1. Cosmeticawinkel

Stick&Peel maakt beauty producten die doen wat ze beloven: langhoudende, comfortabele en die de hele dag blijven zitten zonder bijwerken. Geen vlekken, geen droge lippen, geen gedoe. Wij geloven dat beauty simpel hoort te zijn én betrouwbaar.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Tevreden!!

Het pakketje was er zo snel, volgens mij al de dag na mijn bestelling. Niet verwacht, wel heel chill.

Ik heb de kleuren 03 en 05 gekozen. Ze geven echt veel pigment af en je kunt zelf spelen met hoe intens je ’m wilt hebben door wat olie of een lichte scrub te gebruiken. De stain blijft ook echt lang zitten, wat ideaal is als je niet steeds wilt bijwerken. Scheelde mij tijd en ruimte in mn tas.

De lipgloss is trouwens boterzacht en voelt super comfortabel aan, totaal niet plakkerig. Ik vind het heerlijk dat ik de hele dag een frisse kleur op mijn lippen heb en er net wat levendiger uitzie. Grote kans dat ik kleur 03 opnieuw ga bestellen.

24 februari 2026

Antwoord van Stick & Peel

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor je uitgebreide review! 😊
Fijn dat je bestelling zo snel binnen was en dat je tevreden bent met de kleuren. Precies wat je zegt: je kunt echt spelen met de intensiteit, en het is juist zo fijn dat de stain lang blijft zitten zonder steeds bij te hoeven werken.

En leuk dat je de lipgloss ook zo prettig vindt!

Heel veel plezier met je lip stains, we zien je graag terug! 💓

Super snelle levering

Super snelle levering, ook echt leuk ingepakt. Prachtige lip stainkleuren, makkelijk in gebruik en ruikt ook nog is lekker. Blijft de hele dag mooi zitten. Super blij mee!

1 maart 2026

Antwoord van Stick & Peel

Wat een fijne review, dankjewel! Super dat je de snelle levering en het inpakken zo waardeert. En geweldig om te horen dat je de kleuren mooi vindt, dat het makkelijk werkt én lekker ruikt, en dat het de hele dag blijft zitten. Heel veel plezier ermee! 💓

Mega fijne producten

Mega fijne producten! Ik heb de kleuren rose melt en caramel kiss gebruikt en ze zijn super makkelijk aan te brengen en laten een mooie kleur achter. Kleur bleef bij mij zeker een aantal uur zitten. Gloss die ook te koop is was super zacht. Al met al super tevreden met de
Producten van stick & peel💓

23 januari 2026

Antwoord van Stick & Peel

Wat lief, dankjewel! Superfijn om te horen dat Rose Melt en Caramel Kiss zo makkelijk aan te brengen zijn en dat de kleur bij jou echt uren mooi blijft zitten. En yes, blij dat je de gloss ook zo boterzacht vindt. 💓 Veel plezier ermee en als je ooit wilt twijfelen over een volgende kleur: stuur ons gerust een berichtje!

Moeilijk af te trekken

De rand is er makkelijk af te trekken. Maar hoe meer je naar “binnen” gaat, hoe meer er blijft plakken en je er eigenlijk niet af krijgt… vind ik jammer.

16 januari 2026

Dankjewel voor je feedback 💗

Het afhalen gaat het makkelijkst als de lip stain volledig is opgedroogd (±15 minuten) en je rustig van de rand naar binnen pelt.

Tip: bij droge lippen kan de stain soms wat lastiger loslaten, even scrubben of hydrateren vooraf helpt. Ook kun je de stain gelijkmatig uitsmeren met een wattenstaafje voor het mooiste resultaat.

We nemen je feedback mee om onze uitleg nog duidelijker te maken. Mocht je vragen hebben, stuur ons gerust een berichtje.

Reviews in alle talen tonen. (5 reviews)