Verkeerde zakken besteld en kon ze retourneren met een retourlabel en nog gratis ook. Snelle reactie op mijn email en firect een link ontvangen boor de goede zakken. Top service
Heb voor mijn Miele stofzuiger zakken gekocht. Deze zijn inderdaad stukken goedkoper dan de originele, echter een groot gedeelte van de opgezogen stof beland naast de zak en de ruimte. Gevolg is da... Toon meer
Geweldige service Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Om 15h30 besteld in België, de volgende dag om 11h00 bezorgt! In eerste instantie had ik een fout gemaakt bij de bestelling, meteen gebeld.... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De goedkoopste stofzuigerzakken online. Altijd gratis verzonden. Topkwaliteit microvezel stofzuigerzakken. Gewoon door de brievenbus.
Nederland
- stofzuigerzakken.nu
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Verkeerde zakken besteld en kon ze…
Snelle reactie op mijn email en firect een link ontvangen boor de goede zakken.
Top service
Ik ben echt super tevreden over mijn…
Ik ben echt super tevreden over mijn ervaring met stofzuigerzakken.nu! Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Ik hoef gewoon de QR-code van mijn vorige zak te scannen en ik kan meteen de juiste zakken bestellen, geen gedoe met zoeken of twijfelen.
Wat ik ook fantastisch vind, is dat er geen verzendkosten zijn en dat je pas hoeft te betalen nadat je je bestelling hebt ontvangen. Dat geeft echt vertrouwen.
Kortom: dit is zonder twijfel de meest gebruiksvriendelijke en makkelijke website die ik ooit heb gebruikt voor stofzuigerzakken. Absoluut een aanrader!

Netjes en betrouwbaar
Ik had wat stofzuigerzakken voor de miele gekocht en heb er voor gekozen om later te betalen.
Nu is dat betalen erbij ingeschoten, stom natuurlijk.
En in plaats van een boze herinneringsmail kreeg ik een geheugensteuntje, heel vriendelijk allemaal. Ik heb natuurlijk meteen betaald en ik had graag mijn excuses aangeboden, maar in het betaalverzoek via ideal is die mogelijkheid er niet. Bij deze dus.

Geweldige service
Geweldige service
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk.
Om 15h30 besteld in België, de volgende dag om 11h00 bezorgt!
In eerste instantie had ik een fout gemaakt bij de bestelling, meteen gebeld., meteen een zeer vriendelijke dame aan de lijn, meteen opgelost.en de volgende dag geld terug op rekening.
Bestaat toch anno 2026 top service
Eindelijk vertrouwen
Wat fantastisch dat er eindelijk eens een bedrijf is dat zijn klanten vertrouwt. Ze doen precies wat ze zeggen; de volgende dag heb je de zakken in huis en betalen kun je als je de zakken hebt ontvangen. De kwaliteit van de zakken heb ik nog niet getest, maar volgens mij komt dat goed als je maar goed oplet dat je de juiste zakken voor jouw stofzuiger besteld, want dat is op zich al lastig.

Antwoord van Stofzuigerzakken
Bij sommigen gaat het ook goed fout
Bij sommigen gaat het ook goed fout! Deze shop stuurt je 2 bestellingen in één. Laat je er 1 afrekenen en stuurt je 2 weken later een rekening voor achteraf betalen. Let op bij deze shop betaal je dus ook achteraf nog eens extra. Stuur je een klacht dat je het erg vreemd vind om om deze manier te winkelen, ontevreden bent met die achteraf bestelling, dit nooit heb gewild, niet accepteert en niet wil betalen. Krijg je een ontkennend verhaal dat het zelf gedaan hebt, misschien een ander bij je thuis het pakje heeft gewisseld en dat je moet betalen anders volgt een aanmaning. Afdwingen kunnen ze. Zoek naar de reviews en je weet het. Voor deze shop ben je nu gewaarschuwd.

Perfecte service
Ik had stofzuigerzakken besteld voor een nieuwe net bestelde AEG stofzuiger, toen ik het advies kreeg om toch een ander merk te kopen. Dat betekende ook andere stofzuigerzakken en de reeds bestelde retourneren. Ik vond het correct om in dit geval de retourkosten zelf te betalen. Maar daar wilde men niets van weten. Dat vind ik nog eens perfecte service, mijn complimenten!
Zo is online bestellen leuk
Ik bestel al jaren mijn stofzuigerzakken via deze site. Echt een voorbeeld van klantvriendelijkheid!! Wat een fantastische site. Duidelijk/ geen poespas/ gratis bezorgen/ betaling achteraf. Kort en duidelijk! T.Timmer

Antwoord van Stofzuigerzakken
Bestelling wordt niet geleverd en…
Bestelling wordt niet geleverd en mailadres van de klantendienst werkt niet!!
Niet bestellen
Jullie site gevonden…
Wat blij dat ik jullie site gevonden heb. Betrouwbaar en een hele vlotte bestelling en bovenal goedkoop! Ik zeg het voort!

Bestelling
Ik bestelde reeds een week geleden stofzuigzakken doch nog niet ontvangen. Ik kreeg een track code via post. nl maar code lijkt niet te kloppen. De code zou UE301123857NL zijn. Ben ik opgelicht? Groetjes Dries

Bestelling niet geleverd.
Mijn bestelling is volgens PostNL geleverd,maar ik heb niets ontvangen.eea gemeld bij stofzuigerzakken.nl. Tot op heden niets gehoord van stofzuigerzakken.nl. Een slechte zaak.

Top service!
Mijn eerste verzending was verloren gegaan in de post maar er werd meteen een nieuwe verzending geregeld. Top service!!!

Betrouwbaar.
Betrouwbaar.
Er was wat verwarring rond de levering die maar niet kwam maar die was te wijten aan een staking bij Bpost.
Vandaag dan toch de levering ontvangen.
Vragen aan het bedrijf werden vlot en direct beantwoord.

Antwoord van Stofzuigerzakken
stofzuigerzakken Rowenta Power XXL RO3153EA.
We zochten stofzuigerzakken voor onze Rowenta Power XXL RO3153EA.
Gevonden bij stofzuigerzakken.nu.
Makkelijke site en zéér snelle verzending die bovendien ook nog eens gratis is ook.
Achteraf betaling was ook mogelijk.
Wauw, wat een vertrouwen. :)
Zekers aan te bevelen.

Antwoord van Stofzuigerzakken
Slechte communicatie van chauffeur…
Chauffeur kiest voor het makkelijkste geen brievenbus maar buren.
Ik was thuis notabene.
Zeer slechte communicatie van Chauffeur heb enkel naam gekregen die niet bestaat.
Ga dan maar op zoek.
Dus hoe krijg ik toch mijn bestelling?
1ste maal besteld en waarschijnlijk ook de laatste keer.

Antwoord van Stofzuigerzakken
Nu de 2e keer besteld zo handig geen…
Nu de 2e keer besteld zo handig geen verzendkosten volgende dag in huis top en via link mail betalen nou echt geweldig, had 5 stofzuigerzakken bij speciaal zaak gehaald 16.eu voor 5 en online bij jullie
11.85 voor 10 st. En iedere keer klantenkorting .nou heel blij mee klasse blijf zeker bestellen dikke aanrader ook goede kwaliteit. .

Antwoord van Stofzuigerzakken
Aanrader, makkelijk, voordelig en snel je stofzuigerzakken in huis!
Aan de hand van mijn type stofzuiger zakken uitgezocht, vrijdag besteld en zaterdag al in de brievenbus! Mooi plat pakketje, maar toch 10 stofzuigerzakken voor de voordelige prijs van 12,95 inclusief verzenden! En ze passen super goed in de stofzuiger. Hier bestel ik voortaan mijn stofzuigerzakken. Aanrader!

Antwoord van Stofzuigerzakken
Snelle levering van goed product
Snelle levering van goed product. Altijd een beetje spannend om iets te bestellen bij een bedrijf dat je niet kent, maar ging helemaal prima!