Slechte service en geen verantwoordelijkheid bij verloren pakket
Meer dan een maand geleden heb ik een pakket ingeleverd bij een UPS-punt. De winkeluitbater heeft het pakket gescand, maar volgens de trackinginformatie heeft het het punt nooit verlaten. De winkelier bevestigt dat het pakket wél is opgehaald door de koerier, maar dat het daarna nooit door UPS is gescand. Camerabeelden tonen zelfs aan dat het pakket werd meegenomen door de chauffeur.
Toch weigert StockX elke verantwoordelijkheid te nemen. Ze schuiven alles af op UPS, terwijl zij zélf de afzender zijn van het retourlabel. Als particulier kan ik geen officieel onderzoek laten starten bij UPS — dat moet door StockX gebeuren. Ik heb UPS zelf al gecontacteerd, maar zij kunnen niets doen zonder een officiële claim van StockX.
Het is werkelijk teleurstellend dat een platform als StockX, waar ik voor meer dan $30.000 aan verkopen heb gedaan, zijn klanten zo in de steek laat. Als dit niet correct wordt opgelost, verkoop ik nooit meer iets via dit platform. Ik raad iedereen aan om heel goed na te denken voor je met StockX in zee gaat.
Update volgt als dit alsnog netjes wordt opgelost.