Stadyo is een sportreisbureau gespecialiseerd in voetbaltickets en voetbalreizen. Wil je naar een wedstrijd van FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool of Bayern München? Wij regelen je tickets, en als je wilt ook meteen je hotel. Zo maak je van een wedstrijd een compleet voetbalweekend. We leveren tickets voor de grootste competities van Europa: de Premier League, La Liga, de Bundesliga en de Serie A. Ook voor de Champions League kun je bij ons terecht, van de groepsfase tot de finale. Juist voor die wedstrijden geldt: officiële tickets zijn bijna niet te krijgen, en zelf zoeken op internet voelt als een gok. Dat hoeft niet. We snappen dat tickets kopen bij een wederverkoper spannend kan voelen. De branche heeft niet overal een goed imago, en dat weten we. Daarom werken we anders. We komen zelf uit deze wereld: jarenlange ervaring in de sportreisbranche, opgebouwd bij een voetbalreisbureau dat we van de grond af hebben leren kennen. We weten welke leveranciers betrouwbaar zijn, welke vakken in het stadion je wilt hebben en waar je op moet letten bij een wedstrijd in het buitenland. Bij ons krijg je persoonlijk contact. Je mailt, belt of appt gewoon met ons, niet met een callcenter. We denken mee over je reis, zijn eerlijk als iets niet kan en houden je op de hoogte tot je tickets binnen zijn. Zelf zijn we net zulke voetbalfans als onze klanten, dus de verhalen die je meeneemt van zo'n reis zijn voor ons het leukste deel van het werk. Naast voetbal regelen we ook tickets en arrangementen voor de Formule 1. Wil je weten wat er mogelijk is voor een specifieke wedstrijd of Grand Prix? Stuur ons een berichtje. We reageren snel en je zit nergens aan vast.
Veengang 1 , 8431 NJ, Oosterwolde, Nederland
- +31 85 004 43 95
- info@stadyo.nl
- stadyo.nl
Vorig weekend naar Werder Bremen…
Vorig weekend naar Werder Bremen geweest. Kaarten waren top, plaatsen waren super!