Virkelig pæn nyrenset bil!
De er arbejdsomme, kommunikerer godt og jeg fik en virkelig pæn nyrenset bil!
Hos SteamLion brænder vi for at give biler den behandling, de fortjener. Vi tilbyder professionel bilpleje og rengøring med fokus på kvalitet, grundighed og et flot resultat – både indvendigt og udvendigt. Vi ved, at en bil ikke bare er et transportmiddel. For mange er bilen en vigtig del af hverdagen, og derfor går vi op i, at hver eneste bil bliver behandlet med omhu. Vi arbejder grundigt og effektivt og har fokus på selv de små detaljer, som gør den store forskel. SteamLion benytter moderne udstyr og professionelle metoder til bilrengøring, så vi kan komme effektivt i dybden med snavs, støv, pletter og andre urenheder. Vi tilbyder blandt andet grundig indvendig rengøring, damprensning og professionel klargøring af biler og varevogne. Det vigtigste for os er vores kunder. Derfor lægger vi stor vægt på god service, fleksibilitet og en høj standard hver gang. Vi ønsker ikke bare, at bilen skal se ren ud, når vi er færdige – vores mål er, at kunden skal kunne mærke forskellen og være glad for resultatet. Hos SteamLion får du en personlig og professionel service, hvor vi tager os tid til opgaven og gør vores bedste for at levere et resultat, vi selv kan stå inde for.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
De er arbejdsomme, kommunikerer godt og jeg fik en virkelig pæn nyrenset bil!
Riktig god rengøring og kontakt. Børnesæde skulle tas væk for rengøring under, men det lykkedes ikke. Jeg hade dog forventet at de måske kan bede om hjælp, hvis det er problemer.
Riktig søde mennesker som laver et godt stykke arbejde! Min mand blev vildt begejstret når ham kom hjem 🤩
Personalet var meget venlige og meget hurtige og dygtige.
Jeg er meget tilfreds med det arbejde der blev udført.
Et virkelig godt arbejde med indvendig rengøring i begge vores biler, som virkelig trængte. De funkler nu!
Oven i det skønne resultatet var det en rigtig god og behagelig service, med fleksibilitet, da vi havde brug for at rykke en tid.
Vi har lige haft besøg af Steamlion.
Vores bil trængte meget til rengøring, og det fik den i den grad. Et fantastisk flot resultat, det er dem vi sender bud efter næste gang.
Dem kan vi kun afbefale👌
Og tak til Maja og Co.
Mvh Annette Villumsen
Det var en sand fornøjelse for mig at komme hjem til min rengjorte bil.
Jeg havde bestilt en guldvask fordi den skulle gøres Salg klar👏og det skal jeg da lige love for at den blev jeg er meget tilfreds🤩den står nærmest som ny😊 tak for det flotte stykke arbejde.
Jeg vil til enhver tid bruge jer igen
Steamlion de levere der hvor andre springer over , de går i ned i mindste detalje også steder du slet ikke viste at bilen var beskidt 🙏🏻 Det er virkelig som at få en ny bil hvergang de er forbi og rengøre vores to biler 🙏🏻🙏🏻🤩🤩
flot bil jeg fik afleveret igen og god service.
Som at få en ny bil, de er vildt dygtige til det, og virkelig gode til det.
Kan varmt anbefales
Vi har i dag fået begge vores biler gjort rent. Altså jeg må bare sige, hold op et flot arbejde de laver. Vi har jo 2 nye biler igen. Meget professionelt og gennemført. Jeg bliver fast kunde fremover. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️