Lees wat reviewers zeggen
Super service og alle aftaler er blevet overholdt igennem processen. Super flot maler arbejde, eneste jeg har som bekymring er at jeg ikke helt ved hvor slidstærkt malingen er. Virker ikke som om d... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Dit gamle køkken bliver som ny. Højkvalitets sprøjtemaling af køkkenlåger. Få et nyt køkken klar om en uge.
Contactgegevens
Rugvænget 17, 2630, Taastrup, Denemarken
- info@sprojtemaling.dk
- sprojtemaling.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Vi fik sprøjtelakeret et 15 år+…
Vi fik sprøjtelakeret et 15 år+ ikeakøkken plus delene til en ikea-hack køkkenbænk. Lågerne var ret slidte og misfarvede, men fremstår som nye nu. Efter begge besøg var der ryddet omhyggeligt op. Rigtig god og venlig kommunikation og service undervejs. Meget reel pris.
Godt arbejde og venlig service
Godt arbejde og venlig service. Vil bruge dem igen til en hver tid.
Hurtig service
Hurtig service, flot resultat, og sød betjening kan kun anbefales
Vi har fået et helt nyt køkken !!!
Vi har fået et helt nyt køkken! Køkkenet er meget pænere nu end det var før. Hele forløbet var så glimrende, fik meget god vejledning angående valget af farve. Personale så imødekommende og service er i toppen. Jeg vil vælge dem igen!
Virkelig fin service og kommunikation
Virkelig fin service og kommunikation. Meget glad for resultatet. Mit køkken ser så fint ud. Stor anbefaling herfra
Troværdigt firma- super service
Kan kun give de aller bedste anbefalinger.
God kommunikation, leverer hurtigt og til aftalt tid.
Vi havde et lille issue med farven, og her viser Dzemil, hvorfor firmaet får 5 stjerner; ingen diskussion og en super god løsning. Virkelig imponeret af den gode kommunikation og løsnings-orienteret.
Vil gerne give 6 stjerner
Super flot malearbejde og god service !!!
Super flot malearbejde, god service og hurtig levering. Vi havde købt et helt nyt køkken, men i den forkerte farve. Låger og skuffer blev afleveret lørdag og hentet næste lørdag. De faste elementer i køkkenet blev malet på stedet i mens (2 dage). Alt malerarbejder er udført yderst professionelt og fremstår som fabriksmalet. Vi er meget glæde for det færdige resultat.
Virkelig god service og flot arbejde
Lige fra start til slut har det været en fantastisk god oplevelse at få sprøjtemalet låger i køkken, soveværelse og gang hos sprøjtemaling.dk.
Meget hurtigt svar på mails, en rigtigt fin pris for arbejdet. En meget behagelig og dygtig montør, der sikrede at alle låger er justeret så de lukker helt i.
Farverne er de helt rigtige.
Jeg giver firmaet min allervarmeste anbefaling.
Vh Helene
Super service og alle aftaler er blevet…
Super service og alle aftaler er blevet overholdt igennem processen.
Virker ikke som om der er nok lak forsejler på vores låger.
Men alt i alt super professionelt udført malerarbejde.
Nye dører
Rigtig flot arbejde. De er som nye vores fyldnings døre. Vil helt sikkert bruge dem en anden gang
Looks like new for a fraction of the price
I used Sprøjtemaling last year to freshen up our 2014 HTH kitchen. They took the fronts away, and also sprayed the parts of cabinets that couldn’t be removed. Our kitchen looks like new for a fraction of the price.
Dzemil and the team were a pleasure to deal with throughout. Highly recommended
SÅ tilfreds🙏
SÅ tilfreds🙏
Alt fungerede så professionelt-både på mail,afhentning,og aflevering af de flotteste nymalede låger-jeg er SÅ tilfreds-i er dygtige
Fantastisk kommunikation og resultatet.
Vi havde en fantastisk oplevelse med Sprøjtemaling.dk. Vi valgte selv at afmontere og aflevere vores 25 år gamle Ikea-køkkenlåger og skuffefronter. Vi hentede dem en uge senere og var imponerede over resultatet.
Vi oplevede god kommunikation og rådgivning gennem hele processen. De farvetilpassede de gamle låger perfekt til de nye låger, vi havde fået installeret i forbindelse med vores køkkenrenovering – man kan slet ikke se forskel på de sprøjtemalede låger og de nye.
Dezemil var yderst hjælpsom og professionel. Vi vil med glæde anbefale Sprøjtemaling.dk.
Virkeligt flot arbejde
Virkeligt flot arbejde, kan varmt anbefale Sprøjtemaling.dk
1000 tak for din pålidelige formidling…
1000 tak for din pålidelige formidling Dzemil og gode kommunikation i forbindelse med vores renovering af køkken.
I går var Mammut her mhp omhyggelig opsætning af de malede låge- og frontstykker. En god oplevelse.
Dygtig medarbejder.
Så alt i alt stor tak.
God kommunikation og vejledning
God kommunikation og vejledning. Færdige til aftalt dato med super flot resultat.
Virkelig flot resultat.
Virkelig flot resultat.
Er meget tilfreds med kommunikation inden opgaven blev udført, og lågerne er virkelig flotte. Man kan ikke se, at de ikke oprindeligt er født med den farve
Super profesionelle og serviceminded
Jeg blev guidet igennem mine valg og blev mødt professionelt og serviceorienteret. Jeg havde selv valgt en farve og sendt billede af kode nr på maling og resultatet er blevet SÅ flot. Jeg fik hentet og bragt skabslåger og benyttede mig af nedtagning og opsætning. De satte sågar mine nye greb op. Det er ikke sidste gang, jeg bruger dem og kan varmt anbefale dem.
Flot resultat og hurtig ekspedition.
Vildt god service !
Hurtigt svar da jeg ønskede et tilbud på maling at køkken lågerne.
Meget hurtig ekspedition og super flot resultat.
Jeg er meget tilfreds.
Lees meer over geverifieerde reviews.