Startselect Reviews 37.254

4,4

Ik gebruik jullie service al jaren om makkelijk geld toe te voegen aan mij PS Store wallet. Werkt altijd perfect zonder problemen. Binnen no-time de code in je mailbox.

Ik heb via Startselect mijn Crunchyroll‑abonnement voor een heel jaar gekocht en dat is echt een topkeuze geweest. Na een drukke werkdag is dit mijn vaste moment van ontspanning geworden. Even nerge... Toon meer

Ik heb een super positieve ervaring gehad met Startselect! Het bestellen ging snel en eenvoudig, en ik had mijn code vrijwel direct in mijn mailbox. Alles werkte perfect zonder gedoe. Wat ik voor... Toon meer

Eerlijk Betrouwbaar en Snel Had nog nooit van deze Site gehoord, omdat ik altijd via Apple Pay en Ideal betaal. Iemand maakte mij attent op deze betaalmethode : Alles ging zo vloeie... Toon meer

1. #18 van de 23 beste bedrijven in Internetwinkel
  2. #20 van de 26 beste bedrijven in Spellenwinkel

Info over Startselect

Here are some popular questions:

Track your order

Cancel your order

Beware of scammers

Help with codes

24/7 support

About us
We are Startselect, Europe's largest provider of mobile and game credits, gift cards, subscriptions and digital games. All our products are digital and are delivered immediately. We work directly with the publishers, so you can be 100% sure that you always get a working code.

Why Startselect?
✔️ Official reseller
✔️ Active since 2009
✔️ Receive your code instantly
✔️ 24/7 Customer Service

Start shopping

More about us

Startselect Business
Our diverse digital product portfolio is suitable for different needs and demands of your company. Whether it is for employee awards, marketing incentives or business gifts, we can help you with everything. Please know that we are here for you and are happy to think along with all kinds of solutions!

Learn more

Startselect Gift Card

Introducing the Start Select Choice Gift Card: your one-stop solution for all gift cards! Give the gift of choice with the Start Select Choice Gift Card and unlock a world of possibilities with any of our fantastic gift cards, making it the perfect present for every occasion.

How it works:

Start shopping

Send a Gift Card

With our Gifting service we make it possible for you to send a Gift Card to your friend, family member or anyone else you want to surprise!

How it works:

Send a Gift Card

Download the Startselect app
Meet the Startselect app, your number one stop for in-game credit, games, gift cards, and more! Download our app today and get your top-ups faster, easier, and better.

Why switch to the Startselect app?

✔️ Available in 20+ countries
✔️ Instant on-screen and email delivery
✔️ Lightning-fast top-ups at your fingertips
✔️ Be the first to know about exclusive offers
✔️ Easily re-order your favourite products in just two taps

IOS AppAndroid App

4,4

Uitstekend

37K reviews

Ging top

Was snel en makkelijk. Zeker geen klachten

24 februari 2026

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je ervaring met Startselect snel en gemakkelijk was. We zien je graag weer terug voor je volgende aankoop!

Super

Een handige, snelle en voordelige manier om online cadeaukaarten te kopen

23 februari 2026

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je geweldige beoordeling! We zijn blij te horen dat je onze service handig, snel en voordelig vindt. Dat is precies waar we naar streven. We zien je graag terug bij Startselect.

Cool super snel

Cool super snel

23 februari 2026

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We zien je graag terug!

Het Startselect Team

J'ai achter la carte google 25euro mais…

J'ai achter la carte google 25euro mais pas de mon paye pas en roumbourse

22 februari 2026

Thank you for your review!

We truly understand how frustrating it must be not to have received your refund yet, and we're very sorry for the delay.

We've sent you a message by email, could you please check your inbox?

Startselect

Goed bedrijf tot er iets fout loopt …

Goed bedrijf tot er iets fout loopt met een code, ben je aangewezen op een AI chat chatrobot waarmee je mailt for niet verder helpt.... ooit 5 sterren gegeven, jammergenoeg....

Thank you for your review!

We're sorry to hear that you aren't satisfied with our service.

Could you please contact us at support@startselect.com)? We'd be happy to help!

Startselect

Kan Apple Card niet terug vinden en heb…

Kan Apple Card niet terug vinden en heb wel €25 betaald hoe ga mij dat oplossen! Groetjes Richard Dams

Thank you for your review!

We're sorry to hear that.

We've sent you a message by email, could you please check your inbox?

Startselect

Super ervaring en snel gehandeld

Super ervaring en snel gehandeld. Service 24/7 !

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je een goede ervaring had met onze service. We blijven 24/7 tot je dienst!

Alles verliep vlotjes

Aankoop was op zeer korte tijd afgerond. Geen extra administratiekosten.

Antwoord van Startselect

Bedankt voor uw geweldige recensie! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en het gebrek aan extra kosten. We hopen u snel weer te zien bij Startselect!

Het Startselect Team

Betrouwbaar, vlotte afhandeling en goede prijzen

Betrouwbaar, vlotte afhandeling en goede prijzen. Meer hoeft je eigenlijk niet weten eigenlijk.

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je geweldige review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze diensten. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen.

Het Startselect Team

Het was heel makkelijk 👍 deze site is…

Het was heel makkelijk 👍 deze site is echt aanraden

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat je onze site gemakkelijk en aan te bevelen vindt. We hopen je snel weer te zien bij Startselect!

Het Startselect Team

werkt fantastisch snel op enkele…

werkt fantastisch snel op enkele ogenblikken heb je je code in je email of zelfs zoals ik direct in je account echt super makkelijk !!

kortom steeds een snelle aankoop om snel met men favoriete game verder te gaan ...

echt een aanrader !!

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je fantastische beoordeling! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent over de snelheid en het gemak van onze service. We hopen dat je snel verder kunt met je favoriete game. Tot de volgende keer!

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en dat het betalingsproces soepel verliep. We hopen dat je in de toekomst weer bij ons komt shoppen!

Het Startselect Team

Bestellen en binnen een paar minuten de…

Bestellen en binnen een paar minuten de gifrkaart al ontvangen. Dat is geweldige service

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met je gamecredits en giftcards!

Top spelletje

13 februari 2026

Antwoord van Startselect

We zijn blij dat we aan je verwachtingen konden voldoen. Heel erg bedankt!

Groet,
Startselect

Gemakkelijk to vinden wat je zoekt

Gemakkelijk to vinden wat je zoekt, en na het bestellen ook direct online via mail geleverd. Super snel dus

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve review! We vinden het fijn om te horen dat je onze website gemakkelijk te navigeren vindt en tevreden bent over de snelheid van onze levering. We hopen je snel weer terug te zien bij Startselect!

Het Startselect Team

Niet aarzelen maar..... doen!!

Ja goeiemiddag dames en heren
Ik vond het geweldig met Starselect in contact te komen.
Dat was trouwens ook wel de eerste keer, en dat ging zonder enig probleem.
Dus heb ik helemaal niets om te klagen, zo dat is ongeveer wat ik er van vindt.

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij dat je eerste ervaring met Startselect zo goed is bevallen. Aarzel niet om ons te contacteren als je ooit hulp nodig hebt. Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel je hoefde alleen het betrag te selecteren en op appelpay te drukken en boem klaar is Kees

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je aankoopproces vlot en eenvoudig was. Game on!

Het Startselect Team

Dik tevreden met Startselect.

Startselect heeft waar gemaakt wat zij verkondigen: de apple gift card code snel in de mailbox!

Antwoord van Startselect

Bedankt voor de geweldige beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid van onze service. We zien je graag terug!

Het Startselect Team

Top bedrijf en makkelijk met betalen en…

Top bedrijf en makkelijk met betalen en gelijk die code beste site wat er is zeker een aanrader

19 februari 2026

Antwoord van Startselect

Bedankt voor je positieve review! We zijn verheugd om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je de website aanraadt. We kijken ernaar uit om je in de toekomst nog meer geweldige game-ervaringen te blijven bieden.