Banner for STIGA

STIGA Reviews 8.399

3,7

Ik heb een Stiga Swift 372e accu zitmaaier gekocht. Het positieve: rsultaat is prachtig omwille van de twee messen. De maaier draait extreem kort. Geen gedoe met aandrijfriemen. De accu's zijn voldo... Toon meer

Goede en mooie producten (accu bosmaaier en accu heggenschaar. Prima promoties en goede dienstverlening van Stiga zelf. Telefonisch goed te bereiken. Degene die je aan de telefoon krijgt, kan je missc... Toon meer

Ik kocht recent een stiga av10 autonome grasmaaier. Hij staat er nu 3 weken en geeft continu fouten rijd overal tegenaan, vergeet stukken te maaien.... ik ga deze week langs bij de verkoper. Een toest... Toon meer

Van service ben ik ontevreden heb hem een jaar en meer problemen dan dat hij zijn ding doet,stukken moeten vervangen loopt vast ,herkent de tuin omgeving niet??installateur doet erg zijn best maar het... Toon meer

1. Tuin

Over STIGA

STIGA Garden care

STIGA is a leader in designing and making a wide range of powered garden equipment, distributed across Europe and beyond. Everything we create is taking inspiration from nature and bringing engineering innovation to the world of gardening. We are green-fingered engineers, with the hearts of gardeners.

We believe that collaboration and feedback are the key to continuous improvement and value creation, for you and us.

Garden experts

Tips & tricks from our lawn and garden experts

All our services for you

White glove

White Glove

Order online or in-store and have your products delivered to your door, ready to use.

Click and collect

Click and collect

Buy online and choose your preferred pick-up location.

Free shipping over €100

Free shipping over €100

Free returns within 14 days

Free returns within 14 days

Klarna

Klarna

Pay in instalments easily, flexibly and securely.

Subscribe to our newsletter and join our community of gardening, nature and technology lovers that's been growing for 90 years. Plus, keep up to date with the latest technology news and seasonal tricks for your garden!

Social

3,7

Gemiddeld

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Installatie van A15v robotmaaier loopt vast, maar ook de retour!

De installatie van de A15v robotmaaier is mislukt. We lopen continu vasten dan moet je opnieuw starten en begin je weer met de 35 minuten durende installatie. Na 3 x keer loopt de app ook vast en gebeurt er niks meer. We denken dat het aan de verbinding ligt. Je kan mailen, bellen geen reactie. Via Stiga Benelux krijg ik een nummer in Belgie +3251470121 en dat verbindt je door naar Italie. En als je geduld hebt dan lost die dame het op. Hij is retour! Je moet er wel achteraan gaan.

ontbrekende klantenservice

17 april heb ik een eerste mailtje met opmerkingen en vragen verstuurd ..
één week later nog een aanvraag gedaan via het aanvraagformulier van de eigen website
en dan de mail nog eens herstuurd op 28 april...
Tot op heden heb ik helaas nog steeds géén antwoord op al mijn vragen!!!
kwa service kan dit tellen!

6 mei 2026

- Robot viel heel regelmatig stil en…

- Robot viel heel regelmatig stil en geraakte niet meer in gang. Ik heb de robot twee maal terug moeten binnen brengen bij de verkoper.
-Ik kon zelf de vernieuwde software niet downloaden ondanks meerdere pogingen. Zelfs de verkoper had er moeite mee.
- Ik heb verzschillende pogingen gedaan om de 100 euro te krijgen die door jullie firma beloofd was bij de verkoopactie. Ik ben daar tot nu toe niet in geslaagd.

6 mei 2026

Snelle levering conform de bestelling…

Snelle levering conform de bestelling van stiga accumaaier inclusief accu en oplader. De grasmaaier is licht en daardoor makkelijk hanteerbaar met een gelijkmatig maairesultaat. De meelevende accu heeft capaciteit tot ca 400m2. Ik vind de aanduwhendel ook in de hoogste stand wat te laag (ik ben 190cm) en dat leidt tot een vermoeide rug.

Kapot!!!

Kapot!!!
Is niet meer te gebruiken om ePower accu’s op te laden.
Binnen een half jaar kapot.
Contactformulier ingevuld op de Stiga website én tot op heden nog geen reactie of oplossing gekregen.
Heel vervelend!!!

Slechte prestaties

Toestel is meer dan een maand in gebruik en het werkt niet naar behoren.
Bijna dagelijks is er een storing, zit hij geblokkeerd, rijdt hij een vreemd parcours en staat hij ergens stil tot de batterij leeg is.
Ik overweeg het toestel terug in te leveren.

Het bedrijf Desmet Geert te Pittem tuinmachines

Het bedrijf; Desmet Geert te Pittem was naar onze mening het vriendelijkste en inhoudelijk, prijs kwaliteit
de beste keuze voor ons , alhoewel de ligging niet bij onze deur is. Het is nog een echt familiebedrijf. die met raad en daad je persoonlijk bij staat.
GR; Marnix uit Aalter

6 mei 2026

Ik ben matig te vreden over onze nieuwe…

Ik ben matig te vreden over onze nieuwe Siga robot maaimachine . De rechte banen maaien gaat gewoon goed . De randen rond de borders is toch heel lastig .
We hebben hem nu 1 maand in gebruik maar krijgen het nog niet voor elkaar met de instellingen . We hebben een gazon van 1200 vierkante meter dus wel belangrijk dat het goed werkt .

Gemak dient de mens

Op mijn vragen over alternatieve apparaten krijg ik eerlijk antwoord. En dan is het aan mij wat ermee te doen.

De Stiga vind ik een bladblazer/-zuiger die voor mij prima voldoet. Het is niet de duurste, maar wat mij betreft de beste in zijn klasse. En zeker waarvoor ik 'm gebruik: vooral bladzuigen. Hij versnippert met een factor 10; dus het volume van het opgezogen blad vermindert aanzienlijk.
De Stiga is lekker compact en laat zich daardoor makkelijk sturen. Blazen en zuigen regel je middels het omzetten van een knop: gemak dient de mens.
Bovendien heb je geen last van een elektriciteitsdraad, want accu.
Dat moest bij mijn vorige merk bladblazer/-zuiger gepaard gaan met het monteren van een andere buis en het (de-)monteren van de opvangzak: omslachtig. En daar was het ongemak van de elektriciteitsdraad, want 220V.

Een slechte klantenservcie

Nadat ik een draadloze robotmaaier besteld, werd deze vlot geleverd, maar deze voldeed helaas niet aan mijn verwachtingen.
Het retourproces is echter een drama. In de eerste plaats is de klantenservice slecht bereikbaar. Op e-mail wordt niet gereageerd en het kost heel veel tijd om een medewerker telefonisch te spreken.
Ik heb uiteindelijk een medewerker gesproken die op zich mij vriendelijk te woord stond. Na veel moeite is er een retour aangemaakt door de medewerker, die mij toezegde retourlabels te zullen sturen; er werd ook met mij een datum bepaald waarop de retourzending zou worden opgehaald. Dit alles tot twee keer toe, maar geen retourlabels, geen ophaaldienst en de dozen staan er nog steeds.
Gisteren en vandaag opnieuw geprobeerd de klantenservice te bereiken, maar of voortdurend in gesprek of een stem die in een soort Duits verteld dat er een probleem is. Op de website is echter niets te vinden over een storing bij de klantenservice. Ik mag toch hopen dat een en ander heel snel opgelost wordt. Dit is een service van lik-me vestje.