God og hurtig levering spejlet havde desværre en defekt bag på i folien og beslaget sidder skævt, hvilket gør det besværligt at få til at hænge lige. Jeg kontakter firmaet pr mail. Og blive... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Rigtig fin kundeservice. Særligt Fatih der altid var meget servicemindet og god til at forstå kundens behov med kompetent vejledning. Meget fair pris til en god kvalitet. Selv fragtfirmaet de br... Toon meer
Super kundeservice! Jeg havde i min bestilling skrevet forkert postnummer, hvorfor jeg også blev en smule forvirret, da jeg fik en besked om pakken var leveret og jeg ingen ting havde modtaget.. Je... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos os finder du håndlavede produkter, hvor der er tænkt på bæredygtighed, kvalitet og kreativitet, alle vores produkter er håndlavet og designet i Danmark.
Contactgegevens
sandbyvej , 8382 , Hinnerup, Denemarken
- kontakt@steelandmarble.dk
- steelandmarble.dk
Jeg bestilte et spejl hos Steel and…
Jeg bestilte et spejl hos Steel and Marble, men desværre ankom det ødelagt. Heldigvis var deres kundeservice hurtige til at reagere og sendte et nyt spejl uden problemer. Jeg er meget tilfreds – god service!
Virkelig god service og yderst…
Virkelig god service og yderst løsningsorienteret service! Modtog hurtigt min bestilling, et spejl. Da der desværre var et defekt beslag vendte firmaet hurtigt tilbage med en meget fornuftig og fin løsning, og endda med yderlige opfølgning på om alt var ok. Får min varmeste anbefaling!
Fik min vare hurtigt
Fik min vare hurtigt, men spejlet var desværre ødelagt under transport. Men de sendte en ny allerede samme dag virkelig god service😊
Udstråler kvalitet og æstetik
Jeg var på udkig efter et spejl til min entré og har kigget rundt mange forskellige steder. Så stødte jeg på Steelandmarble.dk. Jeg besøgte deres showroom, hvor de har så mange flotte spejle og marmorborde i forskellige former og størrelser der skiller sig ud fra masseproducerede alternativer.
Udover deres smukke produkter, skiller Steelandmarble.dk sig også ud med deres personlige og imødekommende kundeservice. Fra det øjeblik jeg trådte ind i deres showroom, følte jeg mig velkommen og godt vejledt. Personalet er utroligt vidende og passionerede om deres håndværk, og de tager sig tid til at forstå kundens behov og ønsker.
Det spejl, jeg endte med at købe, har fuldstændigt transformeret min entré. Det føles virkelig som at eje et lille kunstværk, og jeg modtager konstant komplimenter fra gæster.
Hvis du er på udkig efter unikke, håndlavede møbler og spejle, der både udstråler kvalitet og æstetik, så kan jeg ikke anbefale Steelandmarble.dk nok. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Rigtig god service og hjælpsom
Helt fantastisk produkt og service - vi kan varmt anbefale
Vi har haft en længere dialog med steelandmarble.dk omkring en dobbeltdør til vores stue og har fået utrolig god vejledning. Der er ingen tvivl om at der bliver investeret i service og rådgivning også selvom vi på det tidspunkt ikke havde købt. Nu har vi så købt den i en speciel messing farve og den er blevet utrolig flot. Vi er så glade for resultatet og kan på det varmeste anbefale andre at købe her.
Vi undersøgte rigtig mange leverandører og fandt ingen der kunne matche det vi får her. Nogle kunne godt lave i den kvalitet og farve vi ønskede, men så var prisen også mindst 50% dyrere og nogle gange mere.
Vi har så lige besluttet os for at købe en skydedør også og få skåret nogle messingplader på special mål og glæder os rigtig meget til at få dem leveret!
Vi har simpelthen haft den bedste…
Vi har simpelthen haft den bedste oplevelse med steelandmarble.dk
Vi har fået en vanvittigt flot spejl og leveringen var super hurtigt!
Kan absolut anbefales og jeg vil til hver en tid købe flere spejle herfra!
Fantastisk Lækker New Yorker Væg og Dør
Jeg købte New Yorker dør og væg hos Steelandmarble. Selve produktet er af fantastisk kvalitet til sammenligning med andre New Yorker døre og vægge jeg har set. Det er rigtig ståle som er lavet af lokal smed hos dem, og ligeledes malet lokalt. Super godt produkt og virkeligt skarpe priser. Jeg har researchet en del og Steelandmarble er klart billigst.
De har tilmed givet en super service og vejledning har har været gode til at oplyse om levering, produktion mm., samt svare på spørgsmål løbende.
Dejligt og trygt sted at handle kvalitetsvarer hos!
Jeg har både købt spejl og sofabord - begge dele i top kvalitet. Jeg har også en marmorplade som også er i rigtig lækker kvalitet. Derudover var der god service og grundig gennemgang af hvordan jeg passer bedst muligt på mit bord.
Så jeg er en meget glad og tilfreds kunde, som helt klart skal købe igen hos steelandmarble:)))
Fik en god og tryg handel
Fik en god og tryg handel. God tydelig kommunikation og god service.
Virkelig fremragende kvalitet
Dette er min 3 bestilling, af spejle samt mamor fad og alle 3 gange har servicen været i top, samt virkelig virkelig god kvalitet. Kan virkelig anbefales hvis man ligesom mig går op i god kvalitet!
Hurtig service og rigtig god kvalitet
Hurtig service og rigtig god kvalitet. Tydeligt at det er produceret med omhu. Kan klart anbefales.
God kundebetjening og hurtig levering.
Jeg er meget tilfreds med mit…
Jeg er meget tilfreds med mit asymmetriske spejl! Leveret dagen efter og spejlet er simpelthen smukt. Fremragende service og venligt personale. Kan varmt anbefales!

Antwoord van Steelandmarble.dk
God kundeservice
God kundeservice, respondering på henvendelser imponerende godt.
Hurtig levering, flot udførelse.
Kæmpe 5 tal herfra
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.