Stoffeerdersbedrijfgoedhardt Reviews 7

3,5

3,5

Gemiddeld

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik heb door dit bedrijf twee mooie…

Ik heb door dit bedrijf twee mooie banken laten stofferen met prachtige stof van Kvadrat. Wij hebben daarbij uitstekend advies gekregen over de kleuren en de juiste combinatie voor ons interieur.

Het eindresultaat is werkelijk schitterend geworden. De banken zien eruit als nieuw en de afwerking is perfect. Je merkt dat dit bedrijf veel ervaring en vakmanschap heeft.

Een dikke pluim voor het hele team, bedankt voor het mooie werk!

11 mei 2026

Prutswerk voor een krankzinnig bedrag

LET OP! DIT IS EEN ZWENDELAAR!! Ze zijn niet wie ze zeggen dat ze zijn (familiebedrijf met kennis en kunde in huis) maar een eenmanszaak aannemer voor allerlei soorten stofeer- en restauratieklusjes. Ze besteden het werk uit aan onderaannemers en rekenen 200% marge of meer op uren en materialen. Ze hebben niet meerdere locaties zoals aangegeven op hun website en hun 'showroom' in Utrecht is slechts een postbus.

Er is voor ons een hobbelpaard gerestaureerd waarvoor de heer Goedhart bijna € 10.000,- heeft berekend. Een krankzinnig bedrag!! Het is ook nog slecht gedaan met lijmresten over het hele paard, een oor dat nu al naar beneden valt en de stof die op meerdere plekken loslaat. Wij hebben 3 weken lang moeten najagen om een kostenspecificatie te krijgen en te begrijpen waar zulke hoge kosten vandaan komen. Na 3 weken kregen we een factuur met 2 regels: €2250 voor materialen en €7100 voor uren. Geen specificatie, geen uitleg. Zelfs de BTW was niet apart berekend. Totaal geen professionele factuur dus.

Wij hebben meerdere weken bijna dagelijks contact gezocht om tot een oplossing te komen met het bedrijf, maar er is geen welwillendheid om ook maar iets te betekenen. Ze komen niet over de brug met een voorstel om de werkzaamheden alsnog goed uit te voeren of om kosten in mindering te brengen.

Ik ben enorm verdrietig en ontsteld dat mensen zo onethisch te werk kunnen gaan. Het enige dat ik nu kan doen is andere mensen behoeden om ook met deze man in zee te gaan, dan kom je mogelijk bedrogen uit.

10 december 2025

Uitstekende service en vakmanschap

Uitstekende service en vakmanschap
Peter heeft ons bijzonder goed geholpen bij het maken van de juiste stofkeuze. Onze bank is volledig opnieuw gestoffeerd en het resultaat is prachtig. De levering vond keurig volgens afspraak plaats. Wij zijn zeer tevreden — hartelijk dank voor de geweldige service!

21 november 2025

geen afspraak mee te maken

Met dit bedrijf is geen afspraak te maken. Ze zijn te laat, beloven van alles wat niet nagekomen wordt en onze bank werd (buiten de stoffering) in slechte staat opgeleverd. Zonder doppen in de poten en met scheuren in de stofbodem. Herstel wordt wel toegezegd, maar niet uitgevoerd.

21 oktober 2025

Bekleden leren stoel

Ik heb een stoel opnieuw laten bekleden in leer en ben heel tevreden. Peter komt op afspraak langs voor een offerte, neemt de stoel mee en levert deze op de afgesproken dag weer in. Deze zit weer als nieuw en ziet er uiteraard ook zo uit.

23 mei 2025

Misleidende website

De website heeft het over vestigingen in verschillende steden. Maar als je op KVK het KVK nummer invult krijg je niet het bedrijf in Utrecht maar een management bureau in Zwolle. Via het BTW nummer kom je wel bij een stoffeerder op het adres in Utrecht maar daarbij staat in het handelsregister dat het een eenmanszaak is. De site is dus misleidend. De showroom in Heemstede bestaat helemaal niet. Geen zaak om je spullen heen te sturen.

2 oktober 2024