Sjåfør sjekket forholdene før han kjørte opp med lastebilen, og ringte for å si ifra at han var der, og tilbydde seg å skjære hull på bunen av sekkene sånn at jorda ble spredd utover. Dette sparte o... Toon meer
Litt tungrodd bestilling via nett og ved kontakt må en forholde seg til et kontor i Oslo og ikke direkte med det lokale steinbruddet, som før i "gamledager". Men ellers topp.
Bestilte 9tonn pukk og det kom akkurat den dagen som jeg skrev at jeg ønsket levering. Sjåføren var kjempe flink så jeg fikk lasten på det beste stedet. Jeg er ekstra fornøyd med hele pakka 👌
En misforståelse gjorde at varene ble plassert på feil sted. Etter kontakt med kundebehandler ble dette rettet opp raskt. God respons og hyggelig kontakt.
NCC Steinmaterialer | Kjøp stein, sand, pukk & grus på nett
Østensjøveien 27, 0661 , Oslo, Noorwegen
- 23 88 03 12
- servicesenter@ncc.no
- stein.ncc.no
Fikk faktura på dobbelt så mye som…
Fikk faktura på dobbelt så mye som avtalt. Gikk veldig greit med kreditnota. God service på Orkangerkontoret🤗
Kjapp levering.
Bestilte grus, fikk det levert dagen etter der eg ønsker. Veldig fornøyd.

Antwoord van Ncc.no
Meget godt fornøyd fra bestilling til…
Meget godt fornøyd fra bestilling til levering.

Rask og punktlig
Rask punktlig levering av pukk. God informasjon, enkel å forholde seg til

Antwoord van Ncc.no
Fikk 2 leveranser på 1 og samme dag…
Fikk 2 leveranser på 1 og samme dag presset inn på kort varsel, god service var det også, 10/10 fra meg😁

Antwoord van Ncc.no
Veldig bra service og kommunikasjon👍
Super service og veldig kjapp levering

Nesten som i gamledager
Men ellers topp.

Pukk bestilling på skinner
Oversiktlig info om produkt valg, enkelt bestilling, rask og høflig levering akkurat som ønsket.