Oplichters
Het zijn oplichters. Die geld van mensen innen. En vervolgens niet hun afspraak na komen.
Zorgloopbaan benadert mensen met smoesjes en licht mensen geld op ze zeggen dat zij bepaalde documenten nodig hebben zodat jij als zzp’er bij hun aan de slag kan gaan maar je moet er wel voor betalen zodat zij de documenten voor je kunnen aanvragen als je het geld hebt overgemaakt dan hoor jij niks meer van ze ze nemen ook niet op je bent je geld en documenten kwijt en ze hebben jouw gegevens en diploma’s
WAARSCHUWING EN MALAFIDE KARAKTER
Het is van belang op te merken dat het gedrag van hun alle kenmerken vertoont van een malafide organisatie die gebruikmaakt van:
- Bait-and-switch tactiek: Lokken met aantrekkelijk aanbod, maar gefaseerd toevoegen van kosten
- Sunk cost manipulation: Uitbuiten van eerdere investeringen om nieuwe betalingen af te dwingen
- Valse beloften: Toezeggingen doen die niet worden nagekomen
- Ghosting: Niet reageren op afspraken en communicatie wanneer dit niet uitkomt
Gezien deze systematische werkwijze is het aannemelijk dat er meerdere slachtoffers zijn. Een strafrechtelijk onderzoek zou kunnen uitwijzen of sprake is van een structurele oplichingspraktijk.
Nou ik heb het geprobeerd om hun toch een voordeel van de twijfel te geven. Mensen bespaar je geld dit zijn oplichters. Ze gaan niets voor je regelen. Dat babbelen gaat zo snel alleen maar verkoop praatjes. Geloof mij ik heb een organisatie. En ze hamer er op om dingen voor je te regelen Vecozo, AGB code KVK moet je echt zelf regelen dat kunnen ze niet voor je doen effe na denken. Kiwa gaan ze regelen. Als je geld te veel hebt. Mag je zeker je geld uitgeven. Maar je bent gewaarschuwd!! Vreselijk mensen die hun geld opendeden manier willen verdienen. Op mensen die afhankelijk zijn. Eerlijk ze hebben dit concept hier bedacht. Pet je af voor hun
Dit is pure oplichterij. Ze hebben hun naam ook veranderd naar zorgloopbaan.
Te mooi om waar te zijn, kijk hiermee uit. Gelukkig heb ik ze niet betaald. Maar ik zie al dat mensen andere bedragen moeten betalen dan andere. Dit is voor mij genoeg bewijs om niet samen met deze mensen te werken. Ze vroegen mij bijvoorbeeld 175 euro en de reactie hierboven geeft aan 500 euro
Deze bedrijf is pure oplichterij er wordt in eerst instantie gesproken dat je 500 moet betalen voor dat ze je papieren in orde te kunnen maken om te kunnen werken in de zorg vervolgens krijg je een factuur van 605 euro. Er wordt beloftes gemaakt dat je binnen 1 week kan werken vervolgens gebeurd dit niet waarbij je weer geld moet gaan overmaken voor ze. Waarbij ze uiteindelijk je geld ook niet willen terug geven.