Stina er yderst kompetent og dygtig bl.a. til os med problematisk hud. Hun tilbyder altid en god kundepleje og det er en fornøjelse at komme i hænderne på Stina hver eneste gang.
Lees wat reviewers zeggen
Stina er en utrolig dejlig og varmt menneske, som ikke mindst er en meget dygtig kosmetolog, der altid laver en faglig vurdering af ansigtet og vurderer, hvilken behandling , der egner sig bedst pt... Toon meer
Jeg kan helt sikkert anbefale Stina Enger Hudpleje, det er venligt og imødekommende personale der tager imod når man kommer ind i klinikken. Jeg får massage og vælger selv om det skal være, lænd,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Man er i gode hænder hos søde Stina 🙂 Gode behandlinger og så er hun jo nærmest et leksikon, hvor man bare kan suge viden, om alt vedr. hud og mange andre ting 🙌🏻 Kun de bedste anbefalinger herf... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Massagetherapeut
- Reflexoloog
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til forkælelse og velvære hos Stina Enger Hudpleje i Jægerspris, her modtager du en altid en professionel behandling og gode råd. Her i klinikken er vi 5 skønne kvinder med hvert vores speciale.
Contactgegevens
Hovedgaden 52a, 3630, Jægerspris, Denemarken
- Info@stinaenger.dk
- stinaenger.dk
Altid god professionel behandling
Altid god professionel behandling , er en meget tilfreds kunde 🤩💪
Stina er yderst kompetent og dygtig…
Super dygtihe
Super dygtige.
Søde og smilende.
Bedre service fås ikke
Super behandlinger og sødt personale
Super behandlinger og sødt personale. Jeg kommer helt sikkert tilbage
Lækkert og får lys og ren hud🕺🏻

Super service og behandling
Super service og behandling. Har bestilt ny tid. Dejlig atmosfære og lækre produkter.
Det var en dejlig oplevelse
Det var en dejlig oplevelse 😍 Den nye elev Asta var virkelig dygtig og kompetent samt meget sød👌
Dejlig oplevelse
Dejlig oplevelse
min første gang til at få ordnet negle, gik derfra med super flotte negle og en del klogere på hvordan jeg bedst passer på mine neglebånd.
Klinikken tilbyder høj service
Klinikken tilbyder høj service, professionalisme og personlig tilgang gjorde, at jeg følte mig godt taget hånd om fra start til slut.
Dejligt sted Stina har
Jeg blev tager rigtig godt imod, rigtig behagelig rene og lyse lokaler, sødt personale, rigtig god behandling

Super fin elevbehandling😁

Altid en fantastisk oplevelse
Altid en fantastisk oplevelse
En virkelig kompetent klinik
Man kan være fuldstædig tilfreds med behandlingen.
Jeg kan også varmt anbefale de andre behandlere.
Tak for en rigtig god oplevelse.
Dejlig og professionel behandling
Dejlig og professionel behandling - fantastiske hænder.

Antwoord van Stina Enger Hudpleje
Jeg har fået et godt og flot resultat
Jeg har fået et godt og flot resultat, på det som jeg fik udført idag. Har allerede bestilt en ny i oktober måned.

Pengene værd
Virkelig dygtige behandlere! Jeg synes altid at "det er pengene værd".

Antwoord van Stina Enger Hudpleje
Jeg føler mig godt tilpas og bliver…
Jeg føler mig godt tilpas og bliver altid taget godt imod. Der er en dejlig ro og nærvær i rummet. Og Japansk lifting er virkelig skønt!

Antwoord van Stina Enger Hudpleje
Jeg var under kyndig behandling hos…
Jeg var under kyndig behandling hos Carina - vildt dygtig og sød - meget omhyggelig. Virkelig skønne og professionelle rammer hos Stina Enger - jeg kommer igen !! 😊

Antwoord van Stina Enger Hudpleje
Dygtig og altid en skøn oplevelse
Dygtig og altid en skøn oplevelse. Kan varmt anbefales. 💥💥💥🌸

Altid et besøg værd
Alle hos Stina Enger Hudpleje er imødekommende, smilende, opmærksomme og meget kompetente. Jeg nyder virkelig mine besøg, og jeg glædes dagligt over de fine resultater.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.