Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig levering og virkelig god kundeservice! Utrolig nem montering og de sidder rigtig godt fast. Vi bestiller helt sikkert igen når annekset skal shines op 🤩🙏🏼🎉

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Limen ved samlingerne holder ikke helt tæt eller klæber ikke nok og derfor opstår der huller, steder hvor samlingerne gaber, desværre - det virker som om fliserne slipper eller taber sin klistreevner... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super produkt i god kvalitet. Rigtig fin service og slutresultat hjemme hos mig. Væggen har virkelig forvandlet mit lille og gamle køkken til noget særligt, der ligner en million, synes jeg. Og for e... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tegelwinkel

Geschreven door het bedrijf

Stickoramic er et dansk brand dedikeret til at tilbyde et nemt, hurtigt og prisvenligt alternativ til traditionelle vægfliser. Det gør vi med peel and stick fliser (flise klistermærker med 3D effekt), der på realistisk vis efterligner ægte vægfliser. Klistermærkerne er oplagte til brug som backsplash i køkkener, i bryggerser og på badeværelser. Men lad dig ikke begrænse af det, for de kan bruges lige præcis dér, hvor du drømmer om at give din indretning et ekstra pift.

Contactgegevens

1 ster

Heeft 85% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Klistrer ikke ordenligt!

Vi har fået nyt køkken og valgte de her klæbende fliser. Køkkenet er nymalet - dog med åndbar maling. På hjemmesiden står der at de kan sidde fast på malede overflader. Dette er så IKKE tilfældet. Det så SÅ flot ud den første dag, men allerede efter få dage begyndte de at slippe i hjørnerne. Og foroven. Og i samlingerne. Så jeg skal gå flere gange om dagen og "klappe" dem til. Det er så super grimt og ærgerligt. Jeg henvendte mig og de ville ikke refundere mine 1160 kr. De ville have mig til at male køkkenet om med en anden maling og grunder. De kunne da bare have skrevet på deres hjemmeside, at den ikke fúngerer til diffusionsåben maling. Så havde jeg jo ikke købt det! Jeg stolede på det de skrev og jeg troede der var garanti. Men det var der ikke i praksis.
Et stort besvær og 1160 kr fattigere. En stor skuffelse rigere. Ikke mindst over deres ansvarsfralæggelse.

25 maart 2026

Antwoord van Stickoramic

Vi vil gerne præcisere forløbet, så der ikke opstår misforståelser for andre, der læser med:

Vores klistregaranti er baseret på, at man tester med én pakke først og lader den sidde i et par dage, før man monterer resten. I dette tilfælde blev alle pakker sat op samme dag, hvilket betyder, at testen – som garantien bygger på – ikke er fulgt.

Vores fliseklistermærker fungerer på langt de fleste glatte overflader, men typen af maling har betydning for, hvor godt de hæfter – herunder diffusionsåbne overflader. Netop derfor anbefaler vi altid at teste først.

Det gør vi opmærksom på flere steder – både på produktsiden, i vores FAQ samt i den vejledning, der sendes efter køb.

Når det er sagt, har vi alligevel tilbudt følgende løsning:

Refundering af én pakke som testpakke
Refundering af ubrugt pakke ved retur
Samt at sende nye pakker uden beregning, hvis der ønskes et nyt forsøg

Vi bestræber os altid på at være både fair og hjælpsomme, og vi er derfor ærgerlige over, at det ikke er den oplevelse, der står tilbage.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget hurtig levering og virkelig god…

Meget hurtig levering og virkelig god kundeservice!
Utrolig nem montering og de sidder rigtig godt fast.
Vi bestiller helt sikkert igen når annekset skal shines op 🤩🙏🏼🎉

24 maart 2026

Antwoord van Stickoramic

Tusinde tak for anmeldelsen!!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Limen ved samlingerne holder ikke helt…

Men fliserne er jo vanvittig flotte, ‘nemme’ at sætte op og giver en følelse af et helt nyt køkken. Bare øv de ikke hænger ved, virker det til.

2 maart 2026

Antwoord van Stickoramic

Hej 👋 Tusind tak for din anmeldelse – og fedt at høre, at du er glad for udseendet og resultatet 🙌

Det du beskriver med samlingerne, lyder som noget, vi af og til ser på visse typer overflader, hvor klæbeevnen ikke bliver helt optimal fra start.

Den gode nyhed er, at det som regel kan løses ret nemt. Vi har rigtig god erfaring med, at en let omgang primer på væggen gør en stor forskel – og derefter sætter man klistermærkerne op igen.

Hvis du har lyst, sender vi gerne nye pakker uden beregning, så du kan få det resultat, du forventede fra starten 🙌

Du er meget velkommen til at skrive til os på kontakt@stickoramic.dk, så hjælper vi dig videre.

Hvis vi får det til at spille helt, bliver vi selvfølgelig også glade, hvis du vil opdatere din anmeldelse 😊

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De slipper væggen efter 1-2 måneder

Vi købte nogle pakke d. 24/8 for at teste om det ville sidde fast på vores glasfiber tapet i vores køkken og det fungerede rigtig godt. Så den 30/8 købte vi de sidste vi skulle bruge og satte dem op. Vi købte i alt 5 pakker og satte dem op i vores køkken for at beskytte væggen for madsprøjt og gør rengøring nemt, da vi bor til leje.
Vi rensede væggen med grundrens inden opsætningen og lod det tørre. Opsætningen var relativ smertefrit. det tog nogle forsøg at få det skåret rigtig omkring stik kontakter.
Desværre gik der ikke mere end en måned max to, for de begyndte at slippe. Vi er så glade for resultatet i starten, men nu er vi bare virkelig kede af resultatet, som vi skal se på hver dag.

1 oktober 2025

Hej Mette

Tak fordi du deler din oplevelse – det er vi selvfølgelig kede af at læse.

Når vores fliseklistermærker slipper, sker det normalt meget hurtigt efter opsætning (typisk inden for de første par dage). Derfor har vi også vores klistregaranti (info sendt på mail samt står på hjemmeside), så vi kan hjælpe, hvis noget ikke fungerer som det skal.

Ud fra din beskrivelse lyder det som om, de har siddet fint i en periode og først senere begyndt at slippe. I de tilfælde hænger det ofte sammen med den maling eller overflade, som væggen er behandlet med. Visse typer maling – særligt meget glatte eller højglans malinger – kan gøre det sværere for klæbende produkter at få ordentligt greb.

Den gode nyhed er, at det i langt de fleste tilfælde kan løses. Vi hjælper typisk kunder ved at anbefale en primer/grunder på væggen, hvorefter klistermærkerne kan sættes op igen. I de situationer sender vi naturligvis nye stickers uden beregning.

Du er meget velkommen til at kontakte os på kontakt@stickoramic.dk eller via vores hjemmeside, så finder vi en løsning sammen. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få det resultat, du var glad for i starten.

Bedste hilsner
Stickoramic

Intet at udsætte

Er sjældent man oplever en ordre helt uden problemer, den her gang var en af de sjældne gange, da det blev opdaget at mit ønskede produkt ikke var på lager, blev jeg omgående kontaktet og blev tilbudt et andet eller at vente lidt, da jeg ikke lige stod og manglede tingene på stedet, valgte jeg at vente, var dog ikke mange dage før jeg modtog mine varer.
Eftersom mit målebånd var for kort 🤫 så fik jeg dog ikke bestilt nok, men vil da ikke tøve med at bestille det jeg mangler, når jeg lige får målt efter og ved hvor meget der mangler.

26 januari 2026

Antwoord van Stickoramic

TUSINDE tak for anmeldelsen! Det glæder os, at vi kunne gøre et positivt indtryk. Endnu en gang tak for tålmodigheden og behagelig dialog :-)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig beskæring

Flotte klistermærker, dog umulige at beskærer, fungere kun til helt firkantede vægge uden stikkontakter. Det er næsten umuligt at få fat på kundeservice. kan desværre ikke anbefale denne firma.

6 november 2025

Antwoord van Stickoramic

Hej Nadia. Vi beklager dybt, at vi missede din mail. Vi svarer normalt inden for 24 timer. Returforsendelsen med dao var desværre gået tabt og er aldrig ankommet til os. Derfor er ordren aldrig dukket op i vores system til refundering. Men som vi har e-mailet sammen om, er pengene nu sendt tilbage til dig. I øvrigt med ekstra godtgørelse pga. fejlen her. Det håber vi, at du er tilfreds med. Det er dog ikke korrekt, at de kun er egnede til vægge uden stikkontakter. De kan sagtens tilpasses både hjørner, stikkontakter m.m.

Fedt produkt!!

Hurtigt, hjælpsom og god kundeservice og skønt produkt!

6 november 2025

Antwoord van Stickoramic

Tusind tak for anmeldelsen. Det glæder os at du er tilfreds 🙌

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og hurtig kundeservice!

God og hurtig kundeservice!! Bestilte et opsætningskit og havde overset jeg fik et gratis med allerede. Skrev kort efter til kundeservice omkring fejlen, og om min ordre kunne ændres. Fik svar dagen efter om, at det var rettet og bekræftigelsesmail på den nye ordre med det samme. Glæder mig til at få mine flise klistermærker hjem!

19 oktober 2025

Antwoord van Stickoramic

Tusind tak for anmeldelsen! Det var dejligt at vi kunne hjælpe dig 🙌 Vi håber, du bliver glad for resultatet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fliserne er pæne, og da jeg havde bestilt for få af nogen, der er ved at udgå, var der en sød medarbejder, der fandt flere til mig på lageret. Så rigtig god oplevelse.

3 oktober 2025

Antwoord van Stickoramic

Tusinde tak for anmeldelsen. Vi er glade for at vi kunne hjælpe!

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra. Virkelig flot resultat!! Meget nemt at arbejde med, og da der var brug for kundeservice ved en fejl i leverancen, blev dette udbedret meget hurtigt med stor forståelse og service!
Tak!!

4 augustus 2025

Lees meer over geverifieerde reviews.