet. Systeem verwijderd en gelijk bestellingen binnen.
Er komt niemand doorheen. Telefonisch erg slecht bereikbaar. Willem kan je bijna nooit spreken. We zijn overgestapt naar een andere systeem. Gelijk omzet 1ste uur. Leuk concept maar rijk wordt je er niet van. Dus ander systeem en gelijk heb ik orders. Als niemand door mag heb je ook geen omzet.
Handige manier om in delen je aankoop…
Handige manier om in delen je aankoop te betalen. Altijd zeer goed geholpen door Saskia.
Waardeloos
Waardeloos bedrijf, jammer dat ik niet minder dan 1 ster kan geven.
Met een inkomen boven 3K weigeren ze mijn aanvraag door een lening van andere bank noemen het goktransatie, en na par e-mails vertelt deze persoon (Purcy) me dat hij het aanvragen zal afwezen, verspil je tijd niet met dit onprofessionele bedrijf en neem contact op met de andere banken, probeer zelf een lening te krijgen.
Voor mij niet weer.
Wat er mis ging? Eigenlijk alles van communicatie tot de berekening van betalingen. Ik wou na 2 maand eigenlijk meteen het hele bedrag inlossen want ik zag het toch niet zitten in termijnen. Dit was toch wel een dingetje aangezien ze een eerdere automatische incasso niet verwerkt hadden. Al met al is mijn ervaring met spraypay niet goed en ik zal er dan ook zeker nooit meer gebruik van maken.
Belachelijke bedrijf
Belachelijke bedrijf. Alles opgestuurd om een een product in termijnen af te lossen. Kijken ze specifiek naar je bankafschrift en als ze dan iets opmerken wat eigenlijk prive is. Dan gaat het ineens niet door. Het ging erom dat je een fulltime job hebt en het kan afbetalen netjes. En dat kon ik. Belachelijke bedrijf en ze verdienen zelfs minder dan een 1 ster. Groetjes
Debilizm !!!
Ik woon met mijn vriendin onder één dak, we zijn geen financiële partners of zo, ik had wat vertraging met de afbetaling, maar zij woont nu bij mij en heeft een probleem met het in termijnen afsluiten van de fiets, jammer want Spraypay leest het als adres, niet als iemand anders, idioot!!!!! ..
Na jaren met erg veel plezier gebuikt…
Na jaren met erg veel plezier gebuikt gemaakt van spraypay is het nu over.
ik heb 20 euro meer moeten betalen dan de factuur was.
Ondanks al het bewijs dat dit niet klopt blijven ze maar mails sturen en is er geen enkele vorm van menselijkheid of waardering.
Dus ik zal, ondanks de 15x dat ik er gebruik van heb gemaakt, geen zaken meer met spraypay doen.
Ineens wordt gevraagd om een aanbetaling
Heb al eerder een lening gehad bij Spraypay, allemaal prima gegaan..netjes afgelost.
Nu is mijn koelkast stuk en wil ik dit wederom via spraypay doen, bedrag is onder de 1000 euro. Nu vragen ze ineens een kwart van het bedrag, 250 euro, als aanbetaling. Naar ze bellen kan niet, dus vragen formulier ingevuld en gevraagd waarom dit is en of zij mij kunnen bellen.
Als antwoord krijg ik een kort mailtje met de mededeling dat zij op dit moment een aanbetaling vragen. Ja duhh..dat had ik gezien. Maar waarom ineens ? Als ik dat zo kon betalen had ik immers spraypay niet nodig.
Elektrische fiets
Bestelling/aanvraag geplaatst voor aankoop elektrische fiets bij fietsenwinkel.nl Betalen in termijnen via Spraypay. Mail ontvangen dat de aanvraag is goedgekeurd. Overeenkomst ontvangen. Afschrijvingsmachtiging ingevuld. Vervolgens een mail ontvangen dat ik een bankafschrift en een loonstrook moet mailen (op verzoek Spraypay als reply). Dit dezelfde dag gedaan. Bijna 24 uur later..... Wij nemen uw aanvraag niet meer in behandeling want u moest een bankafschrift en loonstrook aanleveren. Vervolgen een mail gestuurd met bewijs! dat ik alles wel bijtijds had gemaild en gevraagd hoe nu verder? Nog steeds geen antwoord mogen ontvangen. Update: in totaal 4 mailtjes verzonden, 2 via contactformulier en 2 keer via Outlook. De laatste op zaterdag 3 augustus. Nog steeds geen antwoord. Dit verdient geen schoonheidsprijs. Maar vanuit mijn kant laat ik even netjes weten dat ik inmiddels via andere wegen een elektrische fiets heb kunnen aanschaffen. 🥳 Wens een ieder die dit leest, een fijne dag! 🙋🏻♀️
Pas op voor malafide webshops
Pas op, deze partij handelt met webshops die niet leveren, maar je zit dan wel aan betalingen per maand vast! Oppassen dus met SprayPay!
Slecht, Vastlopen en dan afgewezen. Zonder ook maar iets van een Idin verificatie. Direct kapot
ECHT EEN K systeem, niks werkt.
Aanvragen is gewoon een kwestie van invullen en dan vastlopen en daarna zeggen afgewezen.
Echt waar jonge vernieuw dat aanvraag systeem..
BKR blijft staan
BKR notering stond nog op actief ondanks het vervroegd aflossen 3 maanden geleden.
Dit was precies de rede om eerder af te lossen, nu zit het een credit card aanvraag in de weg...
Service verder altijd als fijn ervaren.
Afwijzing zonder reden
Afwijzing zonder reden
Geen leningen, geen schulden en koophuis met vrijwel afbetaalde hypotheek...
Bijzonder...
Heel slecht bedrijf
zonder geldige reden wordt je afgekeurd
Je wordt ten onrechte afgekeurd terwijl Je geen schulden heb of leningen en toch keuren ze je af terwijl dat helemaal niet mag. als je de reden vraagt krijg je die niet want ineens wordt je genegeerd en geven ze je geen antwoordt ik raad dit ook zeker niet aan.
Account aangemaakt om dit in onze…
Account aangemaakt om dit in onze webshop aan te bieden voor de scooters en fietsen. We zijn ondertussen bijna een maand verder. Je ontvangt 10 tallen meldingen dat er iets binnen je account is goedgekeurd, maar niet de betreffende melding die je van start kan doen gaan. Er is geen spontane update van de stabd van zaken, wanneer je verduidelijking vraagt blijven ze ook zeer vaag in hun antwoorden waar je niets mee bent.

Antwoord van SprayPay - Gespreid betalen
Een drone kopen bij Cameranu.nl
Ben gisteren een demo drone aanbieding bij cameranu.nl (niets ten nadele) misgelopen omdat SprayPay voor mij niet bruikbaar was, echt balen..deze dienst nog nooit eerder gebruikt of gekend en voldoende inkomen, geen bkr...en wat krijg ik bij de aanvraag: helaas is in het verleden jouw toetsing (???) bij Spraypay - gespreid betalen negatief uitgevallen". Bel je hun servicenummer en selecteer je afwijzing, komt er niemand aan de lijn maar worden er dingen opgesomd....ik wil gewoon weten waar die afwijzing op gebaseerd is...ben namelijk heel benieuwd...mocht hier ook geen reactie op komen dan ga ik dnog meer reviewsites bezoeken...