StageGo is een platform waarop iedereen zijn ticket kan verkopen. Onze focus ligt op concerten, cabaret en sport evenementen. Ons doel is om iedereen een eerlijk en veilig platform te bieden, Dit doen wij door alle verkopers en tickets te checken. Ook hebben wij een prijslimiet van 120% boven de kostprijs van de tickets om woekerprijzen te voorkomen. Wij zetten de originele prijs van de ticket (face value) altijd bij de listing. Met een speciale face value filter kunnen kopers zelf bepalen wat ze bereid zijn meer te betalen voor een ticket. Wij hebben een 3D ticketing experience. Hiermee kan je bij de meeste evenementen precies zien waar je zit en wat het zicht op het podium zal zijn.
Catharijnesingel, 3511GE, Utrecht, Nederland
- 085 0410 990
- klantenservice@stagego.nl
- stagego.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Het was even wachten op de kaarten
Het was even wachten op de kaarten, gebeld en dit is goed opgepakt.
Er was een storing opgetreden, nette excuus mail ontvangen.
Denk een minuut of 10 later waren de kaartjes er.
Koop geen kaarten via dit platform!
Kaartjes aanschaffen ging heel makkelijk, je krijgt direct bevestigingsmail met de kaarten. Vervolgens probeer je in te loggen op de website om deze kaarten te downloaden en er komt geen bevestigingsmail om in te loggen. Klantenservice geprobeerd te bereiken, geen gehoor. Koop vooral niet via Stagego!!
Snel en overzichtelijk tickets ontvangen
harstikke goed heb de tickets hoop ook…
harstikke goed heb de tickets hoop ook dat ik nog een mooie plek heb
Liever meerwaarde aan theater geschonken
Kocht kaarten ivm verjaardag
Was snel geregeld maar wist alleen niet dat deze kaarten zijn doorverkocht. 👵🏻
Wie strijkt die overwaarde eig. op?
Want had de meerwaarde liever aan De Meervaart zelf geschonken.
Last minute wonder
Dankzij dit bedrijf toch nog op het laatste moment aan kaartjes weten te komen voor een show die uitverkocht was
Leuke bediening.
Rampzalig
Rampzalig. Betalen gaat snel. Vanzelfsprekend. Maar dan... opnieuw inloggen, tickets downloaden, tickets doorverkopen, etc. etc. Niet te doen gewoon.
Een dubbele toegangsprijs is redelijk grof.
Ik kan mijn aankoop van twee kaartjes voor de dubbele prijs (€ 75,- i.p.v. de 'normale' prijs van € 38,- per persoon) niet zien als een prima aanbod. 100 % 'winst' acht ik veel te hoog.
Het betreft een voorstelling van Herman van Veen te Nieuwegein op 28 april 2023
Alles wordt snel en netjes afgehandeld!!
Helaas nergens een telefoon nummer of…
Helaas nergens een telefoon nummer of chat om iemand te bereiken met vragen.
Ik wil de kaartjes weer verkopen
Maar het lukte niet.
Nu wacht ik op antwoord via de mail