Købte i april 21 daggamle kyllinger fordelt på flere racer og farvevarianter, og de stortrives og myldrer rundt. Vi vender helt sikkert tilbage, når der en dag skal fornyelse til.
Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Vi har købt kyllinger dernede flere gange og de er af fin kvalitet, mange racer at vælge imellem og stor imødekommenhed.
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Undgå dem!
Meget ubehagelige mennesker der arbejder der. De er meget uprofessionelle og har en meget dårlig hjemmeside der ikke fungere. Det er en mere behagelig oplevelse at købe fra private på DBA, de svare nogenlunde ligeså hurtigt, koster det samme og du får af samme kvalitet. Det er næsten det samme på nær at Stevns racehøns gør det overall være. De kan kun akkurat kalde sig en forretning. Men vælger du dem kan du se frem til ganske uhøflige mennesker. Hvis ikke det var fordi jeg havde et gavekort ville jeg undgå dem fra nu af selv men det kan jeg ikke…
Til besvarelsen fra Stevns jeg bruger ikke hemmeligt nummer og det har jeg aldrig gjort. Jeg stillede 2 korte spørgsmål der kunne besvares med 1 sætning. Jeres reaktion på et manglende navn var ude af proportioner. Og at jeg aldrig har været kunde er også forkert for det har jeg bl.a. en kyllingemoder har jeg købt fra jer. Desuden at jeg ikke må skrive om andre uden at spørge, jeg skriver ikke om andre da jeg skriver om Stevns racehøns ikke om privat personer.

Antwoord van Stevns Racehøns
Skønt sted at købe kyllinger jeg…
Skønt sted at købe kyllinger jeg hentede 12 styk og kunne gå rundt og se alle hendes avlsdyr og derefter vælge hvilken race jeg ville købe.
God service og vejledning jeg kommer helt sikkert igen
Meget fint sted at købe kyllinger
Det er et rigtig fint sted, hvor man får sunde kyllinger - som nu går store rundt ude i min hønsegård.
Kan anbefales :)
Min mand og jeg kørte fra Nordsjælland…
Min mand og jeg kørte fra Nordsjælland til Stevens for at hente kyllinger hos Kirsten. Kan kun varmt anbefale stedet, og jeg vil fremover altid købe mine kyllinger hos Kirsten. Der var nærmest åbent hus, hvor vi frit kunne gå rundt og se de forskellige forældre dyr, intet skjult. Det var en lang tur, men hele turen værd.
Alle tiders salgssted
Vi har lige købt 10 faverolles kyllinger. Overalt var der pænt og rent. Uopfordret spurgte ejeren, om vi ville se avlsdyrene før køb. Fine racetypiske dyr i alle indhegningerne. God, venlig og kvalificeret snak om pasning af kyllingerne. Vi kan varmt anbefale stedet.
Lis og Birger Brønderslev, Haslev
Sunde, fine racehøns og kyllinger.
Jeg har i de sidste 4-5 år købt kyllinger hos Stevns Racehøns, og jeg har kun godt at sige om virksomheden. Kyllingerne er sunde og raske, forældrefuglene har optimale forhold og ved køb af kyllinger, får køber kyndig vejledning i pasning af dyrene.
Anbefales
Som helt ny hønseejer var det en rigtig fin oplevelse at købe daggamle kyllinger hos Stevns Racehøns. Jeg oplevede rigtig god guidening både på stedet og de guides tilgængelige på deres hjemmeside.
Jeg vil helt klart handle hos Stevns Racehøns igen. Mig og mine 9 kyllinger (på 15 uger) er godt tilfredse :)
Sunde dyr og god betjening.
Jeg har handlet der flere gange og har hver gang fået sunde og stærke dyr med hjem. På stedet har jeg fået god betjening og vejledning. Mange af de dårlige anmeldelser her på siden lyder helt urimelige og skyldes med garanti folks egen fejlhåndtering. Det er ikke så svært at have med kyllinger at gøre, men der er nogle faldgruber. Læs lidt om hønsehold på nettet i forvejen og spørg personalet ved Stevns Racehøns til råds. Jeg bombarderede dem med spørgsmål de første par gange og fik god hjælp.

Antwoord van Stevns Racehøns
Alle de racehøns vi købte er meget…
Alle de racehøns vi købte er meget hurtige døde

Virkelig ubehagelig oplevelse
Virkelig ubehagelig oplevelse. Fortrød stort at jeg tog mine børn med.

Købte 20 rugeæg
Købte 20 rugeæg, som viste sig at være ubefrugtede. Kontaktede Stevns racehøns, og der var ikke noget at komme efter. Æggene transæorteret 5min fra dem, og ud til rugehøne, og er lagt direkte under. Æggene lugtede meget fælt, da de blev ødelagt, men ingen tegn på der havde været liv. Hverken æg eller pengene retur. Hun bad mig lade hende være, da hun ikke ville ændre mening.

Antwoord van Stevns Racehøns
Til stadighed en rigtig god oplevelse
Som helt nye udi hønsehold begav vi os fra Nordsjælland til Stevns. Valget faldt på Stevns racehøns ud fra, at vi
1. helst ville have racerene høns
2. var usikre på hvilken race vi ville ende med
Vi blev rigtig godt modtaget. Vi blev vist rundt og blev præsenteret for alle racerne - også dem, som vi på forkant ikke lige have med på vores ønskeliste. Hver race blev beskrevet med fordele og ulemper.
Følgelig endte vi med en race, som ikke var øverst på vores ønskeliste fra start - et valg, som vi ikke har fortrudt siden.
Vi er bleven bidt af en gal maran og har efterfølgende slugt info fra nettet - specielt i forløbet hvor vores dagsgamle kyllinger udviklede sig til høns eller haner. Vores maraner er efter alle standarder helt sikkert racerene.
Vi har hele tiden kunne kontakte Stevns racehøns ved alle de spørgsmål, som man som helt ny udi hønsehold måtte støde på. Hjælpsomheden har været hurtig, tålmodig og meget venlig.
Det er helt klart ikke sidste gang, at vi tager den lange tur til Stevns.
Lees meer over geverifieerde reviews.